13.02.12, 23:20
Cześć!

Jak to jest z tym PSV wersją 3G? Kupując je w sklepie w UK (Argos np.) dostajemy razem z tym kartę, która umożliwia nam korzystanie z 3G czy trzeba takową specjalnie dokupić i dopiero będziemy mogli się cieszyć z 3G? Co za tym idzie trzeba będzie płacić abonament, ew. doładowywać konto. Tak teraz mam ze swoim telefonem.

Interesuje mnie to jak to wygląda w UK. Bo w Polsce słyszałem, że karty z sieci Play są dodawane, a jeśli kupujemy PSV ze zwykłego sklepu?

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: danielunio Re: PSV - 3G? IP: *.esko.pl 14.02.12, 11:17
      nie wiem jak zagranicą ale w polsce każdy egzemplaż dystrybutowany przez sony polska będzie zawierał kartę sieci play z próbnym transferem 1 gbcool
    • zwirz Re: PSV - 3G? 14.02.12, 14:35
      U nas operatorem 3G dla PSV będzie sieć Play. Kupując PSV 3G dostaniesz starter z Play`a. No i konsola będzie także dostępna w jakiejś specjalnej ofercie w sieci Play z kartą 4GB oraz grą WipeOut 2048

z Gry-Online
      Info z Poly
      • zwirz Re: PSV - 3G? 14.02.12, 14:35
        zwirz napisał(a):

> U nas operatorem 3G dla PSV będzie sieć Play. Kupując PSV 3G dostaniesz starter
        > z Play`a. No i konsola będzie także dostępna w jakiejś specjalnej ofercie w si
        > eci Play z kartą 4GB oraz grą WipeOut 2048
        >
        > z Gry-Online
        > Info z Poly

Ah i posrało mi się - bez karty pamięci. Ta będzie trzeba dokupić.
      • soultimer Re: PSV - 3G? 14.02.12, 15:10
        No tak, ale pytanie było co będzie, jak kupi się konsolę z innego sklepu. Też się zastanawiam - czy wtedy także będzie karta Play?
        • Re: PSV - 3G? 21.02.12, 14:14
          Tak, w każdym pudełku z PS Vita 3G jest starter Play internet na kartę. Możesz sobie popróbować i doładowywać tę kartę albo przejść na abonament. Jeśli przejdziesz na abonament, albo doładujesz tą kartę co była w zestawie i będziesz jej używał przez 3 miesiace to dostaniesz gratis wipeouta.

A z innej beczki - zna ktoś dokładną ofertę z play na PS Vitę? Chciałbym wiedzieć ile urządzenie w jakich abonamentach kosztuje.
          • Gość: xboxer91 Re: PSV - 3G? IP: 94.232.36.* 21.02.12, 14:29
            na stronie komputer swiat był dokładny opis
            • bennyone Re: PSV - 3G? 22.02.12, 16:37
              mnie zastanawia po co mi to 3G

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka