Gość: Adam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 17:26 Telewizja Wałbrzych- nowa laska, sympatyczna, widzieliście ją, fajna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: Nowa w TVW IP: 62.138.6.* 20.09.11, 17:44 Tak. Na nazywa się Edyta N.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amatorka Amatorka jak cała WTV IP: *.dialog.net.pl 20.09.11, 21:46 Jak ona mówi scie scie scie scie scie scie scie cie cie cie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie syczy jak ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Nowa w TVW IP: *.147.148.135.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.09.11, 17:45 no fajna fajna !!! jakaś odmiana bynajmniej w końcu ! brawo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanM. Re: Nowa w TVW IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.09.11, 18:25 czy ja wiem, czy sympatyczna, prywatnie może i miła, ale niezła z niej kokietka, podrywa facetów, nawet tych w długoletnich związkach, za pewna siebie, ciekawe co nam pokaże jeszcze, możne jakaś sesja rozbierana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani v Re: Nowa w TVW IP: *.147.148.135.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.09.11, 18:43 a ciebie koleś pewnie zazdrość ściska ciekawe skąd o niej maż tyle takich wiadomości nie słyszałam by cokolwiek takiego na wizji podawali ,a prywatnie to czasem myśl puziniej pisz nie oczerniaj jeśli kogoś nieznasz pozdrawiam. Mi też ta zmiana się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzio Re: Nowa w TVW IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.11, 18:50 piszę się MASZ a nie MAŻ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanM. Re: Nowa w TVW IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.09.11, 19:01 wiem, bo ją znam. Nie muszę być zazdrosny, mówię tylko to co myślę o Niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Nowa w TVW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 19:28 Ma fajny zegarek i zdrowe ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milutki Re: Nowa w TVW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 19:35 A jak się nazywa, bo na końcu było napisane >>Prowadzenie Edyta Naw........<< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajSeSpokój Re: Nowa w TVW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 20:18 ona pewnie sama sobie ten temat stworzyła, jest tutaj na forum stałym bywalcem, ona zawsze źle pisze o edzi wiem to z pierwszej ręki, bardzo obgaduje i jej nienawidzi, wyzywa edytę od szmat itd, zawistna mała żmija , a wiadomości widać że bez treningu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanM. Re: Nowa w TVW IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.09.11, 20:45 blondynka Edyta Nawrocka szatynka Kamila Alencynowicz, prowadziła dzisiaj serwis informacyjny. - ona jest nowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amatorka Amatorka jak cała WTV IP: *.dialog.net.pl 20.09.11, 21:46 Jak ona mówi scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie scie syczy jak ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haba.baba Re: Nowa w TVW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 09:51 Nowa???buhahaha!!! przecież ona kawę w tv do tej pory podawała i była wykorzystywana do mało ambitnych zajęc, widocznie awansowała przez brak edzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho do PanM Re: Nowa w TVW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 21:23 A gdzie ona podrywa tych facetów to się tam przejdę, dawno nikt mnie nie poderwał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamaczo Braki kadrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 22:15 Widocznie maja jakieś braki kadrowe skoro dają do czytania newsów kogoś kto nie umie czytać i sepleni.... w dodatku kilka dni wcześniej wygrywa ona w konkursie organizowanym przez TVW LINK - taki link dałem bo usuneli wiadomość ze swojego portalu.... Wygląda na to, że musiała albo zapłącić za możliwość występu przed kamerą (oczywiście wiadomo czym), albo w desperacji nie mili już kogo wziąć do przeczytania kilku newsów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haba.baba Re: Braki kadrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 09:53 jak to jest , że można wygrać w konkursie organizowanym przez swojego pracodawce...dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: Nowa w TVW IP: 91.221.145.* 21.09.11, 07:14 Uważam, że jak ktoś już się pcha do telewizji powinien zadbać o aparycję a widać tu lekką nadwagę. Z czytaniem niestety tragedia. Mam nadzieję, że dziewczyna nabierze w końcu wprawy ale póki co nie wygląda to za dobrze - na przykład wrzesnia zamiast września i wiele innych pomyłek... widać brak obycia z kamerą i pewności siebie, jednak życzę wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikus_wch Re: Nowa w TVW 21.09.11, 07:57 taka kuleczka, spora babeczka, do spikerki jej bardzo daleko, przeciętna dziołszka z ulicy, moja 5 letnia siostra mówi wyraźniej... nie sądzę by ktokolwiek kto ma na o dzień dostęp do tvn i polsatu mógł stwierdzić że to jest na poziomie, poza tym nikt tu tematów o tv wałbrzych raczej nie zakłada więc chyba wierzę w to co napisał poprzednik - pewnie sama sobie posłodziła bo chciała trochę rozgłosu... osobiście nigy nie pracowałem w mediach ale wiadomości był przkazał dużo bardziej profesjonalnie Odpowiedz Link Zgłoś
dzikus_wch Re: Nowa w TVW 21.09.11, 08:06 nawrocia to się musi wkur**** że podpisali amatorkę jej nazwiskiem ;) tyle pracowała na uznanie i wypromowanie nazwiska a tu bęc... koniec wielkiej hucznej kariery :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Nowa w TVW IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.09.11, 10:44 ''wrzesnia, dowiedzieliśmy se'', beznadzieja, sepleni, nie wiem co on tam robi, faktycznie jeszcze jakis czas temu, kawę z TV robiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: Nowa w TVW IP: 195.164.6.* 21.09.11, 10:56 Ej to nie jest ta co sprząta w tv walbrzych? Jestem prawie pewien, że widziałem jak latała ze szmatą. Z Edyty taka gwiazda, że sprzątaczka może ją zastąpić hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haba.baba Re: Nowa w TVW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 14:25 sprząta,kawę robi,spikeruje... takie 3 w 1,ale jak wiadomo jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego , jak zresztą cała ta telewizja Odpowiedz Link Zgłoś
michal_aniol29 Re: Nowa w TVW 21.09.11, 15:54 adam, widz, pan m , pani v to jdna i ta sama osoba - ama aintresowana nieudolnaspikrka, stworzyla temat sama o soi i pisze mila odmiana jaki zallllllll jdyne pozytywy pisala minuta po minucie wieczorem , potm ni doszedl zadn pozytyw bo jeszcze nie dowala si do neta zobaczyci co bezie pozniej, nikt normalny innyy nie stwierdzil ze jest fajna a tylko ona sama klienka jest naprae zalosna , ma trgiczna opinie, w tv wyglaa na 48 lat z tym obwislym cycem Odpowiedz Link Zgłoś
michal_aniol29 Re: Nowa w TVW 21.09.11, 16:02 jak o mozliwe ze wiaomosci w tv pozwolili prowadzic takiej prostaczce co do kazego zarywa a klienci z niej pompuja, ona naprawde ma zjechana opinie... ale abstrahujac od braku godnosi i braku prezencji i dykcji - przeciez ona sie wyslowic nie porafi, mieszka na mojej dzielnicy i uchodzi za otaalna wiesniare, nie ma figury, a tv juz ja zupelnie pogrubia i cyc do kostek zwisa niajne taka stara malenka, a zaraz jak si dopadni do neta to znow posypia si super komenty z wczoajszych ip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanM. Re: Nowa w TVW IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.09.11, 17:03 a taka dumna była, ze się już wieści rozeszły, ze nowa prezenterka, nie pomyślała, ze opinie mogą być rożne, michal_aniol29 jesteś potwierdzeniem tego co pisałem wczoraj, zarywa do wszystkich, i z każdym mogłaby próbować być, chłopak na tydzień to coś dla niej, TV lepiej niech zajmie się szukaniem dobrych prezenterek a nie z wadą wymowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Założyciel wątku Re: Do aniol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 21:34 Piepszysz bzdur., Nie widzisz, że w czterech przypadkach, których nicki wymieniłeś trzech ma innych dostawców Internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul-cia Re: Nowa w TVW IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.09.11, 21:06 nie no rewelka same inteligencje się tu w sumie wypowiadają jestem pod wrażeniem ułomności jakie posiadacie i własnych braków które próbujecie znaleźć w ślicznej młodej dziewczynie i powiem wam tyle, że ludzka zawistość jest obrzydliwa, w dupie byliście i gó... widzieliście; znam ją osobiście i jak kogoś potraktowała tak jak sobie zasłużył to jego problem, a żałosne żale na forum są tylko dla mnie potwierdzeniem waszych słabości i nieradzenia sobie samemu ze sobą w życiu; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patitka Re: Nowa w TVW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 19:25 jak możecie oceniać dziewczyne jak nawet jej nie znacie popatrzcie na siebie i na swój temat sie wypowiadajcie a nie na jej jak wam nie pasuje to nie oglądajcie!!!!!!!a ze szmatą i kawą to wy możecie latać za niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanM. Re: Nowa w TVW IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.09.11, 21:29 Matko dziewczyny, a kto powiedział, że my jej nie znamy, normalne, że jej bronicie, bo to wasza koleżanka np, tak, potraktowała nas tak jak zasłużyliśmy, hmm. a to ze próbowała odbić dziewczynom facetów, to te dziewczyny też sobie zasłużyły? ze szmata mogę latać nie mówię, że to złe bo żadna praca nie hańbi, ale ktoś kto z sługusa staje się prezenterką i średnio jej to wychodzi, amatorskie to i z wadą wymowy, nie muszę jej znać, żeby usłyszeć jak sepleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Nowa w TVW IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.11, 11:03 Z dykcją rzeczywiście coś nie tak ale to kwestia tremy pewnie. Będzie lepiej napewno. Pasuje do wiadomości, ładna jest, i zachowuje spokój, choć zbyt ostro patrzy na to co ma mówić. Każdy kiedyś zaczynał - zobaczcie na Jarka Kuźniara. Też seplenił a teraz jaki cwaniak w tvn ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Paweł Re: Nowa w TVW IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.11, 12:17 dajcie sobie siana ! Ci co są tak chamscy tu na forum pewnie dostali od dziewczyny kosza ! po za tym jak coś do mniej macie to miejcie na boga odwagę powiedzieć jej w twarz a znając życie jak by nie zaczęła prowadzić dziennik to nikt by nic o niej nie mówił co oznacza tylko ludzką zazdrość o to, że ktoś coś w życiu chce osiągnąć ... ! zgadzam się z przedmówcą, że nawet Ci najsławniejsi od czegoś zaczynali ...widziałem drugi dziennik z jej udziałem i poszło jej znacznie lepiej tak,że dziewczyna się uczy! nie zapominajcie ze Panna E N czyta dziennik od 4 lat bodajrze coś koło tego i nie wspomnę jakie były jej początki jak i innych wałbrzyskich prezenterek !!! a dla zazdrosnych szumowin wałbrzyskich nie powiem nic tylko wystawiam środkowy palec !!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patitka Re: Nowa w TVW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 13:45 zgadzam sie tutaj z Pawłem Widz dajcie dziewczynie spokój przestańcie pisać o niej nie stworzone rzeczy nawet jak komus chciała odbić chłopaka to jest jej sprawa a nie żeby pisać o tym w necie niewiem niektórzy z was to chyba żyją tylko netem i jakby mogli to cały dzień co do minuty napisął w nim.to są początki to że raz sie dziewczyna pomyliła to nie znaczy że cały czas macie o tym pisać opamietajcie sie wkońcu.to samo któryś napisał że ma tłuszczyk no i co z tego to co prowadząca ma być taka jak te wychudzone modelki w telewizji co maja anoreksje??no kurcze dajcie sobie wkońcu spokój i inny temat znajdzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul-cia Re: Nowa w TVW IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.09.11, 14:26 super że są tu takie osoby jak pani v,patitka, paweł i inne...bo już odniosłam wrażenie że piszą tu sami znajomi pani E.N..Tak jestem koleżanką Kamili i będę ją bronić przed takimi hienami które nie potrafią pogodzić się z faktem że można w życiu brnąć do przodu i dziś podawać kawę a jutro prowadzić dziennik; piszecie i myślicie że ona to czyta hahahaha śmiechu warte jest z byt mądra aby taplać się w takim szambie i zawracać głowę wyssanymi czy też nie wpisami; mnie to mało obchodzi co kto o niej wie i myśli!!! wkurza mnie to że takie spece od telewizji się znaleźli którzy wiedzą wszystko najlepiej,piszący żale o koszach jakie od niej dostali itd.jeszcze może mi któreś napisze że zaczynając gdziekolwiek prace od razu był niezastąpiony i wszystko wiedział u umiał od razu; żenada; Odpowiedz Link Zgłoś
michal_aniol29 Re: Nowa w TVW 22.09.11, 15:12 po pierwsze osoba z vectry i dialog to jedna i ta sama osoba - pragnąca zdobyć rozgłos na siłę wieśniara, do EN się nawet nie porównuj nie dorównujesz jej nawet w prezencji nie wspomnę o czytaniu dziennika... jeśli już chcesz zdobyć rozgłos to może najpierw zapoznaj się z materiałem który czytasz, bo ty nie masz pojęcia o tym co przekazujesz, masz strach w gałach i to wielki, ogromna trema cię zżera robisz przerwy nie tam gdzie powinnaś stąd wiadomo ze materiału nie rozumiesz, no i nie pisz w imieniu niby koleżanki - bo wiem że to ty , od razu w pierwszy dzień już temat na forum nowa w tv, miła odmiana heheh jesteś żałosna i przestań podbijać już ten temat - a nie mówiłem że wieczorem zacznie się bronić i posypią się dobre wpisy? forum to jej żywioł taka ot typowa wieśniara, edzia może i czyta 4 lata ale ty nawet w 10 nie nauczysz się bo jesteś tępa Odpowiedz Link Zgłoś
michal_aniol29 Re: Nowa w TVW 22.09.11, 15:17 i aby tego było mało - wiaodmość wygenerowana z siedziby przy ul. moniuszki 45 - czyżby to nie była czasem siedziba tv wałbrzych? hahah jaka wtopa! ponoższa wiadomosć napisana przez samą zainteresowaną : dajcie sobie siana ! Ci co są tak chamscy tu na forum pewnie dostali od dziewczyny kosza ! po za tym jak coś do mniej macie to miejcie na boga odwagę powiedzieć jej w twarz a znając życie jak by nie zaczęła prowadzić dziennik to nikt by nic o niej nie mówił co oznacza tylko ludzką zazdrość o to, że ktoś coś w życiu chce osiągnąć ... ! zgadzam się z przedmówcą, że nawet Ci najsławniejsi od czegoś zaczynali ...widziałem drugi dziennik z jej udziałem i poszło jej znacznie lepiej tak,że dziewczyna się uczy! nie zapominajcie ze Panna E N czyta dziennik od 4 lat bodajrze coś koło tego i nie wspomnę jakie były jej początki jak i innych wałbrzyskich prezenterek !!! a dla zazdrosnych szumowin wałbrzyskich nie powiem nic tylko wystawiam środkowy palec !!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul-cia Re: Nowa w TVW IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.09.11, 17:19 widzę że niby coś wiesz ale tak naprawdę nie wiesz nic michal_aniol29 może jak taki jesteś pewny że to ta sama osoba sprawdź ip komputera bo każdy ma inne i może jeszcze panie detektywie grafik czy może być w kilku miejscach naraz w jednym czasie; boli cię fakt że ma koleżanki które za nią staną murem kiedy trzeba, to ty jesteś żałosnyi nie fatyguj się z odpisywaniem bo to ostatnia moja od piska na twoje idiotyczne komentarze; miłej zabawy w detektywa; Odpowiedz Link Zgłoś
spidercam Re: Nowa w TVW 22.09.11, 21:20 Komputer nie ma własnego unikatowego IP.... Co co każdy komputer ma inne to adres MAC, a właściwie nie komputer tylko karta sieciowa. A IP w Polsce właściwie wszyscy operatorzy dają dynamiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
spidercam Re: Nowa w TVW 22.09.11, 21:20 Komputer nie ma własnego unikatowego IP.... Co co każdy komputer ma inne to adres MAC, a właściwie nie komputer tylko karta sieciowa. A IP w Polsce właściwie wszyscy operatorzy dają dynamiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Do michała anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 00:12 Jak jesteś taki sprytny to napisz skąd został wygenerowany pierwszy post. Odpowiedz Link Zgłoś
krzywyryjek Re: Do michała anioła 23.09.11, 10:11 Taki sprytny ten Anioł jak z Alternatywy 4. Pierdoły ludzie wypisujecie. Chociaż muszę przyznać, że tylko dzięki Wam, wszedłem na stronkę tej "telewizji" i obejrzałem ostatnie serwisy. No dobra. Obejrzałem inne też. W krótkich żołnierskich słowach: Pier%^&*cie bez sensu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Do michała anioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 17:04 No i co aniele wymiękłeś. Odpowiedz Link Zgłoś