Dodaj do ulubionych

PS3-od czego zacząć

12.03.12, 21:06
Panowie, Panice, nadszedł czas na zmiany, będąc graczem otwartym postanowiłem nie ograniczać się do jednej konsoli i nabyłem ps3, pytanie moje brzmi, w co warto pograć prócz oczywistych uncharterdów, resistanców i killzonów
Obserwuj wątek
    • reven Re: PS3-od czego zacząć 12.03.12, 21:23
      inFamous (jedynka, w dwójkę nie miałem okazji zagrać), GT5 (tylko trzeba mieć dobrą kierownicę), God of War 3, LittleBigPlanet (na co-opa głównie, jeśli masz z kim grać).
      • reven Re: PS3-od czego zacząć 12.03.12, 21:26
        O, może to będzie herezja co teraz powiem, ale mi się jeszcze podobała Yakuza 4 big_grin
    • mariooo_1993 Re: PS3-od czego zacząć 12.03.12, 21:24
      I oczywistego Heavy Rain
    • kornknot Re: PS3-od czego zacząć 12.03.12, 21:38
      Od siebie dodam Demons souls, Valkyria Chronicles oraz oczywiscie Metal Gear Solid 4. Mozna jeszcze pomyslec o Heavently sword i Folklore jak nie bedziesz miał w co grać. Jest jeszcze kilka gier z psn - flower, journey, dead nation, seria pixeljunk. Polecam też reedycje w hd gier z ps2 jesli nie miałeś przyjemnosc w nie grać: team ico collection, god of war, metal gear solid, sly cooper i jak&daxter.
      • reven Re: PS3-od czego zacząć 12.03.12, 21:46
        O to to! Heavenly Sword jeszcze (świetna gra!). Demon's Souls również. Rany, tyle tego było <przewraca oczami>
    • soultimer Re: PS3-od czego zacząć 12.03.12, 22:01
      Ja na Twoim miejscu przejrzałbym wszystkie ''best of...'' i ''top games'' w stylu:

Top PlayStation 3 Games

The Top 25 PlayStation 3 Games

The 50 Best PS3 Games

Nawet jak trafisz na starsze, to nic nie szkodzi, jeśli dopiero kupiłeś konsolę. Nawet jakby mnóstwo osób podało Ci swoje typy - i tak coś pewnie zostanie przeoczone.

Alternatywnie przejrzyj jakąś listę np. recenzji i zobacz co Cię interesuje, bo każdy ma swoje gusta wink.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka