Dodaj do ulubionych

Playstation Move

25.03.12, 10:24
Witam serdecznie

Mam pytanie odnośnie gier z Playstation Move, szwagier właśnie kupił PS3, aktualnie bez PS Move, chciałby kupić Heavy Rain, ale większość wydań na allegro jest z opcją gry z "Playstation Move", czy podczas gry jest wymagany kontroler czy to opcja którą się włącza w opcjach samej gry?

Pozdrawiam forumowiczów
Michał Kozłowski
Obserwuj wątek
    • bydleplugawe ps move 25.03.12, 17:10
      Można grac padem jak i PS move...
    • bydleplugawe Re: Playstation Move 25.03.12, 17:12
      Aha dodam jeszcze że gra średnia i przehypowana. Tylko raz ją skończyłem, cała gra to jeden wielki festiwal naciskania przycisków jakie wskazuje gra...plus jakieś tam wybory.
      • own3d1n1 Re: Playstation Move 25.03.12, 17:40
        Podziękował !
        • jasiubc Re: Playstation Move 25.03.12, 21:42
          @bydleplugawe Jeśli na prawdę nie dostrzegłeś w tej grze na prawdę nic i są jakieś tam wybory to brak mi słów. No i to miała być gra na 1 raz, tak chciał przynajmniej jej twórca D. Cage.
      • voltaire-78 Re: Playstation Move 26.03.12, 10:02
        Heavy Rain obok God of War 3 i Uncharted 2 to najlepsza gra na PS3. Ilośc możliwych ścieżek i zakończeń powala podobnie jak fabuła...

• 5mieszek Re: Playstation Move 27.03.12, 17:51
          Z Heavy Rain jest ten problem, ze to swietna historia, ale beznadziejna gra.

Mam wrazenie, ze przydalaby sie w niej opcja "zrob wszystko za mnie" albo jakas inna "wybieraj na chybil-trafil" - a potem tylko delektowac sie filmem, ktory choc juz sie widzialo, to i tak nie wiadomo, jak sie skonczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka