Dodaj do ulubionych

EURO 2012 - opinie, wrażenia...

25.04.12, 15:11
Witajcie, dziś odpaliłem Euro 2012 na PS3. Rozegrałem pierwszy mecz online - oczywiście Polską - i chciałbym się podzielić z Wami moimi odczuciami.

- stadiony są świetne;
- komentarz został dograny na potrzeby Euro;
- przyśpiewki na trybunach! Wybierz reprezentację Polski i ciesz uszy takimi przyśpiewkami jak "Polska.. Biało-Czerwoni" "My chcemy gola" i innymi...
- brak oryginalnych koszulek nie jest widoczny gdy kamera ukazuje rozgrywkę;
- doceniono Błaszczykowskiego (80 umiejętności); Lewandowskiego (81) i Szczęsnego (80);
- wyjściowa jedenastka Polaków jest całkiem interesująca;
- emocje po trafieniu bramki Polakami przeciwko Portugalii są niedopisania smile (w online);
- mamy też możliwość wykonywania ZADAŃ (znane z Euro 2008);
- menu cieszy oko smile

Powiem tak - jak masz FIFĘ 12 i 69zł w portfelu to łap śmiało! Takiej okazji nie powinieneś przegapić!

--
ps mam jednego slota na zbycie na PS3 wink - PW
Obserwuj wątek
    • vander1989 Euro pc 25.04.12, 15:24
      A ja mam problem zainstalowano dodatek jednak nie mogę uruchomić fify ma ktoś ten problem?
      • martinesspl Re: Euro pc 25.04.12, 17:25
        btw. oryginał?
      • walkiri Re: Euro pc 26.04.12, 13:23
        najpierw trzeba pobrać bezpłatną wersję a później drugi płatny plik który odblokowuje pełny materiał (jak w trial)
    • martinesspl Re: EURO 2012 - opinie, wrażenia... 26.04.12, 12:11
      ludziska tutaj macie wyjaśnienie czemu nie ma oryginalnych strojów reprezentacji Polski! Wygląda na to, że EA tutaj nic nie zawiniło...

nienagrani.pl/2012/04/26/o-tym-czemu-nie-ma-oryginalnych-strojow-w-euro-2012-i-o-patchu/
      • emte17 Re: EURO 2012 - opinie, wrażenia... 26.04.12, 14:02
        co to znaczy nie zawiniło? ea reklamowało ten dodatek jako produkt z pełną zawartością z licencjowanymi drużynami. po wyjściu okazuje się, ze tak wcale nie jest... okłamało graczy i jeszcze żąda za te amatorskie dlc 80 złotych! toż to zakrawa o kpinę...
        • sandman Re: EURO 2012 - opinie, wrażenia... 26.04.12, 16:03
          emte17 napisał(a):

> co to znaczy nie zawiniło? ea reklamowało ten dodatek jako produkt z pełną zawa
          > rtością z licencjowanymi drużynami. po wyjściu okazuje się, ze tak wcale nie je
          > st... okłamało graczy i jeszcze żąda za te amatorskie dlc 80 złotych! toż to za
          > krawa o kpinę...

No właśnie - nie zachowali się w porządku, do końca było mówione że gra ma pełną licencję. "Każdy fan piłki może wejść w rolę kapitana i poszczególnych zawodników, by poprowadzić Polskę do zwycięstwa w tych najważniejszych europejskich rozgrywkach – mówi Kuba Błaszczykowski (...) ambasador polskiej edycji gry UEFA Euro 2012" (grysole.com.pl/xbox/juz-od-26-kwietnia-przezywaj-najwieksze-pilkarskie-emocje-prowadzac-polske-do-zwyciestwa-w-jedynej-oficjalnej-grze-uefa-euro-2012/) - kapitan drużyny narodowej jest ambasadorem, a tu taki myk? wstyd.
      • dersan Re: EURO 2012 - opinie, wrażenia... 27.04.12, 19:59
        A propos EA ktore "nic nie zawinilo". Krotkie info.
        EA z samego trybu ultimate team wygenerowala w 3 miesiace X-XII 2011 uwaga - 39 mln dolarow. I szacowali ze w ciagu kolejnych 3 miesiecy dobija do 100 mln dolarow!!!
        Taka refleksja - jak Kali zarabiac kase to jest dobrze. Jak Kali musi podzielic sie kasa z innymi (federacjami pilkarskimi), to inni be.
        Wstyd EA, wstyd i żenua.
    • b0b3r DRAMAT 27.04.12, 09:50
      niestety ale EURO 2012 w postaci DLC o wadze 650 MB juz na starcie skazywane było na porażkę i tak jest w praktyce. Jestem można powiedzieć hardocorowym graczem Fify zarówno w singla jak i multi.
      Gameplay został trochę zmieniony, aczkolwiek nie wiem czy to za sprawa patcha v6 czy samego dodatku, strzały na poziomie legendary wchodzą gładko z za pola karnego z nawet najbardziej absurdalnych pozycji, bramkarze częściej parują piłkę przy wolnych strzałach zamiast jej łapać, system kolizji nie został poprawiony względem F12, sytuacje na refleks w zamieszaniu w polu karnym są wręcz kabaretowe.
      Mam wrażenie ze grafika jest gorsza niż w podstawce, jakby z importowana z wersji pecetowej.
      No i ten rażący w oczy brak licencji dla reprezentacji Polski >> GOSPODARZA TURNIEJU<< to jest absurd na skale światową.
      Jedyny plus to chyba tylko layout podczas samej rozgrywki, bo cutscenki także wołają o pomstę do nieba.
      FIFA 2002 World Cup Korea Japan to dalej najlepsza fifa jeśli chodzi o klimat międzynarodowego turnieju.
      Generalnie odradzam , dodatek psuje dobre wrażenie samej Fify 2012. Moja ocena to 1/5

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka