grimfandango 15.05.12, 17:34 Ciekawe zjawisko: www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii/user-reviews Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
froget67 Re: Diablo 3 + Metacritic.com = fala czerwieni 15.05.12, 17:44 Tylko teraz pytanie czy to działanie konkurencji czy tez niezadowolenie konserwatywnych fanów albo jakiś ultra-ortodoksyjnych Sam sprawdzę za kilka godzin i wydam swoją opinię zasysam starter Edition Odpowiedz Link Zgłoś
froget67 Re: Diablo 3 + Metacritic.com = fala czerwieni 15.05.12, 20:48 Po 40minutach prób wbicia się na serwery ! ( jak nie 37 błąd to 75... i tak w kółko) muszę stwierdzić ze dla mnie pierwsze odczucie jest takie że diablo jak to diablo pierwsze wrażenie pozytywne Odpowiedz Link Zgłoś
edmundo Re: Diablo 3 + Metacritic.com = fala czerwieni 15.05.12, 17:45 Tak jest już nie pierwszy raz. Podobno to żarty ludzi z 4chana, do tego można tam łatwo wpaść na spojler dot. zakończenia Max Payne 3. Nie rozumiem dla kogo to ma być zabawne i fajne. Nie rozumiem też dlaczego moderacja Metacritic od razu nie banuje takich "recenzji". Odpowiedz Link Zgłoś
tieu Re: Diablo 3 + Metacritic.com = fala czerwieni 15.05.12, 19:33 Właśnie wpadłem na ten spojler... a jestem przed zagraniem w Max Payne... Szczerze? D3 betą mnie nie zachwyciło. Lepiej się bawiłem przy starym D2, nie mówiąc o maniaczeniu w D1 na psx.. Odpowiedz Link Zgłoś
known2own Re: Diablo 3 + Metacritic.com = fala czerwieni 15.05.12, 19:25 Powinni po prostu to wykasować i zbanować po IP wszystkich którzy napisali recenzję w ciągu pierwszych kilku godzin od premiery (bo jak mieli zagrac skoro nie dało się uruchomić?). Może wtedy by się dzieciom odechciało zabawy. Niestety półgłówki nauczyły się korzystać z internetu i wszelkie oceny użytkowników straciły na wartości bo są albo PR'em, albo czarnym PR'em, względnie pisane przez haterów lub funboyów. Szkoda, że nie pomyśleli wcześniej żeby to kontrolować. Odpowiedz Link Zgłoś
soultimer Diablo 3 + Metacritic.com = fala czerwieni 15.05.12, 19:56 Panowie, ale gra dopiero wyszła, więc to tylko tymczasowem, pomijając fakt, że niewiele osób się chyba tym przejmuje. Dla mnie najważniejsze jest, czy MNIE podoba się gra, a nie, że tam ustawili sobie akcję i teraz niby tytuł jest do niczego. A ze spoilerami chamstwo totalne! Odpowiedz Link Zgłoś
osjan A na serio 15.05.12, 21:27 Zdarzają się tam rozsądne recenzje, których autorzy narzekają na niski poziom trudności, liniowość i praktyczny brak wyborów przy rozwoju postaci. Może wypowie się na ten temat ktoś, kto już trochę pograł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniewosz Re: Diablo 3 + Metacritic.com = fala czerwieni IP: *.ip.netia.com.pl 16.05.12, 08:35 Fakt recenzją tego nazwać nie można, ale trzeba się zgodzić z faktem, że Blizzard zainkasował ogromną kwotę za coś co nie działa. Sam kupiłem w przedsprzedaży i co z tego skoro do dzisiaj nie udało mi się wbić na serwery. Uważam, że to akurat jest kompromitacja z ich strony i dziwię się że jeszcze tego problemu nikt nie nagłośnił, a jest to ciekawy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
deathclaws Re: Diablo 3 + Metacritic.com = fala czerwieni 16.05.12, 11:46 Nie bardzo rozumiem po co metacritic, który aspiruje przecież na obiektywność umożliwia ocenianie gier od razu po premierze, a nie np. 7 dni po. Ludzie którzy tam dają 0/10 są tak samo niepoważni jak Ci co dają 10/10... A po takim tygodniu emocje zarówno pozytywne jak i negatywne opadłyby wystarczająco żeby te oceny były bardziej miarodajne... Odpowiedz Link Zgłoś
naczelniq Re: Diablo 3 + Metacritic.com = fala czerwieni 16.05.12, 11:54 deathclaws napisał(a): > Nie bardzo rozumiem po co metacritic, który aspiruje przecież na obiektywność u > możliwia ocenianie gier od razu po premierze, a nie np. 7 dni po. Ludzie którzy > tam dają 0/10 są tak samo niepoważni jak Ci co dają 10/10... A po takim tygodn > iu emocje zarówno pozytywne jak i negatywne opadłyby wystarczająco żeby te ocen > y były bardziej miarodajne... Całe niezadowolenie związane D3 wynika raczej z niemożności zalogowania się. Wszyscy chcą(i tylko w to mogą póki co!) zagrać w singla i o ironia nie mogą,bo serwery są zapchane. Głupota naszych czasów, do tego załóżmy że nasz dostawca internetu będzie miał awarię i nawet wtedy w durnego singla nie zagramy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badtorro Re: Diablo 3 + Metacritic.com = fala czerwieni IP: 160.83.30.* 16.05.12, 12:07 ja odkryłem, że pomimo odinstalowania weekendowej bety D3 sprzed 3 tygodni, system ma gdzie zapisane ze ma sie laczyc z serwerami w USA. Po przestawieniu gry na serwery europejskie wszystko smiga, wczoraj gralem do poznych godzin nocnych bez zadnych utrudnien. Polecam sprawdzic. Odpowiedz Link Zgłoś