Dodaj do ulubionych

Diablo 3 + Metacritic.com = fala czerwieni

15.05.12, 17:34
Ciekawe zjawisko:
www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii/user-reviews
Obserwuj wątek
    • froget67 Re: Diablo 3 + Metacritic.com = fala czerwieni 15.05.12, 17:44
      Tylko teraz pytanie czy to działanie konkurencji
      czy tez niezadowolenie konserwatywnych fanów albo jakiś ultra-ortodoksyjnych
      Sam sprawdzę za kilka godzin i wydam swoją opinię zasysam starter Edition
      • froget67 Re: Diablo 3 + Metacritic.com = fala czerwieni 15.05.12, 20:48
        Po 40minutach prób wbicia się na serwery ! ( jak nie 37 błąd to 75... i tak w kółko) muszę stwierdzić ze dla mnie pierwsze odczucie jest takie że diablo jak to diablo pierwsze wrażenie pozytywne
    • edmundo Re: Diablo 3 + Metacritic.com = fala czerwieni 15.05.12, 17:45
      Tak jest już nie pierwszy raz. Podobno to żarty ludzi z 4chana, do tego można tam łatwo wpaść na spojler dot. zakończenia Max Payne 3. Nie rozumiem dla kogo to ma być zabawne i fajne. Nie rozumiem też dlaczego moderacja Metacritic od razu nie banuje takich "recenzji".
      • tieu Re: Diablo 3 + Metacritic.com = fala czerwieni 15.05.12, 19:33
        Właśnie wpadłem na ten spojler... a jestem przed zagraniem w Max Payne...

Szczerze? D3 betą mnie nie zachwyciło. Lepiej się bawiłem przy starym D2, nie mówiąc o maniaczeniu w D1 na psx..
    • known2own Re: Diablo 3 + Metacritic.com = fala czerwieni 15.05.12, 19:25
      Powinni po prostu to wykasować i zbanować po IP wszystkich którzy napisali recenzję w ciągu pierwszych kilku godzin od premiery (bo jak mieli zagrac skoro nie dało się uruchomić?). Może wtedy by się dzieciom odechciało zabawy. Niestety półgłówki nauczyły się korzystać z internetu i wszelkie oceny użytkowników straciły na wartości bo są albo PR'em, albo czarnym PR'em, względnie pisane przez haterów lub funboyów. Szkoda, że nie pomyśleli wcześniej żeby to kontrolować.
    • soultimer Diablo 3 + Metacritic.com = fala czerwieni 15.05.12, 19:56
      Panowie, ale gra dopiero wyszła, więc to tylko tymczasowem, pomijając fakt, że niewiele osób się chyba tym przejmuje. Dla mnie najważniejsze jest, czy MNIE podoba się gra, a nie, że tam ustawili sobie akcję i teraz niby tytuł jest do niczego. A ze spoilerami chamstwo totalne!
    • osjan A na serio 15.05.12, 21:27
      Zdarzają się tam rozsądne recenzje, których autorzy narzekają na niski poziom trudności, liniowość i praktyczny brak wyborów przy rozwoju postaci. Może wypowie się na ten temat ktoś, kto już trochę pograł?
    • Gość: gniewosz Re: Diablo 3 + Metacritic.com = fala czerwieni IP: *.ip.netia.com.pl 16.05.12, 08:35
      Fakt recenzją tego nazwać nie można, ale trzeba się zgodzić z faktem, że Blizzard zainkasował ogromną kwotę za coś co nie działa. Sam kupiłem w przedsprzedaży i co z tego skoro do dzisiaj nie udało mi się wbić na serwery. Uważam, że to akurat jest kompromitacja z ich strony i dziwię się że jeszcze tego problemu nikt nie nagłośnił, a jest to ciekawy temat.
    • deathclaws Re: Diablo 3 + Metacritic.com = fala czerwieni 16.05.12, 11:46
      Nie bardzo rozumiem po co metacritic, który aspiruje przecież na obiektywność umożliwia ocenianie gier od razu po premierze, a nie np. 7 dni po. Ludzie którzy tam dają 0/10 są tak samo niepoważni jak Ci co dają 10/10... A po takim tygodniu emocje zarówno pozytywne jak i negatywne opadłyby wystarczająco żeby te oceny były bardziej miarodajne...
      • naczelniq Re: Diablo 3 + Metacritic.com = fala czerwieni 16.05.12, 11:54
        deathclaws napisał(a):

> Nie bardzo rozumiem po co metacritic, który aspiruje przecież na obiektywność u
        > możliwia ocenianie gier od razu po premierze, a nie np. 7 dni po. Ludzie którzy
        > tam dają 0/10 są tak samo niepoważni jak Ci co dają 10/10... A po takim tygodn
        > iu emocje zarówno pozytywne jak i negatywne opadłyby wystarczająco żeby te ocen
        > y były bardziej miarodajne...

Całe niezadowolenie związane D3 wynika raczej z niemożności zalogowania się. Wszyscy chcą(i tylko w to mogą póki co!) zagrać w singla i o ironia nie mogą,bo serwery są zapchane. Głupota naszych czasów, do tego załóżmy że nasz dostawca internetu będzie miał awarię i nawet wtedy w durnego singla nie zagramy..
        • Gość: badtorro Re: Diablo 3 + Metacritic.com = fala czerwieni IP: 160.83.30.* 16.05.12, 12:07
          ja odkryłem, że pomimo odinstalowania weekendowej bety D3 sprzed 3 tygodni, system ma gdzie zapisane ze ma sie laczyc z serwerami w USA. Po przestawieniu gry na serwery europejskie wszystko smiga, wczoraj gralem do poznych godzin nocnych bez zadnych utrudnien. Polecam sprawdzic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka