bunch 03.06.13, 02:36 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TMYso30L9zI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konsolomaniak Re: "Nowości" w Call of Duty Ghosts 03.06.13, 12:50 Chłopcy z IW chcieli koniecznie się pochwalić nowym silnikiem... tylko że nie mieli czym Jak można się chwalić najprostszą interakcją z otoczeniem i wmawiać ludziom że to jest "soł eksajting".. W następnym "NEXT GEN Technology" - Kule zostawiają ślady w ścianach... Odpowiedz Link Zgłoś
honyakusha Re: "Nowości" w Call of Duty Ghosts 03.06.13, 13:38 chcieli sie pochwalić nowym silnikiem, szkoda tylko że to stary silnik po liftingu. już nawet nie chciało im się inwestować w coś nowego. roket sajens cod i tak się sprzeda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: "Nowości" w Call of Duty Ghosts IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.13, 23:21 Od razu widać, że jesteś fanem bf3. Ja np. wolę call of duty za to, że nie rozpie... komputera. Mnie nie stać na dobrego kompa do gier, a na macbooku nie pogram w zbyt wiele tytułów. Na starym kompie z windowsem działają mi wszystkie cody, a bf3 w 15FPS. Dlatego lepiej, żeby gra była dla każdego, czy tylko dla tych co mają dobry komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek Re: "Nowości" w Call of Duty Ghosts IP: *.upc-c.chello.nl 04.06.13, 12:43 Widac ze jestes fanbojem CODa, zauwaz ze BF poza grafika ktora COD nie ma od wielu latek gra ma ogromne przestrzenia do poruszania sie/latania, duze mapy gdzie jedna mapa to zbior wszystkich wypuszczonych map do CODa, destrukcje otoczenia ktora duzo daje i duzo zmienia w grze, no i oczywiscie pojazdy, w ktorych my siedzimy a nie jakis Autobot. Czy widziales takie elementy w COD? Niby skad.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: "Nowości" w Call of Duty Ghosts IP: *.upc-c.chello.nl 03.06.13, 13:22 Cofam moj opad szczeki i.imgur.com/DtkdMMO.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <!KrólJulianPierws Re: "Nowości" w Call of Duty Ghosts IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.13, 14:55 Ten filmik już trochę stary jest... nie ma co kopać leżącego i truć już dosyć nudnym tematem... Odpowiedz Link Zgłoś