koczisss 30.07.04, 02:06 Mam prośbę, czy ktoś może wie jak przejść misję PAULOV'S HOUSE. Najpierw musiałem odbić budynek z rąk niemieckich, teraz oni mnie atakują, muszę rozwalić czołg, ale jak to zrobić??? Może ktoś wie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebekwww Re: Call od Duty 30.07.04, 10:15 Witam, Pewnie chodzi Ci o misję w domu Pawłowa. Troszkę jest trudna - nie ma co. Czołgi podjeżdzają z dwóch stron, musisz znaleźć 2 rusznice przeciwpanerne - są ustawione na stałe w kierunku nadjeżdzających czołgów, bodajze na 2 i 3 piętrze. Pamiętaj że czołgi nie są twoim jedynym problemem, bo dom szturmuje też piechota, i to sporo wiec uważaj, bo twoi towarzysze będą w stanie osłaniać cię tylko w pewnym stopniu. Pozdrowienia S. Odpowiedz Link Zgłoś
herbiegd Re: Call od Duty 30.07.04, 12:36 Fajna misja, nieźle trzeba się namęczyć biegając z jednej strony budynku na drugą przy okazji sztrzelając z ręcznej broni do Niemców których coraz więcej wchodzi do budynku. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Call od Duty 30.07.04, 13:37 Dzięki za radę,nie mogłem znaleść 2 rusznicy. Przeszedłem tą misję Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fifomaniak Re: Call od Duty 02.11.04, 16:02 Mi udało sie przejsc ta misje na najwyzszym poziemie trudnosci, a tam nie ma w ogole apteczek i jest cholernie trudno. Pozzdro Odpowiedz Link Zgłoś