Dodaj do ulubionych

Mass Effect trylogia

13.08.13, 07:56
Nabyłem tytułową trylogię na amazonie [Xbox] i ku mojemu zdziwieniu jedynka jest z polskimi napisami, fajnie. Instalując dwójkę wszystko jest już po angielsku. Od czego to może zależeć? Jest jakaś możliwość zmiany języka? Angielski nie przeszkadza mi jakoś znacznie bo trochę go znam, ale jednak z polskimi napisami to co innego.
Obserwuj wątek
    • kordas Re: Mass Effect trylogia 13.08.13, 10:06
      ME1 i ME3 zostały wydane na konsole tylko z kinową polską wersją, więc zapewne wszystkie zagraniczne wydania mają te języki w opcjach. Natomiast dwójka w Polsce została wydana jedynie z polskim dubbingiem bez możliwości zmiany na angielski (no, oprócz PC gdzie i tak trzeba się było pobawić w plikach), więc pewnie polski dubbing nie mieścił się na płycie, a panowie z EA nie wpadli na pomysł, żeby przenieść chociaż napisy do gry.
      • damianuss Re: Mass Effect trylogia 13.08.13, 10:23
        I wszytko jasne. Dzięki.
        • damianuss Re: Mass Effect trylogia 13.08.13, 21:01
          Pragnę tylko dodać... że jestem wku*****y na maksa. Wywaliłem ciężką kasę na punkty wcześniej kupując grę i nagle się okazuje, że nie mogę sobie pobrać pewnego dodatku ponieważ pomimo, że ten widnieje w sieci cerberusa to nie jest dostępny na polskim lajfie. Pewnie można pobrać z konta zarejestrowanego na UK. Nie chcę nigdzie migrować, mniejsza, ale powiem tylko, że chrzanię ciebie Majkrosofcie za ten cały burdel. EA tak samo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka