Dodaj do ulubionych

Zakup PS3 Używane

10.09.13, 10:04
Jako iż nieuchronnie zmierzamy ku nowej generacji, jest to dobry moment dla mnie na zakup używanej (bądź nowej) PS3. W związku z tym mam pytanie która opcja jest cenowo/jakościowo najbardziej korzystna ? Wydaje mi się że standardowa slimka używana będzie idealnym wyborem ale chciałem się dopytać was czy może jest lepszy opcja. Przeglądałem oferty allegro ale nie wiem czy np slimla 160 gb za 600 zł kup teraz z padem i dwoma grami to dobra okazja czy lepiej coś zalicytować. Krótko mówiąc, jaka jest dobra cena za ps3 używane ?
Obserwuj wątek
    • leor Re: Zakup PS3 Używane 10.09.13, 10:22
      Od 2007 roku mam X360, ale w zeszłym tygodniu stwierdziłem, że czas nadgonić generację u Sony. Nigdy nie byłem fanboyem żadnej z konsoli i teraz to się potwierdza - obie mają dobre tytuły na swoje platformy. Wracając do zakupu, udało mi się w moim mieście kupić Playstation 3 Super Slim 500 GB (używana od Stycznia 13') za 670 złotych, z Battlefield 3 Premium oraz nowym Tomb Raiderem oraz.... przedłuzoną gwarancją do 2016 roku. Dużo osób pisze, że Super Slim jest tandetny itd.. ale ja na to nie patrzę. Konsola ma służyć do grania, a nie codziennego podziwiania jej wyglądu. Szukaj dobrze na tablica.pl ze swojego miasta. Czasem taka okazja jak w moim przypadku może się Tobie trafić piwo
      • coletrain Re: Zakup PS3 Używane 10.09.13, 10:51
        O kurczę świetnie trafiłeś. Ja to samo, mam xboxa i nosiłem się z zamiarem kupna na starcie ps4 ale to nie ma sensu skoro nie ograłem exów z ps3. Te super slimy wygląają na pierwszy rzut oka odpustowo (aczkolwiek nigdy nie widziałem na żywo), ale to ma służyć po prostu do grania tak jak mówisz. Ja nawet nie musiałbym mieć tak wielkiego dysku, 160 by starczyło, kwestia tylko dobrej ceny i "małęgo przebiegu" big_grin. Zerknęna tablicę.
        • Gość: GregoryMc Re: Zakup PS3 Używane IP: *.gorzow.mm.pl 10.09.13, 12:18
          Ja czekam aż wyjdzie Beyond: Two Souls - kupuję - przechodzę i sprzedaję całą konsole ps3 wraz z grą.

Jak myślicie na ile mogę liczyć?
          Ps3 250GB (ma około 3 lat) - stan bdb.
          Gram praktycznie w gry z cyfrowej dystrybucji, napęd używany sporadycznie.
          W komplecie 1 pad oryginalny i Pad bezprzewodowy Gioteck Hf-2.
          Sporo gier na dysku w tym każda dowolna do wyboru z PS+ od początku jej istnienia w nowym kształcie. Jutro wykupuję ps plus na kolejne 15 miesięcy więc to jest minimalny czas na jaki te gry będą jeszcze działać. Ale pewnie będę przedłużać swoje konto na ps4 nawet po tym czasie więc praktycznie na zawsze do póki będę mieć ps4.
          Mam też sporo gier kupionych na psn z poza plusa np. Tomb Rider itp.

Na jaką cenę mogę liczyć z takim zestawem?
          • coletrain Re: Zakup PS3 Używane 10.09.13, 13:30
            Z tego co się orientuję nie możesz do oferty sprzedaży wliczać gier z PS+ skoro masz dalej zamiar korzystać z tego konta, ale mogę się mylić.
            • Gość: GregoryMc Re: Zakup PS3 Używane IP: *.gorzow.mm.pl 10.09.13, 14:26
              Przy sprzedaży ściągnę gry które ktoś będzie chciał (250GB do wykorzystania) i się wyloguje ale nie usunę konta z konsoli. Ta osoba nie będzie znać hasła do konta i nie będzie się mogła na nie logować i ściągać nowych. Więc zaloguje się na własne konto, a w gry będzie można grać dopóty moje konto będzie ważne w plusie. Mylę się?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka