Dodaj do ulubionych

garden warfare 2

16.05.16, 20:02
Witam, ruch tu nie za duży, ale może mi ktoś pomoże, bo Dziecko mam w rozpaczy sad Dostał PvZ Garden Warfare 2, instalowała się dwa dni, a teraz nie chce się uruchomić... Komunikat się pojawia, że sterowniki INTEL mam nieodpowiednie.
Ja komputerowa noga jestem, to się boję grzebać, ale komp w miarę nowy, o dobrych parametrach, ściągnęłam aktualizacje sterowników <tak mi się przynajmniej wydaje wink > a tu nadal nic....
POMOCY, POMOCY.....
Thx
Obserwuj wątek
    • speedy13 Re: garden warfare 2 19.05.16, 12:11
      Tu są minimalne wymagania sprzętowe dla tej gry:
      www.pvzgw2.com/pl_PL/news/plants-vs-zombies-garden-warfare-2-pc-specs-pl

Jeśli wiesz co "siedzi" w twoim komputerze to możesz sobie porównać. Jeśli nie wiesz, możesz skorzystać z jakiegoś programu analizującego twój system, np. Speccy. To niewielki, darmowy programik, który przeprowadza analizę twojego komputera i pokazuje raport z informacjami jaki masz procesor, ile pamięci itd. itp. I wtedy możesz sobie porównać z wymaganiami dla tej gry.

Z komunikatu jaki cytujesz można wyciągnąć wniosek (ale niekoniecznie prawdziwy), że twój komputer korzysta z którejś z kart graficznych Intela w formie układu wbudowanego w procesorze. Gdyby tak było, to wydajność takich kart z reguły nie wystarcza do nowoczesnych gier i najpewniej nie spełnia tych minimalnych wymagań dla tej gry.
    • adamnowicko Re: garden warfare 2 21.01.24, 20:28
      jakie to super

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka