monika788 11.01.05, 17:09 chciałam wymienić schody na inne ale nie potrafie tego zrobić przy próbie likwidacji wyskakuje komunikat że nie da się tego podnieść co to może być?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwariowan_a Re: likwidacja schodów 06.02.05, 14:52 ja tez mam z tym problem. mi sie wydaje ze po prostu nie da sie ich wymienic i tyle. a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
lideczka_27 Re: likwidacja schodów 28.07.05, 21:38 U mnie to samo, podejrzewam, ze to jakiś błąd gry, mnóstwo niedoróbek jest Odpowiedz Link Zgłoś
jackass5 Re: likwidacja schodów 28.07.05, 22:20 Też miałam kilka takich problemów z innymi obiektami. Znam jeden, prosty sposób na blokowanie się różnych rzeczy. Po prostu wpisać kod: move_objects on do okna kodów. monika788 napisała: > chciałam wymienić schody na inne ale nie potrafie tego zrobić przy próbie > likwidacji wyskakuje komunikat że nie da się tego podnieść co to może być?? Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: likwidacja schodów 02.08.05, 00:59 wchodzisz w nadzedzie 'schody' i z przytrzymanym ctrl-em je kasujesz, podobnie jak sciany Odpowiedz Link Zgłoś