Dodaj do ulubionych

bełkot prezesa

28.02.11, 13:55
Jarosław Kaczyński udzielił "Uważam Rze"
jest to IMHO bełkot trudny do zrozumienia kompletnie
prosiłabym biegłych w sposobie myślenia prezesa PiS o wytłumaczenie:O CO CHODZI?
Obserwuj wątek
    • kubala11 Re: bełkot prezesa 28.02.11, 14:14
      Faktycznie bełkotliwy ten skrót wywiadu zaprezentowany przez Czerską. Przeczytaj sobie zatem całosc i uzasadnij swoje zdanie dotyczace "bełkotu prezesa". Bo, sama przyznasz, sama teza bez uzasadnienia nie przystoi osobie tak jak Ty wybitnie inteligentnej.:) Miłej lektury i z niecierpliwościa czekam na uzasadnienie "bełkotu prezesa".;)
      • ave.duce Porażki mamy wszędzie i we wszystkich dziedzinach 28.02.11, 14:27
        > święta prawda, Panie Prezesie. Macie.
        • fastwinter.5 Re: Porażki mamy wszędzie i we wszystkich dziedzi 28.02.11, 18:19
          "..Porażki mamy wszędzie...itd.."
          a największą porażką jest to,że mamy taką pseudo-opozycję w sejmie,która nie tylko,że nic nie buduje,to jeszcze rujnuje wszystko,co spotka na swojej drodze.
          • ave.duce Re: Porażki mamy wszędzie i we wszystkich dziedzi 28.02.11, 18:30
            Bo to jest opozycja konstruktywna inaczej > oto marzenie onej opozycji:

... reszta jest nieważna ...
            • fastwinter.5 Re: Porażki mamy wszędzie i we wszystkich dziedzi 28.02.11, 18:33
              ave.duce napisała:

> Bo to jest opozycja konstruktywna inaczej > oto marzenie onej opozyc
              > ji:
              >
              > ... reszta je
              > st nieważna
              ...

o to,to,to...............
          • kubala11 Re: Porażki mamy wszędzie i we wszystkich dziedzi 28.02.11, 21:46
            fastwinter.5 napisała:

> a największą porażką jest to,że mamy taką pseudo-opozycję w sejmie,która nie ty
            > lko,że nic nie buduje,to jeszcze rujnuje wszystko,co spotka na swojej drodze.

Ależ objechałes teraz to całe SLD...:)
            • kubala11 Sorki... 28.02.11, 21:47
              łaś, .... objechałaś....;)
              • fastwinter.5 Re: Sorki... 28.02.11, 21:57
                "łaś"............tak bedzie dobrze,ale nic nie szkodzi
                a co do reszty,to i ty i ja wiem,że nie SLD miałam na myśli
                • ave.duce Re: Sorki... 28.02.11, 22:01
                  Żeby nie było wątpliwości > w tym wątku też nie mam na myśli SLD.
                • kubala11 Re: Sorki... 28.02.11, 22:04
                  To SLD nie jest opozycją?:)
                  • fastwinter.5 Re: Sorki... 28.02.11, 22:09
                    co ty z tym SLD?
                    przecież wiesz,że prezes ma monopol na bycie opozycją,bo sam sobie go zawłaszczył,odkąd nie ma szans na władzę
                    • kubala11 Re: Sorki... 28.02.11, 22:10
                      fastwinter.5 napisała:

> co ty z tym SLD?

Jak to co? Przeciez to opozycja.
                      • fastwinter.5 Re: Sorki... 28.02.11, 22:12
                        oj kuba,kuba,marudzisz !!!
                        • kubala11 Re: Sorki... 28.02.11, 22:17
                          Napiszę szczerze, nudzisz mnie, dlatego kolorowych snów ci zyczę. Pa!:)
                  • ave.duce Re: Sorki... 28.02.11, 22:10
                    Kubalo, to jest wątek o bełkocie Prezesa, w SLD nie ma prezesa. Prezes (Jarosław K.) jest tylko jeden (jak matka) > pogódź się z tym ;)
                    • kubala11 Re: Sorki... 28.02.11, 22:12
                      ave.duce napisała:

> Kubalo, to jest wątek o bełkocie Prezesa

Moze, ale do tej pory NIKT nie napisał dlaczego uważa wywiad z Kaczynskim za bełkot. Zdanko "bełkot prezesa" bez uzasadnienia mógłby napisac byle debil...;)
                      • ave.duce Re: Sorki... 28.02.11, 22:36
                        Co Prezes miał na myśli? KONKRETNIE.

... Nie jesteśmy normalnym krajem ...

A tu się powtórzę z powodu genetycznego lenistwa >

forum.gazeta.pl/forum/w,28,122700468,122702596,Re_belkot_prezesa.html
                        • ave.duce Re: Sorki... czy obaj Karnowscy 28.02.11, 22:41
                          klęczeli?
                          • kubala11 Re: Sorki... czy obaj Karnowscy 28.02.11, 22:45
                            Tak samo kleczeli jak skrzecząca Janka w trakcie wywiadów z premierem Donaldem...;)
                            • ave.duce Re: Sorki... czy obaj Karnowscy 01.03.11, 09:51
                              Na czym opierasz swoje dywagacje nt. Paradowskiej?
                        • kubala11 Re: Sorki... 28.02.11, 22:43
                          ave.duce napisała:

> Co Prezes miał na myśli? KONKRETNIE.
                          >
                          > ... Nie jesteśmy normalnym krajem ...
                          >

Nie wiem. Moim zdaniem byc moze to, ze przy tak beznadziejmym rządzeniu poparcie dla nieudaczników dalej jest wysokie. Ale to tylko moje zdanie.
                          Ale brawo dla Ciebie, pierwsza wystrzeliłas z jakims uzasadnieniem dla "bełkotu prezesa", dawaj nastepne wyrwane z wywiadu parę słówek, niech przynajmniej na Tobie sie nie zawiodę.;)
                          • ave.duce Re: Sorki... 28.02.11, 22:56
                            Nie czytałeś wywiadu i się wypowiadasz?!

Dobranocka.
                            • ave.duce Re: Sorki... 28.02.11, 22:57
                              A co powiesz o dwóch wypowiedziach Prezesa? Tej z 2007 i z tego roku?
                              Czekam na komentarz ;)
                              • kubala11 Re: Sorki... 28.02.11, 23:07
                                W 2007 nie wiedział , ze będzie lepiej gdyby PiS rzadziło, teraz juz wie, ze byłoby...;)
                                • ave.duce Re: Sorki... 01.03.11, 09:52
                                  Sorki, ale muszę > jak to się mówi: srali muchi... ;)
                      • sclavus Re: Sorki... 28.02.11, 22:50
                        Widzisz?
                        Sam przyznajesz, że nawet debil zauważyłby, że to co panprezes wypowiada, to bełkot.
                        Bełkot, tylko bełkot i ciągle bełkot!
                        • kubala11 Re: Sorki... 28.02.11, 22:52
                          Nie goraczkuj sie tak tylko weź kilka głebszych oddechów i ... forum.gazeta.pl/forum/w,28,122700468,122719409,Re_belkot_prezesa.html
      • scoutek Re: bełkot prezesa 28.02.11, 14:28
        kubala11 napisał:

> Faktycznie bełkotliwy ten skrót wywiadu

pociesz się, Franuś, tu bełkot jest jeszcze większy
        nawet przy Twojej inteligencji będziesz miał problemy by zrozumieć ten pseudointelektualny wywód pana prezesa czyste dobro
        • kubala11 Re: bełkot prezesa 28.02.11, 16:20
          Zośka, minęło 2 godziny i oprócz tezy "bełkot prezesa" ani słowa uzasadnienia.
          Takim intelektualistą jak Ty w takim razie moze byc nawet absolwent przyzakładówki w Zabrzezu Dolnym, wystarczy, ze napisze sobie "bełkot Zoski" bez uzasadnienia dlaczego uważa to co napisała Zoska za bełkot...;)
          Ja wiem, ze na tutejszym forum wystarcza nieraz jakies hasełko i paru głupków zacznie sie podniecać, jednak od Ciebie oczekiwałbym czegos wiecej. Chocby kilka zdan uzasadnienia dlaczego uwazasz to co mówi Kaczyński w tym wywiadzie za bełkot. Moze mnie przekonasz i przyznam Ci racje, spróbuj.:)
          • scoutek Re: bełkot prezesa 28.02.11, 18:32
            Franuś, nie twierdzę (w odróżnieniu od ciebie), że jestem wybitną intelektualistką, ba, nawet nigdy nigdzie nie napisałam, że jestem jakoś szczególnie inteligentna i że w ogóle nawet, więc nie wiem skąd te nadzieje, które wyraziłeś w swoim poście
            mało tego, w poście założycielskim poprosiłam, aby mi ktoś wyjaśnił o co chodzi, bo ja uważam to za bełkot i nie rozumiem co poeta miał na myśli
            albo więc nie kumasz prezesa i próbujesz na mnie zrzucić kwestię wyjaśniania tego co powiedział, albo przeceniasz moją inteligencję i myślisz, że ja kumam ale uznaję to z góry za bełkot, bo tak i już, jak to przyzakładowe intelektualistki mają w zwyczaju
            weź się określ i bądź łaskaw odpowiedzieć na moje pytanie z pierwszego postu: o co chodzi?
            • sclavus Re: bełkot prezesa 28.02.11, 20:45
              Nie przejmuj się scoutku :) - jest to autentyczny bełkot!!
              panprezes już nie wie, w jaki jeszcze sposób przywalić rządowi i PO więc puszcza w świat bełkot... (zachowanie Płaszczaka i panikempy, ma mu pomóc w udowodnieniu, że nie bełkocze, ale wychodzi inaczej - bełkot jest bełkotem i niczym więcej... choćby nie wiem jak kubala zaklinał)
              • scoutek Re: bełkot prezesa 28.02.11, 20:50
                sclavus napisał:

:))
                nie przejmuję się, ale dzięki za wsparcie
                w rozmowach z wielbicielami prezesa czasem mi się wydaje, że ich bełkot naprawdę coś znaczy
                ale jak widać bełkot to bełkot, a w środku ziobro
                • wos9 Re: bełkot prezesa 28.02.11, 21:11
                  scoutek napisała:

> sclavus napisał:
                  >
                  > :))
                  > nie przejmuję się, ale dzięki za wsparcie w rozmowach z wielbicielami prezesa czasem mi się wydaje, że ich bełkot naprawdę coś znaczy ale jak widać bełkot to bełkot, a w środku ziobro
                  >
                  Nawet mniej, niż zero.
              • kubala11 Re: bełkot prezesa 28.02.11, 21:42
                Skoro juz chcesz pomagac scoutkowi to moze ty napiszesz czemu to taki bełkot? To chyba proste napisać, że "uwazam gadke Kaczora za bełkot bo to, to i to...". Kto wie, moze przyznam ci rację?
                Na razie "bełkotnąłeś", ale może potrafisz napisać dlaczego tak uważasz...
                • sclavus Re: bełkot prezesa 28.02.11, 22:53
                  Tego się nie da :D
                  Skoro bełkot jest bełkotem, to już niczym innym nie będzie...
                  A poza tym - czyż można po paranoiku obsesjonalnym spodziewać się czegoś innego niż bełkot??
                  Wyżej wspomniałem, że sam przyznajesz, że nawet debil uznałby to za bełkot
                  • kubala11 Re: bełkot prezesa 28.02.11, 22:55
                    sclavus napisał:

> Tego się nie da :D

Albo nie potrafi....:D W to jestem w stanie uwierzyc czytajac twoje wypociny.:D
                    • sclavus Re: bełkot prezesa 28.02.11, 23:02
                      forum.gazeta.pl/forum/w,28,122700468,122722591,Re_belkot_prezesa.html
                      PeeS - własnymi wypocinami się zajmij... - są antyciekawsze...
                      • kubala11 Re: bełkot prezesa 28.02.11, 23:09
                        sclavus napisał:

>
                        > PeeS - własnymi wypocinami się zajmij... - są antyciekawsze...

Póki co to ty sie nimi zajmujesz tłuku....;)
                        • sclavus Re: bełkot prezesa 28.02.11, 23:18
                          Oooo... Zaczynasz jęzorkiem pisiąt, które to pisięta od samego wodza się nauczyły...
                          ... cham - zawsze chamem... choćby muchę przypiął i cylinder założył...
                          A może nareszcie zrozumiałeś, że to bełkot? ... jak i twoje posty...
                          • kubala11 Re: bełkot prezesa 28.02.11, 23:23
                            sclavus napisał:

> ... cham - zawsze chamem..

DObrze, że zrozumiałes kim jesteś.:)
                            • sclavus Re: bełkot prezesa 28.02.11, 23:26
                              Cosik słabujesz z inteligencją...
                              kubala napisał:
                              Póki co to ty sie nimi zajmujesz tłuku....
                              • kubala11 Re: bełkot prezesa 28.02.11, 23:28
                                Masz racje tłukiem nie jesteś, poziom tłuka osiagniesz dopiero za jakis czas ...:)
                                • sclavus Re: bełkot prezesa 28.02.11, 23:29
                                  Z własnego doświadczenia, widzę, rzeczy oznajmujesz...
                                  EOT!
                                  • kubala11 Re: bełkot prezesa 28.02.11, 23:31
                                    Jak sam przyznałeś jestes głupcem, czemu przez grzecznosc nie zaprzeczę.
                                    EOT
            • kubala11 Re: bełkot prezesa 28.02.11, 21:39
              scoutek napisała:

> , bo ja uważam to za bełkot

Zosiu, dzieci w przedszkolu potrafia powiedzieć dlaczego lubią pierogi albo ich nie znoszą. Wydaje mi sie, że czasy przedszkola wspominasz z perspektywy nie wiecej jak 15 lat...;)
              Dlatego chyba potrafisz napisac w kilku zdaniach dlaczego uważasz wywiad z Kaczyńskim za bełkot. To moje trzecie podejscie, czwartego nie będzie, bo stwierdzę (po braku uzasadnienia), ze "wosiejesz"...:)

PS. W moim poscie naprawdę niewazny jest wiek, a do czego (troche cie znajac) pewnie chciałabys sie odniesc...;)
              • ayran Re: bełkot prezesa 28.02.11, 22:04
                biorąc pod uwagę treść twojej sygnaturki, nie wydajesz się aspirować do mistrzostwa rozumienia słowa pisanego, tak że robienie takich przytyków np. pod adresem scoutek jest zdecydowanie chybione.
                • kubala11 Re: bełkot prezesa 28.02.11, 22:07
                  Chłopie, ja to PiS-i elektorat, czyli człowiek ledwo po podstawówce, ale Zosia... Toz to tytan umysłowy tego forum...:)
                  • ayran Re: bełkot prezesa 28.02.11, 22:08
                    Nie wiem, kto to jest Zosia, ale twoja ocena nie wygląda na szczerą.
                    • kubala11 Re: bełkot prezesa 28.02.11, 22:14
                      Jesli przeczytałeś ten watek (a w to nie watpie) udawanie, ze nie wiesz kim jest Zosia uważam za głupotę...:P
                      • ayran Re: bełkot prezesa 28.02.11, 22:18
                        Przeczytałem ten wątek i nie wiem, kim jest Zosia poza tym, że z nieznanego mi bliżej powodu do rozmówczyni, której ocen nie podzielasz, byłeś łaskaw zwrócić się per "Zosiu". Nawet jeśli wiesz dlaczego, to nie sądzę by to, że ja nie wiem, świadczyć miało o mojej głupocie.
                        • kubala11 Re: bełkot prezesa 28.02.11, 22:22
                          Głupotą było udawanie, ze nie wiesz o kogo chodzi (po przeczytaniu watku). Nigdy nie napisałem, ze Ty jestes głupi, bo na tym forum jest wiele osób stokrotnie bardziej zasługująch aby ich tak postrzegac niz Ty.:)
              • sclavus Re: bełkot prezesa 28.02.11, 22:58
                Taż cholera, wczytaj się uważnie w to co panprezes mówi, skoro nie łapiesz przelatując oczkami...
                Albo lepiej jeszcze, przytocz z tego wywiadu ze dwie rzeczy, ktore bełkotem nie są... to znaczy, przynajmniej, nie mijają się z rzeczywistością i mają realne uzasadnienie a nie są - przede wszystkim - projekcjami panaprezesa.
                • kubala11 Re: bełkot prezesa 28.02.11, 23:14
                  Głupis, jesli ktos (Zośka) zakłada wątek "bełkot prezesa" powinien w kilku zdaniach udowodnic dlaczego uważa to co gada Kaczynski za bełkot. Jak do tej pory nie potrafi tego zrobic. Zresztą nie tylko ona, ty pysiu tez, bo ochoczo potakujesz łbem , ze ma racje (autorka watku). To moze ty pyśku uzasadnisz dlaczego uwazasz ten wywiad za bełkot? Śmiało przedszkolaczku.:)
                  • sclavus Re: bełkot prezesa 28.02.11, 23:22
                    Dlaczego powinna?
                    Bo ty się zawziąłeś?
                    Uznała, że to bełkot i wszyscy zainteresowani potwierdzili... oprócz ciebie, co bynajmniej dowodem na odwrotność nie jest...
                    Jakeś taki mundry, to w kilku zdaniach zaprzecz jej opinii :D
                    A nie - wypluwasz się i wypluwasz i tylko nurt tego ślinotoku szybszy coraz... i ohydniejszy coraz...
                    • kubala11 Re: bełkot prezesa 28.02.11, 23:26
                      sclavus napisał:

> Dlaczego powinna?

Bo byle popierdółke to mozna małpę nauczyc wklikać. A człowiek od małpy madrzejszy i powinien uzasadnic swoje zdanie. Proste? .....
                      Wiem, ze dla ciebie to za trudne boś ...., sam wiesz jakim jestes tłukiem...;)
                      • sclavus Re: bełkot prezesa 28.02.11, 23:28
                        Może i wiem jakim jestem tłukiem, ale jeszcze lepiej wiem, ze kłopot z czytaniem masz rozumowania nie wsponinając...
                        Co by znaczyło: nie szukaj tłuków większych od siebie!
                        • kubala11 Re: bełkot prezesa 28.02.11, 23:32
                          sclavus napisał:

> Może i wiem jakim jestem tłukiem

Poziom tłuka dopiero osiągniesz beznadziejo...;)
                          • sclavus Re: bełkot prezesa 01.03.11, 00:14
                            Wal się, że ci grzecznie powiem, z poziomem panaprezesa...
                    • scoutek Re: bełkot prezesa 01.03.11, 08:39
                      sclavus napisał:

> Dlaczego powinna?
                      > Bo ty się zawziąłeś?
                      > Uznała, że to bełkot i wszyscy zainteresowani potwierdzili... oprócz ciebie, co
                      > bynajmniej dowodem na odwrotność nie jest...

przeczytałam cała wieczorną rozmowę i doszłam do wniosku, że Kubala aka Franuś to też jest jakiś prezes,
                      chyba, że założył fanklub Jarosława i na nim się wzoruje, bo bełkocze identycznie jak Mistrz Kaczyński i jego naśladowcy
                      Franuś nadal nie przyjmuje do wiadomości, że to ja prosiłam o wyjaśnienie tego, co Jarosław w swoim wywiadzie powiedział, bo nie kumam tego nic a nic
                      Jeszcze raz: jeśli to nie jest bełkot (jak twierdzi Franuś) to uprzejmie proszę aby jako ten mądrzejszy wyjaśnił głupiej małolacie (za jaką mnie uważa) O CO CHODZI?
                      • sclavus Re: bełkot prezesa 01.03.11, 10:27
                        Kiedy bo widzisz scoutku... to jest bełkot!
                        I nic tego nie zmieni... choćby i dziesięciu kubalów11 (a nawet 111) próbowało przeczyć i odwracać tego kota... :)
                        • scoutek Re: bełkot prezesa 01.03.11, 10:38
                          sclavus napisał:

> Kiedy bo widzisz scoutku... to jest bełkot!

dzięki wielkie
                          ulżyło mi
                          już myślałam, że ja coś nie teges....
                          • scoutek Re: bełkot prezesa 01.03.11, 10:39
                            sclavus napisał:

aaaaa
                            i jeszcze jedno:
                            Ty wiesz co;)
                            • sclavus Ano... 01.03.11, 10:41
                              :)
      • pis_da_deby Re: bełkot prezesa 28.02.11, 14:51
        kubala11 napisał:

Przeczytaj sobie zatem całosc ..

Musimy ludziom uświadomić dwie podstawowe rzeczy. Że mają do wyboru dwie opcje. Pierwszą na trwanie, na to, co jest, czyli PO i SLD. Oraz na zmianę, czyli nas. Jeśli przekonamy do tego ludzi, wygramy.

Na razie się wam to nie udaje.

Widać coraz wyraźniej, że nie jesteśmy normalnym krajem.

Prezes nie jest w stanie przejac wladzy wiec kraj nie jest normalny.
        Ciekawa teza.
        Ja uwazam, ze raczej prezes nie jest normalny i to juz od dosc dawna.
      • bogumilka Re: bełkot prezesa jezcze większy 28.02.11, 22:07
        kubala11 napisał:

> Faktycznie bełkotliwy ten skrót wywiadu zaprezentowany przez Czerską. Przeczyta
        > j sobie zatem całosc i uzasadnij swoje zdanie dotyczace "bełkotu prezesa". Bo,
        > sama przyznasz, sama teza bez uzasadnienia nie przystoi osobie tak jak Ty wybit
        > nie inteligentnej.:) Miłej lektury i z niecierpliwościa czekam na uzasadnienie
        > "bełkotu prezesa".;)

Bełkot pozostaje bełkotem, nawet po wyjaśnieniach piesków p. prezesa.
        Na mój gust prezes sam nie wierzy w co mówi. Zbyt to głupie.

• kubala11 [...] 28.02.11, 22:09
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • sclavus Re: bełkot prezesa jezcze większy 28.02.11, 23:09
            Dzielnie walczysz ... ale:
            - miałżebyś ego podobnie rozdęte jak panprezes?
            - dziwne, że nie zauważyłeś iż jesteś jedyny w tym wątku, który uważa, że to nie bełkot, ten cały wywiad
            - to przypadek, ale skoro, to rzuć oczkiem na sygnaturkę...
            • kubala11 Re: bełkot prezesa jezcze większy 28.02.11, 23:22
              sclavus napisał:

> - dziwne, że nie zauważyłeś iż jesteś jedyny w tym wątku, który uważa, że to ni
              > e bełkot, ten cały wywiad

Uwielbiam takie sytuacje. Jeszcze jak ktos napisałby dlaczego uważa to co mówi Kaczyński za bełkot byłbym zadowolony. Bo jak dotad to autorka palneła sobie "bełkot prezesa" bez uzasadnienia dlaczego tak uważa, a sfora idiotów bezmyslnie zaczęła przytakiwać. Jedynie ave duce próbowała cos uzasadniać, dlatego uważam, ze okreslenia "sfora idiotów' nie powinna brac do siebie.:)
              • sclavus Re: bełkot prezesa jezcze większy 28.02.11, 23:24
                Też byłbym zadowolony, gdybyś w jednym poście napisał dlaczego to nie bełkot... zamiast tych kilkunastu zjadliwych z letka..
                • kubala11 Re: bełkot prezesa jezcze większy 28.02.11, 23:30
                  A czy ja załozyłem wątek?
    • makova_panenka Re: bełkot prezesa 28.02.11, 14:15
      Prezes żyje w matrixie. Matrixie w którym bardzo często zdarza się deja vu.
      • m.c.hrabia Re: bełkot prezesa 28.02.11, 14:30
        prezes chyba na tańsze psychotropy przeszedł.
        • makova_panenka Re: bełkot prezesa 28.02.11, 18:06
          Ci co pamiętają Matrix 1 wiedzą co oznaczało deja vu w matrixie.
    • ave.duce Re: bełkot prezesa 28.02.11, 14:41
      "Powtórka z rozrywki" >

... gdyby dziś rządziło PiS, "byłoby dużo lepiej" ... > to 2011 rok.

... Nie twierdzę, że będzie lepiej, ale nie zdziwię się, jeśli będzie jeszcze lepiej! ... > to 2007 rok.

Panu Prezesu wciąż się coś tam, coś tam roi.

ps. "NW"to prorocze pismo ;)
    • mao111 Re: bełkot prezesa 28.02.11, 14:56
      Prezes bełkotem utwardza swój elektorat. Liczy na to, że ludzie nie pójdą do wyborów, a jego bojówki karnie ruszą zad i wygra. Liczy też, że ludzie nabiorą się na kluziki i 5% da się znów oszukać.
    • cookies9 Re: bełkot prezesa 28.02.11, 15:00
      Po prostu, po raz kolejny, plecie rzeczy od rzeczy:-)

"Porażki mamy wszędzie. Nie jesteśmy normalnym krajem" Jarosław Kaczyński
    • szwampuch58 Re: Kto jest nienormalny? 28.02.11, 15:02
      Prezes czy Polska??????
      • wos9 Re: Kto jest nienormalny? 28.02.11, 17:42
        szwampuch58 napisał:

> Prezes czy Polska??????

Polska jest najzupełniej normalna.
    • kzet69 Re: bełkot prezesa 28.02.11, 15:09
      Jak to o co? Streszczam i przekładam z wolskiego na polski złote słowa Prezesa:
      "DAAJJCIEEEE MIIII WAAAAAAAAADZE!!!!!!!!"
      • wos9 Re: bełkot prezesa 28.02.11, 17:43
        kzet69 napisał:

> Jak to o co? Streszczam i przekładam z wolskiego na polski złote słowa Prezesa:
        >
        > "DAAJJCIEEEE MIIII WAAAAAAAAADZE!!!!!!!!"

Znowu się biedak zawiedzie...
    • boblebowsky Nie jest ważne to co mówi pan prezes 28.02.11, 15:13
      i zbytnio bym się do tego nie przywiązywał. Najważniejsze są emocje jakie przekazuje, bo do tego jego motłochu i tak nic innego nie trafia.
      • m.c.hrabia Re: Nie jest ważne to co mówi pan prezes 28.02.11, 16:30
        a przy okazji to ciekawa postawa dziennikarskich bliźniaków,
        ta ich dociekliwość jest " porażająca"
        • boblebowsky Re: Nie jest ważne to co mówi pan prezes 28.02.11, 16:36
          m.c.hrabia napisał:

> a przy okazji to ciekawa postawa dziennikarskich bliźniaków,
          > ta ich dociekliwość jest " porażająca"

Ciotki Karnowskie niezwykle delikatne w obejściu z panem prezesem. Swoją drogą chyba nie tylko one, bo nie kojarzę żadnego dziennikarza z prawicowych mediów, który odważyłby się zadać jakieś niewygodne pytanie panu prezesowi.
    • p_e_o_w_i_e_c Re: bełkot prezesa 28.02.11, 17:03
      "Porażki mamy wszędzie..."

biznes.onet.pl/eksportujemy-wiecej-pieczywa-niz-wodki,18572,4195746,1,prasa-detal

Ten gość jest w 4 wymiarze.
      • kum.z.antalowki Od pięciu lat proszę, by mi ktoś z PiS wytłumaczył 28.02.11, 23:04
        o co temu Jarosławowi Kaczyńskiemu, tak naprawdę, chodzi. I nikt z PiS do dziś nie potrafił. Zgaduję. O władzę? No dobra, ale władzę już miał. I co zdziałał? G..no! A przecież miał dużą władzę: osobiście był premierem, a brat był prezydentem. Takiej władzy już nigdy mieć nie będzie. To se uże ne wrati. Więc - ja się ponownie zapytuję panów i panie z PiS: po ch... temu ich panu prezesowi taka mniejsza władza?
    • dr.krisk To język ezopowy..... 28.02.11, 23:06
      .. zrozumiany jedynie przez Wyznawców. Prezes nie przemawia, on Głosi. Wernyhora przy Prezesie to nudny belfer. Logika Prezesa niedostępna jest przeciętnym wykształciuchom, tutaj nadmiar wiedzy racjonalnej przeszkodą jest raczej. Tylko proste umysły poczciwe rozumią te nauki ode Prezesa udzielane. Tylko intligencja wolska pojmie te parabole, paralele i paralotnie prezesowych sformułowań.
      • kum.z.antalowki Ezopowy? Powiadasz pan? A nie jołopowy? 01.03.11, 01:02
        Oooo, to dzięki za wiadomość, bardzo mi ulżyło. Bo już się martwiłem, że prezes bądź co bądź dużej i aspirującej do władzy politycznej ferajny daleko się w swym bajaniu oderwał nie tylko od wyborców, ale i od swej drużyny . A on tylko od rozumu... czyli w oczach swych wyznawców trzyma fason i sznyt.
    • purchawkapuknieta Re: bełkot prezesa 01.03.11, 14:51
      dobra. zaraz.

piszesz, że bełkot, a następnie prosisz o tłumaczenie? czyli coś, czego nie rozumiesz jest bełkotem?

czy w takim układzie cyceron bełkotał (bo zakładam, żę mów na ten przykład w oryginale ni w ząb), czy ty jesteś tępawa?
      • scoutek Re: bełkot prezesa 01.03.11, 14:56
        purchawkapuknieta napisała:

> dobra. zaraz.
        >
        > piszesz, że bełkot, a następnie prosisz o tłumaczenie? czyli coś, czego nie roz
        > umiesz jest bełkotem?

a Ty wręcz przeciwnie?
        • purchawkapuknieta Re: bełkot prezesa 01.03.11, 14:59
          nie, potrafię przyznać się do niewiedzy :P
          • scoutek Re: bełkot prezesa 01.03.11, 15:02
            i słusznie
            ale zajrzyj czasem do słownika, by się douczyć:bełkot, drugie znaczenie słowa
            • purchawkapuknieta Re: bełkot prezesa 01.03.11, 17:36
              skołtku, serce ty moje, ręce mnie opadły. (cycki też by, gdybym miała)

A, czyli ty mówiłaś, że Jarkacz bełkotał w sensie braku sensu, a nie że gadał, jakby gebę pełna miał klusek? no popatrz... dzięki!

:D
      • dr.krisk To się nazywa wolska logika.... 01.03.11, 15:03
        To tak jak w owej przypowieści o sofizmatach (cytuję z pamięci...):
        "Koty muszą jeść. Sokrates musi jeść. Sokrates jest kotem".

Purchawko - do ksiąg!
        • purchawkapuknieta Re: To się nazywa wolska logika.... 01.03.11, 17:33
          a tu, pluszaczku, zaprezentowałaś retorykę dla ubogich.
    • makova_panenka Re: bełkot prezesa 01.03.11, 17:44
      Nie ma dzielnych który kumają co pokurcz ma na rozumie. Wrzoda?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka