mmkkll 16.05.05, 15:20 Czy ktoś coś wie na temat postępów w pracy nad tym tytułem? Na www.bethsoft.com od kilku miesięcy nie ma informacji. A może zrezygnowano? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tppiotr Re: Fallout 3? 16.05.05, 18:45 Będzie w tym samym czasie co "Duke Nukem". Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek Re: Fallout 3? 17.05.05, 10:10 Prawdę mówiąc mam mieszane uczucia. Na myśl, że Fallouta mieliby robić ludzie odpowiedzialni za np. Morrowinda poczułem dreszcz z gatunku niemiłych. Może nie warto wracać do legend, można je tylko popsuć. Fallout to nie gra przyciągająca świetną grafiką, niewiarygodnymi efektami itp. ale klimatem i fabułą. Wyobrażacie sobie, np. Fallouta FPP z drętwymi dialogami rodem z Morrowinda? Brr. To już niech lepiej śpi sobie snem wiecznym. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fallout13 Re: Fallout 3? 07.06.05, 21:42 Jest "robiony" czytalem wywiady z tworcami, sam niemoge sie doczekac ale niestety to dopiero przyszly rok,mimo wszystko mysle ze warto,klimat tej gry niema sobie rownych,mam tylko nadzieje ze autorzy nie beda chcieli zwiekszyc potencjalnej klienteli o gowniarzy i "ugrzecznią" tej bardzo brutalnej i pelnej ostrego slownictwa gry Odpowiedz Link Zgłoś
the_egon Re: Fallout 3? 27.06.05, 20:38 Co masz na myśli mowiac o "gowniarzach"? Ja sam pierwszy raz zagrałem w fallouta mając 12 lat (ang wersje!) i bardzo mi się podobała, brutalnedialogi wcale nie przeszkadzają. Ale zgadzam się, jeżeli stanie się taki bezpłciowy jak Morrowind to fani będą "niepocieszeni" Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: Fallout 3? 01.07.05, 22:18 Grałem już w 3 części Fall Out. Może chodzi o 4 część? M. Odpowiedz Link Zgłoś
jkjj Re: Fallout 3? 27.07.05, 17:20 A fajny ten Fall Out? Kiedyś grałem w Fallout'a 1,2 i Tactics. Pierwsze dwie części bardzo mi się podobały. Trzecia tak sobie. Jeśli ten Fall Out ma podobny klimat to z chęcią bym pograł... Dobra. Nieważne. Ta trzecia część to pewnie chodziło Ci o Fallout Tactics - inną gre bazująca na tym samym temacie co F1,F2. Pozdrawiam. Mam nadzieję, że zanim F3 się ukaże, zdąże zaopatrzyć się w mocniejszego kompa (Na moim starym i dwie pierwsze części potrafiy zarwać) Odpowiedz Link Zgłoś
myszeq Re: Fallout 3? 30.07.05, 18:49 Słyszałem, że zrezygnowano i że już nie powstanie A szkoda, bo z tego co wiem, to już była w finalnych etapach przygotowań... Odpowiedz Link Zgłoś