10.06.05, 17:23
nie jestem pewien, czy juz bylo. ja bynajmniej nie przeszedlem. do tej pory:
www.milkandcookies.com/links/19618/
Obserwuj wątek
    • joanna210 Re: ray room 10.06.05, 18:12
      Nasypałam zupkę do miski i stoję nie wiem co dalej mam:kotka klucz(był już
      użyty)joystik,książkę miskę z zupą,płytę,pałeczki chińskie i kabelek
      • cezar8 Re: ray room 10.06.05, 18:35
        W szafie na ktorej stoi telewizor jest play station. Mam dwa pytania: gdzie
        uzywalas klucza i gdzie znajde zupe?
        • cezar8 Re: ray room 10.06.05, 18:39
          obok szafki z ksiazkami cos jeszcze znajdziesz. Nie wiem co to jest
        • kalkos Re: ray room 10.06.05, 18:40
          klucz uzylem do szuflady (dostalem cd) a ja sie pytam skad masz zupe?
          • kalkos Re: ray room 10.06.05, 18:40
            no igdzie jest kabelek?
            • cezar8 Re: ray room 10.06.05, 18:43
              kabel byl chyba w drugiej szufladzie
              • kalkos Re: ray room 10.06.05, 18:45
                aha mam. znalazlem jeszcze wiadro i "cos" z niebieskij szafy
                • cezar8 Re: ray room 10.06.05, 18:47
                  J anic nie moge zabrac z niebieskie szafy, odkrylam kontakt po lewej stronie
                  lozka ale kabel tam nie pasuje
                • cezar8 Re: ray room 10.06.05, 18:48
                  To cos to wlasnie zupa. Wlasnie mi sie udalo ja znalezc
                  • neuron8 Re: ray room 10.06.05, 18:50
                    a gdzie wiadro jest?
                    • kalkos Re: ray room 10.06.05, 18:51
                      wiadro jest w prawym rogu za polka z ksiazkami
                      • neuron8 Re: ray room 10.06.05, 18:54
                        a toto ma wiec to jest wiadro hym smile
                  • kalkos Re: ray room 10.06.05, 18:50
                    a jak ja nasypac do miski? otworzylem jeszcze lodowke
                    • cezar8 Re: ray room 10.06.05, 18:55
                      musisz kliknac na obiekt (najpierw miska, pozniej zupa) polaczy sie
                      automatycznie. Czy w tej twojej lodowce bylo play station?
                      • kalkos Re: ray room 10.06.05, 18:56
                        w mojej lodowce byla dziwna skrzynka. play station bylo w szufladzie
                      • kalkos Re: ray room 10.06.05, 18:58
                        to moje cos lezalo na szafie i do miski nie chce wejsc (ani na odwrot)
                        • cezar8 Re: ray room 10.06.05, 19:01
                          kliknij na miske, nastepnie pod gra jest owalny popielaty chinski napis kliknij
                          na niego, pojawi sie opis przedmiotu. Wtedy dodaj zupe. Gdzie jest jakas lodowka?
                        • cezar8 Re: ray room 10.06.05, 19:05
                          mam cos; zaznacz kota i kliknij monitor komputera.
                          • kalkos Re: ray room 10.06.05, 19:09
                            lodowka jest pod telewizore. szare pudlo
                            • kalkos Re: ray room 10.06.05, 19:09
                              a z kotem to niezlesmile
                              • neuron8 Re: ray room 10.06.05, 19:11
                                no to chyba bylo by ostatnie miejsce smile
                              • cezar8 Re: ray room 10.06.05, 19:12
                                szare pudlo bylo dla mnie szafka. To juz przeszlam ale teraz mysle nad kodem.
                                Bladego pojecia nie mam.
                                • cezar8 Re: ray room 10.06.05, 19:13
                                  brakuje mi jeszcze 4 rzeczy.
                                  • neuron8 Re: ray room 10.06.05, 19:17
                                    no mi tez i kodu smile
                                  • kalkos Re: ray room 10.06.05, 19:17
                                    a skad wiesz? odnosnie kodu, to przeczytalem, ze najpierw trzeba uzyc PS
                                    • kalkos Re: ray room 10.06.05, 19:17
                                      tzn skad wiesz, ze jeszcze 4 rzeczy?
                                      • kalkos Re: ray room 10.06.05, 19:19
                                        no tak, jasne, tez mam 4 wolne pola..
                                    • cezar8 Re: ray room 10.06.05, 19:19
                                      tylko franca nie chce sie uruchomic, skad wiem, ze czterech rzeczy mi brakuje ?
                                      Po prostu mam cztery wolne pola obok przedmiotow.
                                      • kalkos Re: ray room 10.06.05, 19:20
                                        a widzieliscie takie smieszne znaczki na skrzynce z lodowki alias szafki?
                                        • cezar8 Re: ray room 10.06.05, 19:24
                                          nic nie widzialam takiego. Mam trzy odcienie szarosci!
                                    • nocula Re: ray room 10.06.05, 19:21
                                      Kliknijcie na ps a potem na ekran tv, pojawia się 0602 czyżby kawałek kodu?
                                      • cezar8 Re: ray room 10.06.05, 19:24
                                        kurcze u mnie nic sie nie pojawia
                                        • nocula Re: ray room 10.06.05, 19:27
                                          Bo musisz najpierw połączyć ze sobą ps, płytkę do grania i joystik.
                                          • kalkos Re: ray room 10.06.05, 19:28
                                            no to napisz, jak to zrobic, bo probuje w roznych sekwencjach od jakiegos czasu
                                            • cezar8 Re: ray room 10.06.05, 19:29
                                              dokladnie nic nie dziala.
                                            • neuron8 Re: ray room 10.06.05, 19:29
                                              no ja tez chcilem poloczyc i nie da rady

przynajmniej tak jak miska i zupa
                                            • kalkos Re: ray room 10.06.05, 19:29
                                              podlaczylem ten glupi joistik
                                              • neuron8 Re: ray room 10.06.05, 19:30
                                                jak?
                                              • kalkos Re: ray room 10.06.05, 19:30
                                                i plytesmile najpierw do ps joistik, tak z dolu jakos trzeba kliknac. plyta sama
                                                wchodzi
                                                • cezar8 Re: ray room 10.06.05, 19:32
                                                  udalo sie
                                                  • neuron8 Re: ray room 10.06.05, 19:34
                                                    no i kod do kompa wchodiz i mi sie ring pojawił smile
                                                  • cezar8 Re: ray room 10.06.05, 19:36
                                                    kod 0602 nie wchodzi! Czy chodzi o inny kod?
                                                  • kalkos Re: ray room 10.06.05, 19:36
                                                    a jak podlaczyliscie ps do komputera? i skad macie kod?
                                                  • neuron8 Re: ray room 10.06.05, 19:38
                                                    no jak mowie wpislame te cyfry enter i wyskoczyl mi duch ala ring (film) i
                                                    juz zostaly mi 3 rzeczy do znalezienia
                                                  • cezar8 Re: ray room 10.06.05, 19:38
                                                    o kurcze ja nic nie podlaczylam
                                                  • kalkos Re: ray room 10.06.05, 19:40
                                                    tez nic dalej nie podlaczylem i nie mam zadnego kodu
                                                  • cezar8 Re: ray room 10.06.05, 19:42
                                                    kod podala w poscie nocula
                                                  • kalkos Re: ray room 10.06.05, 19:43
                                                    ale ten kod u mnie nie dziala
                                                  • kalkos Re: ray room 10.06.05, 19:43
                                                    neuron gadaj, jak to zrobiles
                                                  • kalkos Re: ray room 10.06.05, 19:44
                                                    ok. juz mam
                                                  • neuron8 Re: ray room 10.06.05, 19:44
                                                    no podloczylme do PS jojstick, wsadilem plyte , potem zanzaconym PS kliknolem
                                                    na monitor telwizora i pjawil sie 0602 potem ten kod do kompa i wyskoczyl
                                                    mi "duch" ala ring ii wskoczyl na puste miejsce w niezbedniku i nie wiem co
                                                    dalej
                                                  • cezar8 Re: ray room 10.06.05, 19:45
                                                    wlasnie mi si udalo. Po kolejnej probie sad
                                                  • neuron8 Re: ray room 10.06.05, 19:46
                                                    no i co dlaej - jak na moje oko zadnje logiki w tej grze wszytko na chybil
                                                    trafil
                                                  • kalkos Re: ray room 10.06.05, 19:46
                                                    a ja mam wiertarkesmile
                                                  • neuron8 Re: ray room 10.06.05, 19:48
                                                    e?
                                                  • cezar8 Re: ray room 10.06.05, 19:47
                                                    jest!! uzyjcie ducha na calej bialej scianie, wyskoczy lutownica z sejfu
                                                  • neuron8 Re: ray room 10.06.05, 19:48

• cezar8 Re: ray room 10.06.05, 19:48
                                                    ok wiertarka
                                                  • kalkos Re: ray room 10.06.05, 19:49
                                                    niech bedzie srubokret elektrycznysmile ale i tak nie wiek po co
                                                  • nocula Re: ray room 10.06.05, 19:49
                                                    Mam ducha ale co dalej? Ma ktoś jakiś pomysł :}
                                                  • cezar8 Re: ray room 10.06.05, 19:50
                                                    spojrz do mojego wczesn.postow
                                                  • neuron8 Re: ray room 10.06.05, 19:50
                                                    gdzie na bila sciane bolecialme caly pokój
                                                  • cezar8 Re: ray room 10.06.05, 19:52
                                                    patrz na lozko, rusz w lewo i tam ja znajdziesz. Cala biala i pusta
                                                  • neuron8 Re: ray room 10.06.05, 19:52
                                                    no wlasnie zanaczm ducha i nic kurna w kore miejsce tej sciany - bo o innej
                                                    nie myslem
                                                  • neuron8 Re: ray room 10.06.05, 19:53
                                                    noucelowlem
                                                    srubokret
                                                  • cezar8 no i stoimy / ntx. 10.06.05, 19:55
                                                  • kalkos Re: no i stoimy / ntx. 10.06.05, 19:56
                                                    no stoimy
                                                  • neuron8 Re: no i stoimy / ntx. 10.06.05, 19:56
                                                    nie widze zadnej logiki w tej grze
                                                  • neuron8 Re: no i stoimy / ntx. 10.06.05, 19:57
                                                    z nudów sobie wyjolem jescze jednego ducha smile
                                                    fajnie wylatuje smile ale i tak to na nic
                                                  • neuron8 Re: no i stoimy / ntx. 10.06.05, 20:01
                                                    a mzoe to tak gra cos ie tak konczy smile
                                                  • neuron8 Re: no i stoimy / ntx. 10.06.05, 20:02
                                                    no ale wlczanie kopmutera siersciuchem to znaczy kotem to nic prze przbije :0
                                                    jednak chince czy tam japonce to maja pokretne umyslu hhehehhe
                                                  • cezar8 No 10.06.05, 20:02
                                                    kurcze sa drzwi wiec musi byc jakies wyjscie
                                                  • kalkos Re: No 10.06.05, 20:04
                                                    wyjscie na pewno jest. obklikalem kazdego piksela i nic. nie ma kto jakiejs
                                                    solucji do tego?
                                                  • kalkos Re: No 10.06.05, 20:05
                                                    nawet kota potraktowalem kablem i wiertarka. tylko zamiauczal
                                                  • cezar8 Re: No 10.06.05, 20:08
                                                    A ja probowalam nakarmic, polozy cdo lozka lub na podlodze i NIC. Kurcze
                                                  • kalkos Re: No 10.06.05, 20:10
                                                    do lozka nie probowalemsmile na stoliku jest bardzo podejrzany paproch, ale nijak
                                                    nie mozna go sciagnac
                                                  • kalkos Re: No 10.06.05, 20:11
                                                    i jak szukam pod stolem, to kot miauczysmile
                                                  • cezar8 Re: No 10.06.05, 20:14
                                                    dokladnie robie w tym samym miejscu co wy i nic
                                                  • kalkos Re: No 10.06.05, 20:15
                                                    robie przerwe na myslenie
                                                  • cezar8 Re: No 10.06.05, 20:32
                                                    kurde nic nie dziala. breake
                                                  • nocula Re: No 10.06.05, 20:36
                                                    Koło tych półek z książkami znalazłam "coś", za cholerę nie wiem co to jest i
                                                    do czego służy, z niczym się nie chce połączyć
                                                  • kalkos Re: No 10.06.05, 20:47
                                                    gdzie dokladnie?
                                                  • nocula Re: No 10.06.05, 20:54
                                                    Na podłodze za tą drugą półką
                                                  • cezar8 Re: No 10.06.05, 21:02
                                                    czy to cos wyglada jak brazowy kosz?
                                                  • nocula Re: No 10.06.05, 21:10
                                                    Tak właśnie teraz zauważyłam, że już chyba znaleźliście to wcześniej. Sory za
                                                    zamieszanie, ale czy to coś ma jakies zastosowanie?
                                                  • cezar8 Re: No 10.06.05, 21:10
                                                    do tej pory niestety nie!
                                                  • joanna210 Re: No 10.06.05, 21:45
                                                    ależ wy już daleko jesteście,ja muszę od nowa zaczynać
                                                  • neuron8 Re: No 10.06.05, 21:54
                                                    no ja tez od poczatku musze bo teraz w domu - ale pewnei jutro sie zbiore -
                                                    pokrecona gierka smile nie to co chomik hehehe
                                                  • asia_ji Re: No 10.06.05, 22:07
                                                    To "coś" zostało kiedyś na którymś forum zidentyfikowane jako czajnik. Służy do
                                                    podgrzania zupki chińskiej. Tyle pamiętam.
                                                    No chyba że mówicie o "czymś" innym.
                                                  • cezar8 Re: No 10.06.05, 22:15
                                                    Nie, nie. Wlasnie o tym czyms myslimy szkopol w tym, ze to nie dziala.
                                                  • nocula Re: No 10.06.05, 22:19
                                                    Tak to jest czajnik, da się go połączyć z kablem, ale dalej kicha
                                                  • joanna210 Re: No 10.06.05, 22:21
                                                    A ja nie moge znalezc wiertarki ani srubokreu
                                                  • asia_ji Re: No 10.06.05, 22:23
                                                    hmm... już przeszłam (ale to nie cud, bo już kiedyś w to grałam smile)
                                                    Więc tak:
                                                    Kabel z szuflady + czajnik (choć to wygląda raczej jak statek obcych) to
                                                    włączyć do gnazdka za łóżkiem.
                                                    Sucha zupka + miska to "zalać wodą" z czajnika. Przykryć żółtą książką,
                                                    potraktować pałeczkami i voila.

A tak na marginesie to faktycznie mało logiczna gra.
                                                  • joanna210 Re: No 10.06.05, 22:25
                                                    a ja nie moge podlaczyc tego czajnika
                                                  • asia_ji Re: No 10.06.05, 22:29
                                                    Wystraczy kliknąć na gnazdko. Nie widać tego, ale woda już jest ciepła w
                                                    czajniku. To jest hiperszybki japoński czajnik wink
                                                  • joanna210 Re: No 10.06.05, 22:36
                                                    przeszłam,dzięki
                                                  • cezar8 Re: No 10.06.05, 22:49
                                                    Jezu drogi jak polaczyc ten czajnik z kablem??
                                                  • asia_ji Re: No 10.06.05, 22:57
                                                    Klikaj lewo-dół na tym ustrojstwie. Kabel powinien zaskoczyć.
                                                  • cezar8 Re: No 10.06.05, 22:59
                                                    to juz za mna ale kolejny klucz nie pasuje do drzwi a wiertarka nie wiem do
                                                    czego uzyc
                                                  • asia_ji Re: No 10.06.05, 23:01
                                                    Klucz jest do szuflady biurka smile a reszta sama się nasunie (a jak nie to pomogę)
                                                    smile
                                                  • cezar8 Re: No 10.06.05, 23:02
                                                    czy gra konczy si ew momencie wejscia do toalety????????????????
                                                  • asia_ji Re: No 10.06.05, 23:04
                                                    Uhm uncertain niestety
                                                  • cezar8 Re: No 10.06.05, 23:06
                                                    dzieki, pozdrawiam mam dosc!
                                                  • asia_ji Re: :) 10.06.05, 23:06
                                                    smile
                                                  • kalkos Re: :) 11.06.05, 11:22
                                                    ok. gotowe. nie wiem, czy to dobry pomysl tak utrudniac droge do toaletysmile
                                                  • neuron8 Re: :) 11.06.05, 14:07
                                                    W sumie ze gra sie konczy na kiblu po tym jak sie włacza komputer kotem to
                                                    wcale mnie to nie dziwi... mmowie jesazcze raz - nic nie przebije wlaczania
                                                    komputera heheheheh

Pozdrawiam
                                                  • opentana_nuda WIELKIE POMOCY 14.06.05, 22:56
                                                    Błagam napiszcie mi jak mam przejść to coś ... stanełam na : PS (mam) Jostik
                                                    (mam) kabel(mam) wiaderko(mam) prawie wszystko ... brakuje mi 5 rzeczy
                                                  • rosa_canina Re: WIELKIE POMOCY 16.06.05, 16:59
                                                    kota szukaj pod stolkiem, ktory stoi przy lozku. ksiazka lezy na polce z
                                                    ksiazkami, jest tam gdzies tez miska. reszta jest juz chyba opisana. jesli nie,
                                                    to pisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka