kalkos 22.06.05, 16:28 podobno trudne: lovers.freespace.jp/brave00akiru/game/escape1/game.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annathema Re: japonskie 22.06.05, 16:33 Kalkos, nie podobno tylko z całą pewnośćią! Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: japonskie 22.06.05, 16:44 hi annathema no juz widze, ze trudne. powiedz, jak zapalic to swiatlo?? musze wszystko najpierw z prawej strony zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: japonskie 22.06.05, 17:42 oj latwo nie bylo.. klikalem najpierw na prawa, a potem na lewa lampe. kilka minut mi to zajelo. jeszcze kilka takich gier i mysz przejdzie w stan zasluzonego spoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: japonskie 22.06.05, 23:05 no latwa ta gra to nie jest. w razie czego sluze pomoca. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: japonskie 23.06.05, 01:48 no ja mam chyba problem z nawigacjaD klikam na wszystko, ale nie moge nic zlapac, ani dotknac ani nic, a chyba powinno sie dac zbierac rozne rzeczy... chyba pozna pora juz jest Pauli -- Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy. EKGW Odpowiedz Link Zgłoś
joanna210 Re: japonskie 23.06.05, 09:43 jak otworzyć klapę na podłodze? i jak ułożyć te chińskie znaczki na półce z książkami? Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: japonskie 23.06.05, 10:40 nie ma klapy na podlodze - to jest dywanik. ale jest takie miejsce miedzy skrzynka a regalem z ksiazkami, gdzie jest luzna deska. zastosuj lom. jesli masz trzy karty niebieskie, to dopasuj je w trzy wolne miejsca. najlepij podam link z ulozeniem. sam sie z tym niebotycznie meczylem escaptheroom.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla_x Re: japonskie 23.06.05, 13:08 strrraszna gra i na dodatek niektore rzeczy trudno "podniesc" - probowalam raz juz w to grac i pamietam, ze udalo mi sie zdjac z polki ten niebieski kubek, teraz oblkikalam go dziesiatki razy i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: japonskie 23.06.05, 15:52 no zgadza sie gra jestr straszna trzeba najpierw zapalic swiatlo. poza tym niektore rzeczy nalezy robic w pewnej sekwencji, np. kliknac na szybe zeby wziac kij do jej zbicia. a kubek jest do zlapania robala z pudelka Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla_x Re: japonskie 24.06.05, 16:25 przeszlam, ale troche posilkowalam sie podpowiedziami: jak ulozyc niebieskie karty i jaki jest kod (nie wiem skad te liczby sie wziely... pewno powinnam znac japonski...) i poza tym nadal nie wiem po co mi bylo szklo i ta klamka od szuflady... Odpowiedz Link Zgłoś
gumowe_ucho Re: japonskie 29.08.05, 21:30 pomóżcie, proszę,bo nie wiem o co chodzi z tymi niebieskimi karteczkami i do czego służą te pałeczki Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: japonskie 29.08.05, 21:51 palaczki nie pamietam do czego a na karty link: escaptheroom.blox.pl/html/1310721,262146,13.html?360284 Odpowiedz Link Zgłoś
gumowe_ucho Re: japonskie 29.08.05, 22:08 to jest dziwna gra,nawet nie wiem jak i kiedy krzesło znalazło się na środku;a co do niebieskich karteczek to mam 1 okienko wolne a w zasobach 2 karteczki Odpowiedz Link Zgłoś
conry Re: japonskie 29.08.05, 23:10 Jak zapalić światło? mam tylko łom i kawałek drewna i nie wiem co robic! Odpowiedz Link Zgłoś
gumowe_ucho Re: japonskie 29.08.05, 23:14 musisz klikać na prawą ,potem na lewą do skutku ( wiem,że to denerwujące) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: japonskie 30.08.05, 00:05 z lampami zdaje sie, ze bylo tak: prawa, lewa, nastepnie cos co bym okreslila jako uchwyt lampy - tez prawa lewa. Odpowiedz Link Zgłoś
conry Re: japonskie 30.08.05, 14:25 Mam łom, pałeczkę, taśme klejąca, kubeczek, karteczkę książke i nie wiem co dalej! Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
gumowe_ucho Re: japonskie 30.08.05, 19:20 napisz czy udało Ci się ułożyć te niebieskie karteczki Odpowiedz Link Zgłoś