Dodaj do ulubionych

carnyville

13.08.05, 11:42
chyba nie bylo, sam sie gubie:
www.ridiculopathy.com/crappy_flash_games.php?gamename=carnyville
Obserwuj wątek
    • xemxija Re: carnyville 13.08.05, 14:26
      Gram, latam po chalupie i pstrykam przelacznikami. Skad wziac rosline dla
      sasiadow?? I forse??
      • babushka33 Re: carnyville 13.08.05, 14:47
        Ja też napstrykałam się, aż guziczki na pudełku z ciastkami zrobiły się zielone.
        Znalazłam pusty portfel,taśmę klejącą i książkę iteż nie wiem skąd wziąć
        pieniądze.
        • xemxija Re: carnyville 13.08.05, 14:48
          musisz znalezc dwa paski papieru, tam jest wskazowka w jakiej kolejnosci
          zaswiecic te guziczki na sloiku z ciastkami.
    • xemxija Re: carnyville 13.08.05, 14:47
      dobra, mam forsesmile
      • xemxija Re: carnyville 13.08.05, 14:51
        chociaz wlasnie trafil mnie szlag i musze grac od nowawink
        • babushka33 Re: carnyville 13.08.05, 14:59
          Jeden pasek papieru znalazłam w pralce. Skąd wziąć drugi?
          • babushka33 Re: carnyville 13.08.05, 15:07
            Znalazłam.
            • babushka33 Re: carnyville 13.08.05, 15:16
              A czy używałaś już jakiegoś przedmiotu? Bo nie wiem jak to zrobić.
              • kalkos Re: carnyville 13.08.05, 15:35
                fajnie, ze graciesmile nie moge znalezc tego paska z kolejnoscia zapalania. mam
                tylko z kolorami
                • kalkos Re: carnyville 13.08.05, 15:38
                  gdzie jest ten w pralce? tam, gdzie kot siedzi byly tylko gatki
                • babushka33 Re: carnyville 13.08.05, 15:39
                  Ten pasek jest w pralce, musisz ją otworzyć i dokładnie oklikać w środku. Jak
                  wejdziesz do wesołego miasteczka to daj znać, bo stanęłam i moż coś razem
                  wymyślimy.
                  • kalkos Re: carnyville 13.08.05, 15:40
                    wlasnie znalazlem. dobre to forum
                    • kalkos Re: carnyville 13.08.05, 15:49
                      jestem w miasteczku i wlasnie stracilem cala kase i zycie. chyba musze zaczac
                      od poczatku
                      • babushka33 Re: carnyville 13.08.05, 15:51
                        Zycie możesz dokupić w namiocie medycznym. Kasę tez można tam dostać sprzesając
                        plazmę.
                        Ja tez zaraz zginę. Nie wiem jak grać w pierwszą grę, tę gdzie jest szczęka.
                        • kalkos Re: carnyville 13.08.05, 16:08
                          ta szczeka najezdzasz na przedmioty klikasz i powoli przeciagasz do kraty
                          • babushka33 Re: carnyville 13.08.05, 16:12
                            No właśnie też do tego doszłam. Udało mi się wygrać śrubokręt. Naprawiłam
                            motor, ale nie chce on jeździć. Nie wiem co robić dalej. Znalazłam obrączkę,
                            jakies książki, laleczkę a wcześniej częśc do motoru, którą zużyłam.
                            Masz jakieś pomysły?
                            • kalkos Re: carnyville 13.08.05, 16:18
                              motorem juz jezdzilem i wygralem puchar. do naprawy potrzebujesz jedna czesc i
                              tasme klejaca. na rybach wygralem wszystkie trzy przedmioty, szczeka tez
                              polowilem co sie dalo. niestety przez pomylke szlag mnie trafil i musze jeszcze
                              raz zaczacsad
                              • 1oo Re: carnyville 13.08.05, 16:28
                                Włączyłam kolory w dzbanku z ciastkami i nic. Coś robię nie tak, ale co?
                                Moje dwie kotki stanęły na równe nogi kiedy zaryczał ten z grysmile
                                Temperatura spadła mooocno, można ją podnieść jakoś czy to koniec gry?
                                • kalkos Re: carnyville 13.08.05, 16:32
                                  kolory musisz ustawic zgodnie z 2 kartkami. dostaniesz banknot do wykorzystania
                                  w lunaparku.
                                  • kalkos Re: carnyville 13.08.05, 16:33
                                    ja nie wiem, co trzeba zrobic z tym "error" czlowieczkiem. nie moge tez wejsc
                                    na karuzele.
                                    • kalkos Re: carnyville 13.08.05, 16:42
                                      mam 5 ksiazek, brakuje chyba jeszcze 3.
                                    • 1oo Re: carnyville 13.08.05, 16:43
                                      Mam te dwie kartki, ułożyłam wg podanej kolejności, potem 1-4 i też nic.
                                      Ten dzbanek ma się otworzyć czy mam szukać tego talonu gdzie indziej?
                                      • kalkos Re: carnyville 13.08.05, 16:46
                                        na jednej kartce masz kolory np.: YYBR na drugiej cyfry np.: 1432. musisz
                                        dopasowac 1Y 2R 3B 4Y. za kazdym razem jest inna kombinacja
                                        • pinkpanther Re: carnyville 13.08.05, 16:56
                                          a ja za żadne skarby nie mogę wyklikać tej karteczki w pralce
                                          • kalkos Re: carnyville 13.08.05, 16:58
                                            jak otworzysz to na dole jest taki pasek/belka. najezdzaj powoli kursorem to
                                            sie lapka pojawi.
                                            wie ktos co z tym errorem zrobic?
                                            i co na tym diabelskim mlynie, przejechalem sie dwa razy i nic.
                                          • pinkpanther Re: carnyville 13.08.05, 16:58
                                            no i znowu wystarczyło o tym napisać na forum smile
                                            • 1oo Re: carnyville 13.08.05, 17:04
                                              Kalkos, dziękuję za cierpliwość!
                                              Ja to wszystko wiem i tak robię tylko ten dzbanek nic mi nie chce dać.
                                              Chyba odstawię na chwilę tę grę, bo nie chce mi się wierzyć, że taka prosta
                                              rzecz mnie wstrzymujesmile Głowę mam zajętą innymi sprawami i to pewnie dlatego.
                                            • kalkos Re: carnyville 13.08.05, 17:04
                                              brakuje mi jednej ksiazki, chyba z tej karuzeli. jechal juz nia ktos skutecznie?
                                              • kalkos Re: carnyville 13.08.05, 17:06
                                                100, moze czegos nie kliknelas? tylko nie wiem, co by to mialo byc. zaczynalem
                                                juz chyba z 4 razy i za kazdym mi dzialalo.
                                                • kalkos Re: carnyville 13.08.05, 17:08
                                                  ok. mam wszystkie 8smile
                                                  • kalkos Re: carnyville 13.08.05, 17:11
                                                    uff koniecsmile
                                                  • xemxija Re: carnyville 13.08.05, 17:31
                                                    ja tez skonczylam, z oszalamiajaca liczba punktow -5000 (minus, minus!!smile, bo
                                                    mi sie notorycznie cus przytrafialo.
                                                  • katg1 Re: carnyville 13.08.05, 18:57
                                                    pomóżcie, bo ja dopiero zaczynam ! Jka naprawić rermometr i skąd wziąć drugą
                                                    kartkę ?
                                                  • kalkos Re: carnyville 13.08.05, 18:59
                                                    termometru nie naprawiasz a kartka lezy przed domem
                                                  • katg1 Re: carnyville 13.08.05, 19:09
                                                    ok, 2 lampki mi się święcą - ta od kota i ta przy schodach. Gdzie reszta? I
                                                    jaki to jest kolor W ?
                                                  • katg1 Re: carnyville 13.08.05, 19:11
                                                    ok, biały
                                                  • katg1 Re: carnyville 13.08.05, 19:21
                                                    ale jak znaleźć 2 brakujące światełka?
                                                  • katg1 Re: carnyville 13.08.05, 20:47
                                                    czy w soboty nikt tu nie gra ?
                                                  • 1oo Re: carnyville 13.08.05, 20:49
                                                    Tu Ci mogę pomóc, bo dalej nie poszłam.
                                                    1-ściana przy schodach, u góry
                                                    2-mikrofala
                                                  • babushka33 Re: carnyville 14.08.05, 01:10
                                                    Jak zabrać książkę z karuzeli?
                                                  • babushka33 Re: carnyville 14.08.05, 01:12
                                                    Już mam.
                                                  • slon.vel.ciocia Re: carnyville 14.08.05, 10:14
                                                    A gdzie znajdę portfel?
                                                  • slon.vel.ciocia Re: carnyville 14.08.05, 10:15
                                                    Bo ta kobieta powiedziała, że na dole
                                                  • kalkos Re: carnyville 14.08.05, 10:18
                                                    portfel jest w szufladzie obok lozka
                                                  • katg1 Re: carnyville 15.08.05, 17:46
                                                    mam problem z tym pierwszym guziczkiem - czy on jest na piętrze gdzieś przy
                                                    łóżku czy na dole ?
                                                  • katg1 Re: carnyville 15.08.05, 17:50
                                                    ok, mam
                                                  • katg1 Re: carnyville 15.08.05, 18:43
                                                    ok, o co chodzi z tym przebraniem ? Właśnie poradziłam sobie z guziczkami i
                                                    wyszłam na zewnątrz
                                                  • kalkos Re: carnyville 15.08.05, 19:22
                                                    zaloz gatkismile
                                                  • burubura Re: carnyville 18.08.05, 13:04
                                                    przepraszam czy jest może jeszcze ktos kto w to gra??
                                                    bo ja siedze w ty miasteczku, mam juz ustrzelone wszystko z balonow, i rybek ,
                                                    zebrane ksiazki kolo budek i namiotu, urwany palec przez jakiegoś smarkacza i
                                                    za nic nie wiem jak sie dobrać do zamka od bramki do motoru, albo jak wejść do
                                                    namiotu cyrkoweego

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • kalkos Re: carnyville 18.08.05, 14:22
                                                    zamek zrob metoda prob i bledow, az wszystko sie zapali.
                                                    pojedziesz motorem (najpierw go napraw) dostaniesz puchar i wejdziesz do namiotu
    • mimbla_x Re: carnyville 18.08.05, 16:08
      skonczylam, ale od lapania balonow i strzelania do rybek rece i sie trzesa smile
      te balony byly koszmarne
    • blecku Re: carnyville 18.08.05, 16:30
      A ja nie dam rady wejść do tego miasteczka, kasę mam, szorty ubrane. No i nie
      wiem co dalej... Proszę o pomoc!!!
      • 1oo Re: carnyville 18.08.05, 17:38
        A masz portfel? Jest w sypialni.
        • blecku Re: carnyville 18.08.05, 18:32
          Mam portfel i chyba pieniądze z pojemnika po ciastkach...
          • 1oo Re: carnyville 18.08.05, 18:54
            To może nie założyłeś spodenek?
            • 1oo Re: carnyville 18.08.05, 18:55
              Nie doczytałam! Masz spodenkismile
              • blecku Re: carnyville 18.08.05, 21:02
                Do miasteczka już weszłam, nie zauważyłam pojawiającego się dolara przy panu
                pilnującym wejścia, ślepa kiszka ze mnie... Teraz mam inny problem, jak
                uruchomić karuzelę??? I co z tym panem "error"???
                • burubura Re: carnyville 19.08.05, 10:36
                  oj tak tak, mam 56 ksiażek do cyrk tam gdzie przed wejściem stoi klaun nie mogę
                  wejść, uruchomić karuzeli też żadnej nie , śrubokręta nie mogę wygrać w tych
                  frytkach (nawiasem jak to zrobić żeby brać te hot-dfogi??) przejchałam się
                  motorem wygrałam puchar, stoję przed drzwiami z laserem, które trzeba otworzyć
                  ale jak?>????/
                  RATUNKU!!!!
                  • mimbla_x Re: carnyville 19.08.05, 11:17
                    musisz niestety zagrac we wszystkie gierki (szczeka, trzelanie i baloniki) i
                    wygrac na nich: srubokret, dwie ksiazki, lustro i czesc do motoru (ale rozumiem
                    ze to juz mialas);
                    • burubura Re: carnyville 19.08.05, 11:24
                      wszystko jest oprócz śrubokrętu, nie mam j=pojęcia jak się tą szczęką wyławia
                      te przedmioty, poza tym mam 7 książek a ma byźć chyba 8 - gdzie jest ósma
                      RATUNKU - normalnie oszaleje zaraz smile)))
                    • burubura Re: carnyville 19.08.05, 11:26
                      acha jakie lustro????
                      czy to jest ten krzywy uśmiech z baloników???
                      • mimbla_x Re: carnyville 19.08.05, 12:10
                        lustro to jest cos takiego kolorowego (wyglada jak flaga)
                        szczeka trzeba przyciagac przedmioty w kierunku tej siatki
                        a osma ksiazka jest na drzewach przy diabelskim mlynie - lapie sie ja jadac
                        • katimai5 Re: carnyville 19.08.05, 13:23
                          tylko jak uruchomić karuzelę

czy ten śrubokręt, którego nie mogę wygrać jest konieczny????
                          • blecku Re: carnyville 19.08.05, 14:06
                            A ja uruchomić karuzelę??? bo mam śrubokręt, ale to mi nie pomaga...
                            • katimai5 Re: carnyville 19.08.05, 14:18
                              RATUUUUUUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!
                              • blecku Re: carnyville 19.08.05, 14:52
                                Już wiem !!! Śrubokręt jest potrzebny, otwierasz nim szafkę w kuchni, tą która
                                nie chciała się otworzyć...
                                • blecku Re: carnyville 19.08.05, 15:07
                                  Skończyłam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka