kalkos 13.08.05, 11:42 chyba nie bylo, sam sie gubie: www.ridiculopathy.com/crappy_flash_games.php?gamename=carnyville Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xemxija Re: carnyville 13.08.05, 14:26 Gram, latam po chalupie i pstrykam przelacznikami. Skad wziac rosline dla sasiadow?? I forse?? Odpowiedz Link Zgłoś
babushka33 Re: carnyville 13.08.05, 14:47 Ja też napstrykałam się, aż guziczki na pudełku z ciastkami zrobiły się zielone. Znalazłam pusty portfel,taśmę klejącą i książkę iteż nie wiem skąd wziąć pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: carnyville 13.08.05, 14:48 musisz znalezc dwa paski papieru, tam jest wskazowka w jakiej kolejnosci zaswiecic te guziczki na sloiku z ciastkami. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: carnyville 13.08.05, 14:51 chociaz wlasnie trafil mnie szlag i musze grac od nowa Odpowiedz Link Zgłoś
babushka33 Re: carnyville 13.08.05, 14:59 Jeden pasek papieru znalazłam w pralce. Skąd wziąć drugi? Odpowiedz Link Zgłoś
babushka33 Re: carnyville 13.08.05, 15:16 A czy używałaś już jakiegoś przedmiotu? Bo nie wiem jak to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: carnyville 13.08.05, 15:35 fajnie, ze gracie nie moge znalezc tego paska z kolejnoscia zapalania. mam tylko z kolorami Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: carnyville 13.08.05, 15:38 gdzie jest ten w pralce? tam, gdzie kot siedzi byly tylko gatki Odpowiedz Link Zgłoś
babushka33 Re: carnyville 13.08.05, 15:39 Ten pasek jest w pralce, musisz ją otworzyć i dokładnie oklikać w środku. Jak wejdziesz do wesołego miasteczka to daj znać, bo stanęłam i moż coś razem wymyślimy. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: carnyville 13.08.05, 15:49 jestem w miasteczku i wlasnie stracilem cala kase i zycie. chyba musze zaczac od poczatku Odpowiedz Link Zgłoś
babushka33 Re: carnyville 13.08.05, 15:51 Zycie możesz dokupić w namiocie medycznym. Kasę tez można tam dostać sprzesając plazmę. Ja tez zaraz zginę. Nie wiem jak grać w pierwszą grę, tę gdzie jest szczęka. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: carnyville 13.08.05, 16:08 ta szczeka najezdzasz na przedmioty klikasz i powoli przeciagasz do kraty Odpowiedz Link Zgłoś
babushka33 Re: carnyville 13.08.05, 16:12 No właśnie też do tego doszłam. Udało mi się wygrać śrubokręt. Naprawiłam motor, ale nie chce on jeździć. Nie wiem co robić dalej. Znalazłam obrączkę, jakies książki, laleczkę a wcześniej częśc do motoru, którą zużyłam. Masz jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: carnyville 13.08.05, 16:18 motorem juz jezdzilem i wygralem puchar. do naprawy potrzebujesz jedna czesc i tasme klejaca. na rybach wygralem wszystkie trzy przedmioty, szczeka tez polowilem co sie dalo. niestety przez pomylke szlag mnie trafil i musze jeszcze raz zaczac Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: carnyville 13.08.05, 16:28 Włączyłam kolory w dzbanku z ciastkami i nic. Coś robię nie tak, ale co? Moje dwie kotki stanęły na równe nogi kiedy zaryczał ten z gry Temperatura spadła mooocno, można ją podnieść jakoś czy to koniec gry? Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: carnyville 13.08.05, 16:32 kolory musisz ustawic zgodnie z 2 kartkami. dostaniesz banknot do wykorzystania w lunaparku. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: carnyville 13.08.05, 16:33 ja nie wiem, co trzeba zrobic z tym "error" czlowieczkiem. nie moge tez wejsc na karuzele. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: carnyville 13.08.05, 16:43 Mam te dwie kartki, ułożyłam wg podanej kolejności, potem 1-4 i też nic. Ten dzbanek ma się otworzyć czy mam szukać tego talonu gdzie indziej? Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: carnyville 13.08.05, 16:46 na jednej kartce masz kolory np.: YYBR na drugiej cyfry np.: 1432. musisz dopasowac 1Y 2R 3B 4Y. za kazdym razem jest inna kombinacja Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: carnyville 13.08.05, 16:56 a ja za żadne skarby nie mogę wyklikać tej karteczki w pralce Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: carnyville 13.08.05, 16:58 jak otworzysz to na dole jest taki pasek/belka. najezdzaj powoli kursorem to sie lapka pojawi. wie ktos co z tym errorem zrobic? i co na tym diabelskim mlynie, przejechalem sie dwa razy i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: carnyville 13.08.05, 16:58 no i znowu wystarczyło o tym napisać na forum Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: carnyville 13.08.05, 17:04 Kalkos, dziękuję za cierpliwość! Ja to wszystko wiem i tak robię tylko ten dzbanek nic mi nie chce dać. Chyba odstawię na chwilę tę grę, bo nie chce mi się wierzyć, że taka prosta rzecz mnie wstrzymuje Głowę mam zajętą innymi sprawami i to pewnie dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: carnyville 13.08.05, 17:04 brakuje mi jednej ksiazki, chyba z tej karuzeli. jechal juz nia ktos skutecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: carnyville 13.08.05, 17:06 100, moze czegos nie kliknelas? tylko nie wiem, co by to mialo byc. zaczynalem juz chyba z 4 razy i za kazdym mi dzialalo. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: carnyville 13.08.05, 17:31 ja tez skonczylam, z oszalamiajaca liczba punktow -5000 (minus, minus!!, bo mi sie notorycznie cus przytrafialo. Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: carnyville 13.08.05, 18:57 pomóżcie, bo ja dopiero zaczynam ! Jka naprawić rermometr i skąd wziąć drugą kartkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: carnyville 13.08.05, 18:59 termometru nie naprawiasz a kartka lezy przed domem Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: carnyville 13.08.05, 19:09 ok, 2 lampki mi się święcą - ta od kota i ta przy schodach. Gdzie reszta? I jaki to jest kolor W ? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: carnyville 13.08.05, 20:49 Tu Ci mogę pomóc, bo dalej nie poszłam. 1-ściana przy schodach, u góry 2-mikrofala Odpowiedz Link Zgłoś
slon.vel.ciocia Re: carnyville 14.08.05, 10:15 Bo ta kobieta powiedziała, że na dole Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: carnyville 15.08.05, 17:46 mam problem z tym pierwszym guziczkiem - czy on jest na piętrze gdzieś przy łóżku czy na dole ? Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: carnyville 15.08.05, 18:43 ok, o co chodzi z tym przebraniem ? Właśnie poradziłam sobie z guziczkami i wyszłam na zewnątrz Odpowiedz Link Zgłoś
burubura Re: carnyville 18.08.05, 13:04 przepraszam czy jest może jeszcze ktos kto w to gra?? bo ja siedze w ty miasteczku, mam juz ustrzelone wszystko z balonow, i rybek , zebrane ksiazki kolo budek i namiotu, urwany palec przez jakiegoś smarkacza i za nic nie wiem jak sie dobrać do zamka od bramki do motoru, albo jak wejść do namiotu cyrkoweego POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: carnyville 18.08.05, 14:22 zamek zrob metoda prob i bledow, az wszystko sie zapali. pojedziesz motorem (najpierw go napraw) dostaniesz puchar i wejdziesz do namiotu Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla_x Re: carnyville 18.08.05, 16:08 skonczylam, ale od lapania balonow i strzelania do rybek rece i sie trzesa te balony byly koszmarne Odpowiedz Link Zgłoś
blecku Re: carnyville 18.08.05, 16:30 A ja nie dam rady wejść do tego miasteczka, kasę mam, szorty ubrane. No i nie wiem co dalej... Proszę o pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blecku Re: carnyville 18.08.05, 18:32 Mam portfel i chyba pieniądze z pojemnika po ciastkach... Odpowiedz Link Zgłoś
blecku Re: carnyville 18.08.05, 21:02 Do miasteczka już weszłam, nie zauważyłam pojawiającego się dolara przy panu pilnującym wejścia, ślepa kiszka ze mnie... Teraz mam inny problem, jak uruchomić karuzelę??? I co z tym panem "error"??? Odpowiedz Link Zgłoś
burubura Re: carnyville 19.08.05, 10:36 oj tak tak, mam 56 ksiażek do cyrk tam gdzie przed wejściem stoi klaun nie mogę wejść, uruchomić karuzeli też żadnej nie , śrubokręta nie mogę wygrać w tych frytkach (nawiasem jak to zrobić żeby brać te hot-dfogi??) przejchałam się motorem wygrałam puchar, stoję przed drzwiami z laserem, które trzeba otworzyć ale jak?>????/ RATUNKU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla_x Re: carnyville 19.08.05, 11:17 musisz niestety zagrac we wszystkie gierki (szczeka, trzelanie i baloniki) i wygrac na nich: srubokret, dwie ksiazki, lustro i czesc do motoru (ale rozumiem ze to juz mialas); Odpowiedz Link Zgłoś
burubura Re: carnyville 19.08.05, 11:24 wszystko jest oprócz śrubokrętu, nie mam j=pojęcia jak się tą szczęką wyławia te przedmioty, poza tym mam 7 książek a ma byźć chyba 8 - gdzie jest ósma RATUNKU - normalnie oszaleje zaraz ))) Odpowiedz Link Zgłoś
burubura Re: carnyville 19.08.05, 11:26 acha jakie lustro???? czy to jest ten krzywy uśmiech z baloników??? Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla_x Re: carnyville 19.08.05, 12:10 lustro to jest cos takiego kolorowego (wyglada jak flaga) szczeka trzeba przyciagac przedmioty w kierunku tej siatki a osma ksiazka jest na drzewach przy diabelskim mlynie - lapie sie ja jadac Odpowiedz Link Zgłoś
katimai5 Re: carnyville 19.08.05, 13:23 tylko jak uruchomić karuzelę czy ten śrubokręt, którego nie mogę wygrać jest konieczny???? Odpowiedz Link Zgłoś
blecku Re: carnyville 19.08.05, 14:06 A ja uruchomić karuzelę??? bo mam śrubokręt, ale to mi nie pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
blecku Re: carnyville 19.08.05, 14:52 Już wiem !!! Śrubokręt jest potrzebny, otwierasz nim szafkę w kuchni, tą która nie chciała się otworzyć... Odpowiedz Link Zgłoś