rosa_canina 30.08.05, 00:34 www.nfhpropaganda.com/ rozgladam sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalkos Re: nfh propaganda 30.08.05, 00:39 a to kiedys ogladalem, ale nie przypominam sobie, zebym skonczyl Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: nfh propaganda 30.08.05, 00:42 na razie to mnie cofa do strasznie wooolno otwierajacej sie bramy Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: nfh propaganda 30.08.05, 00:45 w sama nocna pore ta gra. oko w garazu lekka przesada Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: nfh propaganda 30.08.05, 00:48 zgadzam sie, klimacik na ta pore odpowiedni. jak mi reka z piskiem wyskoczyla z garbusa to az mnie zmrozilo. poza tym nie wiem czy to wogole gra jest, bardziej jakas dziwna prezentacja. chyba ide szukac dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: nfh propaganda 30.08.05, 00:46 Ło matko jedyna! To jest straszne, podciągnęłam do góry jakiegoś wisielca i zrobiłam zdjęcia w ciemni. Mam nadzieję, że to nie sekcja zwłok. Straszą mnie jakieś duchy i głosy. Zgrzytających łańcuchów nie szukam Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: nfh propaganda 30.08.05, 00:49 a ja gralem bez dzwieku. dopiero przed chwila na chwile wlaczylem placzace dziecko z magnetofonu... Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: nfh propaganda 30.08.05, 00:54 placzace dziecko bylo niezle. ja przed chwila szlyszalam jak jakis meski glos blagal o pomoc a pozniej byla tylko pila tarczowa i jeki. slodkich snow kalkos Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: nfh propaganda 30.08.05, 00:55 Nie szukaj, rosa-canina. Spać nie będziesz mogła. Znalazłam pół odartego ze skóry ciała, brrrrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: nfh propaganda 30.08.05, 00:58 a minelam glowe i kawalek torsu - jak puscilam prad to to zaczelo sie ruszac. mialam szukac jakiejsc gry na dzis - nie koniecznie nastepnych trupow. moze ty cos zaproponujesz, bo faktycznie od tego mozna miec koszmary. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: nfh propaganda 30.08.05, 01:05 Chętnie czegoś poszukam, ale nie dzisiaj. W sobotę miałam imprezę, wczoraj leczyłam KACA, a dzisiaj jestem jeszcze do bani. Grałam kiedyś Archipelago, ale teraz nie mogę tego znależć. To znaczy znalazłam, ale na tej samej stronie jest "krok po kroku". Wklejam, gdybyś miała ochotę się pobawić. www.woolythinking.com/ Ja idę spać. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: nfh propaganda 30.08.05, 01:06 tez juz zmykam pod kolderke. dzieki za linka Odpowiedz Link Zgłoś