Dodaj do ulubionych

unforgiven room

14.11.05, 21:49
jeszcze jeden escape mam nadzieje nowy:
www.newgrounds.com/portal/view/277583
Obserwuj wątek
    • kalkos Re: unforgiven room 14.11.05, 22:13
      znalazlem kilka przedmiotow plyte, kabel (wykorzystane), 2 baterie, 2 czesci
      karty dostepu, jakis obrazek, zapalniczke i figurke i stoje... moze ktos cos
      wymysli
      • 1oo Re: unforgiven room 14.11.05, 23:20
        Ja też znalazłam jakąś figurkę, ale okazała się częścią mikserasmile
        Mam też jakiś pojemnik z zieloną zawartością. Próbowałam połączyć zapalniczkę z
        tym pojemnikiem i potem ją zapaliłam. Zauważyłeś, że ten zegar ma 13 godzin?
        Włączyłam też komputer i z pomocą myszki weszłam na stronę z niebem. Chciałam
        użyć pilota, ale mówisz, że masz 2 baterie więc poszukam tej drugiej.
        • szani38 Re: unforgiven room 14.11.05, 23:32
          a ja mam: 1 baterie, pilota (o ile to coś z kosza na smieci), 2 częsci karty
          (tylko czym to skleić?), ten pojemnik z zielona mazia, jakas kartka, która mi
          po znalezieniu się pokazało takie niebo jak w monitorze kompa, tylko ufo
          jeszcze na niebie bylo i kabelek, który wykorzystalam do miksera (i w zasadzie
          nic sie nie dzieje z mikserem, tylko się trzesie - czegos brak?). Ską macie
          zapalniczkę???
          Za moment nabede jeszcze odciski na palcu od klikania.... powoli mam juz dosc
          Pozdrowionka
          • 1oo Re: unforgiven room 14.11.05, 23:52
            U mnie nie było ufasmile Są tam jakieś ikonki, obejrzałam w zoomie i widoczny jest
            kosz, napis PIT i pod spodem 4 ikonki, ale nie wiem, co to jest i myszka na nie
            nie działa. Największy mebel w tym pokoju czyli fotel nie kryje żadnej
            tajemnicy?
            Nie mogę sobie przypomnieć, gdzie znalazłam zapalniczkę. Za obrazem?
            • szani38 Re: unforgiven room 14.11.05, 23:55
              za obrazem była ta buteleczka z zielonym czyms... no chyba ze wy to zapalniczka
              nazywacie wink
            • szani38 Re: unforgiven room 14.11.05, 23:56
              mnie tez intryguje ten fotel... no i okno - a moze tam jakos zapalniczke
              wylapaliscie?
              • 1oo Re: unforgiven room 15.11.05, 00:04
                Już sobie przypomniałam! Zapalniczka jest pod dywanem.
                • szani38 Re: unforgiven room 15.11.05, 09:15
                  mam ! ta zielona maz w sloiczku, trzeba wlac do miksera i zamieszac i zrobic
                  wielkie "bum" smile
                  • szani38 Re: unforgiven room 15.11.05, 09:23
                    mam jakąs miarę, dynamit ale nie mam drugiej baterii sad
                    • szani38 Re: unforgiven room 15.11.05, 09:24
                      hah, to nie miara, to tasma do sklejenia karty wink
                      • kalkos Re: unforgiven room 15.11.05, 09:53
                        skad macie mikser? pilotem (po wlozeniu bateri) mozna otworzyc sejf za
                        telewozorem na scianie. a i skad tasma klejaca??
                        • szani38 Re: unforgiven room 15.11.05, 09:59
                          a do czego kabelek wykorzystales? i ta figurke sie wklada do niego (to są
                          nozyki do miksera nie figurka)
                          Taśma byla chyba w zegarze ( o ile mnie pamiec nie myli), ale najpierw trzeba
                          te zielona maz w puszce zmiksowac
                          Ty mi powiedz skad masz 2 baterie smile
                          • szani38 Re: unforgiven room 15.11.05, 10:00
                            pamietam ze jedna bateria byla w popielniczce, a druga?
                            • szani38 Re: unforgiven room 15.11.05, 10:02
                              przepraszam, taśma była w telewizorze (po wybuchu ekranu się ujawnila), nie
                              pamietam, co z zegara wyskocvzylo, ale chyba to cos spowodowalo wybuch ekranu
                          • kalkos Re: unforgiven room 15.11.05, 10:01
                            kabel jest do czajnika na wode. bateria byla pod dywanem (chyba). do czego
                            wklada sie figurke? do kabla?
                            • szani38 Re: unforgiven room 15.11.05, 10:03
                              to nie czajnik na wode, tylko właśnie mikser i tam musisz do srodka jakos
                              włozyc ta figurke (nozyki)
                              Pod dywanem byla zapalniczka (potrzebna do wysadzenia dynamitu na kanapie)
                              • kalkos Re: unforgiven room 15.11.05, 10:08
                                ta interpretacja przedmiotowsmile jedna bateria byla w szafce pod mikserem a druga
                                nie pamietam, w popielniczce? z tasma jestes pewna, ze z zegara? na dole w
                                zegarze byla plyta
                                • kalkos Re: unforgiven room 15.11.05, 10:11
                                  juz widze, nie doczytalem
                                  • kalkos Re: unforgiven room 15.11.05, 10:13
                                    piszac kanapa myslisz niebieski fotel czy lozko? i jak to sie wysadza??
                                • szani38 Re: unforgiven room 15.11.05, 10:14
                                  kurcze... w szafce pod mikserem miałam tylko częśc karty (w książce była) i nic
                                  wiecej tam nie znalazlam, teraz jeszcze szukam, ale pustka poza ksiazka sad
                                  • kalkos Re: unforgiven room 15.11.05, 10:15
                                    w szafce w scianie na dole jest schowek. napisz instrukcje obslugi dynamitusmile
                                    • szani38 Re: unforgiven room 15.11.05, 10:18
                                      mam bateria ! smile
                                      Chodzi mi o ten duzy fotel smile polozylam po prostu dynamit i jakos tak się
                                      powiekszyl na tym fotelu, a potem zapalniczka zapalilam i wybuchlo
                                      • kalkos Re: unforgiven room 15.11.05, 10:21
                                        uff, dynamit trzeba bylo nakierowac na telewizorwink przeszedlem i do pracy lece
    • szani38 Skończyłam ! :) 15.11.05, 10:21
      ufff... udało się smile
      Dzięki Kalkos za te podpowiedz z pilotem i okazalo się, że chyba niepotrzebnie
      kanape wysadzaliśmy i noge nam odcieło wink
      • kalkos Re: Skończyłam ! :) 15.11.05, 10:23
        Pa Szani do nastepnej grysmile
        • szani38 Re: Skończyłam ! :) 15.11.05, 10:27
          Pa ! do nastepnej wink
          • katg1 Re: Skończyłam ! :) 15.11.05, 13:36
            pomóżcie, bo stoję. Gdzie jest kartka z ufo i jak wydobyć pilota z kosza ?
            • 1oo Re: Skończyłam ! :) 15.11.05, 13:44
              Kartka z UFO jest w komputerze.
              Pilota wyjmiesz klikając w stopkę kosza i okolice. Pokaże się stopa, która
              przytrzyma pokrywę.
              • katg1 Re: Skończyłam ! :) 15.11.05, 13:56
                kosz mam otwarty ale nic z niego nie mogę wyciągnąć, a z kartką też nie wiem co
                zrobić
                • katg1 Re: Skończyłam ! :) 15.11.05, 14:00
                  ok, skończyłam, ale czy ta kartka była w ogóle potrzebna ?
                  • szani38 Re: Skończyłam ! :) 15.11.05, 14:33
                    nie była potrzebna, jak niektóre i inne zdobycze wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka