kalkos 14.11.05, 21:49 jeszcze jeden escape mam nadzieje nowy: www.newgrounds.com/portal/view/277583 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalkos Re: unforgiven room 14.11.05, 22:13 znalazlem kilka przedmiotow plyte, kabel (wykorzystane), 2 baterie, 2 czesci karty dostepu, jakis obrazek, zapalniczke i figurke i stoje... moze ktos cos wymysli Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: unforgiven room 14.11.05, 23:20 Ja też znalazłam jakąś figurkę, ale okazała się częścią miksera Mam też jakiś pojemnik z zieloną zawartością. Próbowałam połączyć zapalniczkę z tym pojemnikiem i potem ją zapaliłam. Zauważyłeś, że ten zegar ma 13 godzin? Włączyłam też komputer i z pomocą myszki weszłam na stronę z niebem. Chciałam użyć pilota, ale mówisz, że masz 2 baterie więc poszukam tej drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: unforgiven room 14.11.05, 23:32 a ja mam: 1 baterie, pilota (o ile to coś z kosza na smieci), 2 częsci karty (tylko czym to skleić?), ten pojemnik z zielona mazia, jakas kartka, która mi po znalezieniu się pokazało takie niebo jak w monitorze kompa, tylko ufo jeszcze na niebie bylo i kabelek, który wykorzystalam do miksera (i w zasadzie nic sie nie dzieje z mikserem, tylko się trzesie - czegos brak?). Ską macie zapalniczkę??? Za moment nabede jeszcze odciski na palcu od klikania.... powoli mam juz dosc Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: unforgiven room 14.11.05, 23:52 U mnie nie było ufa Są tam jakieś ikonki, obejrzałam w zoomie i widoczny jest kosz, napis PIT i pod spodem 4 ikonki, ale nie wiem, co to jest i myszka na nie nie działa. Największy mebel w tym pokoju czyli fotel nie kryje żadnej tajemnicy? Nie mogę sobie przypomnieć, gdzie znalazłam zapalniczkę. Za obrazem? Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: unforgiven room 14.11.05, 23:55 za obrazem była ta buteleczka z zielonym czyms... no chyba ze wy to zapalniczka nazywacie Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: unforgiven room 14.11.05, 23:56 mnie tez intryguje ten fotel... no i okno - a moze tam jakos zapalniczke wylapaliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: unforgiven room 15.11.05, 00:04 Już sobie przypomniałam! Zapalniczka jest pod dywanem. Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: unforgiven room 15.11.05, 09:15 mam ! ta zielona maz w sloiczku, trzeba wlac do miksera i zamieszac i zrobic wielkie "bum" Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: unforgiven room 15.11.05, 09:23 mam jakąs miarę, dynamit ale nie mam drugiej baterii Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: unforgiven room 15.11.05, 09:24 hah, to nie miara, to tasma do sklejenia karty Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: unforgiven room 15.11.05, 09:53 skad macie mikser? pilotem (po wlozeniu bateri) mozna otworzyc sejf za telewozorem na scianie. a i skad tasma klejaca?? Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: unforgiven room 15.11.05, 09:59 a do czego kabelek wykorzystales? i ta figurke sie wklada do niego (to są nozyki do miksera nie figurka) Taśma byla chyba w zegarze ( o ile mnie pamiec nie myli), ale najpierw trzeba te zielona maz w puszce zmiksowac Ty mi powiedz skad masz 2 baterie Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: unforgiven room 15.11.05, 10:00 pamietam ze jedna bateria byla w popielniczce, a druga? Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: unforgiven room 15.11.05, 10:02 przepraszam, taśma była w telewizorze (po wybuchu ekranu się ujawnila), nie pamietam, co z zegara wyskocvzylo, ale chyba to cos spowodowalo wybuch ekranu Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: unforgiven room 15.11.05, 10:01 kabel jest do czajnika na wode. bateria byla pod dywanem (chyba). do czego wklada sie figurke? do kabla? Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: unforgiven room 15.11.05, 10:03 to nie czajnik na wode, tylko właśnie mikser i tam musisz do srodka jakos włozyc ta figurke (nozyki) Pod dywanem byla zapalniczka (potrzebna do wysadzenia dynamitu na kanapie) Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: unforgiven room 15.11.05, 10:08 ta interpretacja przedmiotow jedna bateria byla w szafce pod mikserem a druga nie pamietam, w popielniczce? z tasma jestes pewna, ze z zegara? na dole w zegarze byla plyta Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: unforgiven room 15.11.05, 10:13 piszac kanapa myslisz niebieski fotel czy lozko? i jak to sie wysadza?? Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: unforgiven room 15.11.05, 10:14 kurcze... w szafce pod mikserem miałam tylko częśc karty (w książce była) i nic wiecej tam nie znalazlam, teraz jeszcze szukam, ale pustka poza ksiazka Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: unforgiven room 15.11.05, 10:15 w szafce w scianie na dole jest schowek. napisz instrukcje obslugi dynamitu Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: unforgiven room 15.11.05, 10:18 mam bateria ! Chodzi mi o ten duzy fotel polozylam po prostu dynamit i jakos tak się powiekszyl na tym fotelu, a potem zapalniczka zapalilam i wybuchlo Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: unforgiven room 15.11.05, 10:21 uff, dynamit trzeba bylo nakierowac na telewizor przeszedlem i do pracy lece Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Skończyłam ! :) 15.11.05, 10:21 ufff... udało się Dzięki Kalkos za te podpowiedz z pilotem i okazalo się, że chyba niepotrzebnie kanape wysadzaliśmy i noge nam odcieło Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Skończyłam ! :) 15.11.05, 13:36 pomóżcie, bo stoję. Gdzie jest kartka z ufo i jak wydobyć pilota z kosza ? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Skończyłam ! :) 15.11.05, 13:44 Kartka z UFO jest w komputerze. Pilota wyjmiesz klikając w stopkę kosza i okolice. Pokaże się stopa, która przytrzyma pokrywę. Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Skończyłam ! :) 15.11.05, 13:56 kosz mam otwarty ale nic z niego nie mogę wyciągnąć, a z kartką też nie wiem co zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Skończyłam ! :) 15.11.05, 14:00 ok, skończyłam, ale czy ta kartka była w ogóle potrzebna ? Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: Skończyłam ! :) 15.11.05, 14:33 nie była potrzebna, jak niektóre i inne zdobycze Odpowiedz Link Zgłoś