irrena12 07.12.05, 21:14 www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=3295 jak wydobyc zarowke spod klosza???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
froom Re: Dona Room - help 09.12.05, 17:22 powiem od razu jaki jest kod, bo troche trzeba przy tym pogłówkować-718 Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Dona Room - help 09.12.05, 20:17 Szkoda, że nie ostrzegłaś/łeś, że podajesz wynik tego główkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Dona Room - help 20.12.05, 19:54 a skad masz pieniazek?? btw, u mnie kod 718 nie dziala Pauli -- Na pralkę se przyklej... Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Dona Room - help 20.12.05, 20:46 Pieniążek znajdziesz pod prześcieradłem, ale musisz się tak ustawić, żeby widzieć kod na ścianie. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Dona Room - help 20.12.05, 21:01 jaki kod na scianie? chyba jeszcze cos przoczylam Pauli -- Na pralkę se przyklej... Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Dona Room - help 20.12.05, 21:03 a, ten kod jaos wydawalo mi sie, ze jeszcze jeden gdzies tam, gdzie plakat ok, znalazl sie pieniazek, thx Pauli -- Na pralkę se przyklej... Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Dona Room - help 20.12.05, 21:16 ale kodu nadal nie umiem wykombinowac Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Dona Room - help 20.12.05, 21:25 Na regale jest zielony rysunek z symbolami-użyj kasety. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Dona Room - help 21.12.05, 15:00 to juz wiem ale brakuje mi ostatniego znaczka z szyfru, tego trojkata... i nie jestem pewna, czy dobrze rozumiem plakat eeh, albo gdzies jest jeszcze kawalek podpowiedzi, albo jestem ciemniak Pauli -- Na pralkę se przyklej... Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Dona Room - help 21.12.05, 15:34 Zgaś światło i pod lampką obejrzyj kartkę i album. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Dona Room - help 22.12.05, 02:01 tego mi brakowalo - album pod lampka!! wielkie dzieki))))) Pauli -- Na pralkę se przyklej... Odpowiedz Link Zgłoś
ameraa Re: Dona Room - help 26.10.06, 19:40 Kurczę czy ktoś kto przeszedł tę gre mógłby mi powiedzieć jak wydostać kluczyk z tego psa (?) i gdzie trzeba wpisac kod?? plizzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
ameraa Re: Dona Room - help 26.10.06, 19:42 i jak połączyć ten kabel, żeby móc odpalić magnetofon? Chyba, że to będzie wynikało samo po zdobyciu kluczyka Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Dona Room - help 26.10.06, 20:44 Z prawej strony wieży znajdziesz kluczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
ameraa Re: Dona Room - help 26.10.06, 21:18 no tak tylko jak klikam na wieżę to mi się ona tylko z lewj strony pokazuje Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Dona Room - help 26.10.06, 21:24 Musisz się ustawić naprzeciw drzwi. Zobaczysz coś za wieżą. Odpowiedz Link Zgłoś
ameraa Re: Dona Room - help 26.10.06, 21:40 no tak juz kojarzę, że coś tam było. Ale cokolwiek to było już wzięłam to wcześniej i wykorzystałam Odpowiedz Link Zgłoś
ameraa Re: Dona Room - help 26.10.06, 21:41 nie wiem też o co chodzi z tymi książkami. układam zgodnie ze wzorem i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
ameraa Re: Dona Room - help 27.10.06, 03:05 Heh narazie sama poradziłam sobie z kluczykiem i znalazłam w końcu sejf. Męcze sie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
ameraa Re: Dona Room - help 27.10.06, 12:55 A czy ktoś mógłby odszyfrować mi kod z książek bo moja średnia znajomość angielskiego czyni mie zieloną w tym temacie..?? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Dona Room - help 27.10.06, 16:44 Pierwsze litery układały się w jakieś słowo czy kilka słów - już nie pamiętam dobrze, ale mnie się to chyba do niczego nie przydało. Szyfr do sejfu wykombinowałam z albumu, który trzeba obejrzeć pod lampą i z rysunku pod lampą /na blacie biurka/ I jeszcze na regale jest rysunek, na który kładziesz kasetę. Odpowiedz Link Zgłoś
ameraa Re: Dona Room - help 27.10.06, 18:11 Kurcze chyba jestem naprawdę do bani. Zdjęcie zalbumu pod lampką wyglada dla mnie tak samo jak i z włączonym światłem. Nic nie rozumiem z tych azjatyckich symboli, które sa na niej zaznaczone. A przede wszystkim kaseta nie chce się położyć na półce. Klikam i klikam, próbuję w różnych miejscach, ale nicz tego. Chyba mnie wykończy ta gra.. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Dona Room - help 27.10.06, 21:03 Weszłam do gry, bo trudno tak podpowiadać na pamięć. Kasetę kładziesz nie na półce, a na górze regału, tam, gdzie rysunek. Cofnij 'ITEM", bo pewnie Ci przeszkadza. Album ze zdjęciem chłopaka podświetlasz pod lampą w momencie, kiedy zobaczysz rysunek-szyfr pod tą lampą. Odpowiedz Link Zgłoś
ameraa Re: Dona Room - help 27.10.06, 21:14 O ranyyy w końcu podołałam!!!! Dzięki Ci 1oo. I rzeczywiście miałaś rację cały czas klikałam na górną część regału ale z innej perspektywy, bo tę właściwą zasłaniał mi item. HEh. DZięki Odpowiedz Link Zgłoś
black_and_white Re: Dona Room - help 31.10.06, 11:09 Po ulozeniu ksiazek wedlug wzoru ze zdjecia trzeba odczytac w poziomie pierwsze litery. Po angielsku brzmi to "circle is two" czyli "kółko to dwa". Odpowiedz Link Zgłoś
ameraa Re: Dona Room - help 01.11.06, 22:50 Co prawda gre już przeszłam, ale mimo to. Choć nie jestem może typową poliglotką, to akurat takie zdanie bym zrozumiała. Tylko, że patrzyłam niestety na poszczególne słowa w pionie i za nic nie chciała mi z tego wyjść żadna logiczna wskazówka. Heh jaki to człowiek ograniczony.. Odpowiedz Link Zgłoś
beautytherapist Re: Dona Room - help 26.11.06, 16:01 pomocy plis, plis , plis... Poodkrywalam chbya juz wszystkie wskazowki a kodu do sejfu w zaden sposob odkryc nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
sugarfreak Re: Dona Room - help 26.11.06, 20:52 za plakatem (uzyj nozyka) a o jakiej kasecie wy tak wlasciwie...? Odpowiedz Link Zgłoś
sugarfreak Re: Dona Room - help 26.11.06, 20:57 znalazlam kasete, wpisalam 718 i sie nie otwiera... Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Dona Room - help 26.11.06, 21:55 Bo trzeba wykonać wszystkie czynności związane z szyfrem - ułożyć książki, obejrzeć, co trzeba pod lampką, położyć kasetę itp. Odpowiedz Link Zgłoś