sowa661 20.12.05, 22:58 www.fasco-csc.com/works/white/white_e.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1oo Re: White Chamber 21.12.05, 01:20 Mam niebieski, żółty i czerwony czip, i kilka innych rzeczy. Użyłam alfabetu morse'a i zdalnego sterownika czy czegoś w tym rodzaju. Jutro działam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: White Chamber 21.12.05, 14:19 Na bramę i sufit można "przenieść" łom, ale nic się nie dzieje. To tak dla zmyłki czy muszę wcześniej coś zrobić? Czy trzeba najpierw rozwiązać zadanie z kolorowych guzików na motocyklu żeby coś dostać czy to tylko uwolni blokadę z koła? Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla_x Re: White Chamber 21.12.05, 15:03 na bramie łom nie działa, na suficie musisz czegoś poszukac i sięgnąć po to łomem; rozwiązanie kolorowych guzików znajdziesz pod koniec Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: White Chamber 21.12.05, 16:28 Ale ze mnie trąba! Miałam otwarte dwie gry i szukałam czegoś, co już dawno znalazłam i wykorzystałam) Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: White Chamber 21.12.05, 19:33 Nie wiem co robić dalej...mam tylko żółty switch nie umiem itworzyć ani garażu ani tych drzwi z facetem za nimi Kurcze...a ten obrazek na ścianie? Trzeba coś zrobić na tej stronie www która się otwiera? Mam złożoną kartkę z alfabetem morsa ale nie wiem co mam z nią zrobić. Domyślam się, że chodzi o tą puszkę w ścianie (coś mi świta) ale jakie jest hasło i skąd je wziąć? hmmm pomoże ktos? Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: White Chamber 21.12.05, 19:48 Na obrazku coś jest. Alfabet Ci się przyda, na hasło na pewno wpadniesz sama Dla ułatwienia powiem, że ma 4 litery. No, i szukaj, szukaj, tam jest jeszcze kilka rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: White Chamber 21.12.05, 20:02 No kurcze pokazały mi się drzwi Dzięki 1oo jak zwykle bez Ciebie nie da rady żarówkę wkręciłam, obrazek powiesiłam i co? szukam fioletowego switcha bo drzwi różnymi kolorami pootwierałam no i sie zastanawiam po co mi lornetka Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: White Chamber 21.12.05, 20:28 Halo halo - szukam pomocy, nie widać? Oczywiście mam jeszcze kilka innych rzeczy ale jakoś nie potrafię ich użyć puprurowe coś tam, klucz, zdalnie sterowany pilot, łom, alfabet i 2 klucze (jeden już użyty i zniknął) a drugi też użyty ale jeszcze go mam (do motoru) no i lornetka HELP! Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: White Chamber 21.12.05, 20:32 Noi co że lusterko? wiem, że mam uruchomić pewnie teraz motorek ale jak? wiem, że musi mi żarówka zadziałąć ale nie mam cholera pomysłu wwwrrr Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: White Chamber 21.12.05, 20:47 Te drzwi, które otworzyłaś hasłem morse'a dadzą Ci jeszcze lampę do motoru. Pod stołem jest jeszcze uchwyt na tę lampę, masz? Lornetka Ci się przyda do odczytania kodu z tylnej ściany przyległego garażu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: White Chamber 21.12.05, 20:50 Toś mnie załatwiłaaaaa kurcze ja to wszystko wiem, domyślam się etc ale....skad wziąć to cholerne światło? kurcze ale mnie denerwuje ta gra uchwyty i wszystko inne mam, problem jest w działaniu niestety Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: White Chamber 21.12.05, 20:57 Musisz jeszcze raz użyć sterownika-dostaniesz lampę. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: White Chamber 21.12.05, 20:58 Kobito kochana ja już mam tą lampę przykręconą ale ona nie świeci mi jakoś o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: White Chamber 21.12.05, 20:59 Oczywiście mówię o lampie do motoru bo jak mówisz o lampie innej to jej nie mam, pewnie chodzi o fioletowy switch którego też nie mam buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: White Chamber 21.12.05, 21:37 Przeeeszłam, dziękuję tzn głupia końcówka ale co tam rozwailłam drzwi garażu - echhh i tyle z tym roboty a ja myślałąm, zę trzeba będzie z tym gościem zza szyby walczyć czy cuś Pozdrawiam cieplutko Marta Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: White Chamber 21.12.05, 21:43 Ja też go chciałam unicestwić, ale cwaniak się nie dał Do następnej gry Odpowiedz Link Zgłoś
babushka33 Re: White Chamber 21.12.05, 22:57 A ja nie wiem jaki ma być kod do tego pudełka z niebieskim i czerwonym guzikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
loira Re: White Chamber 21.12.05, 23:16 to powiedz, bo ja w tym miejscu mam zacmienie Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: White Chamber 22.12.05, 02:51 a skad macie zarowke i latarke? Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: White Chamber 22.12.05, 17:04 też szukam żarówki, co zrobić z tymi fioletowymi bloczkami i jak zamocować światło do motocykla - jakaś śrubka potrzebna ? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: White Chamber 22.12.05, 17:19 Znalazłyście już urządzonko na półce? Po wprowadzeniu hasła do skrzynki z czerwonym i niebieskim guzikiem, kierujecie to urządzonko na niebieskie drzwi. Resztę rzeczy dostaniecie po włożeniu tych czipów do urządzonka. Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: White Chamber 22.12.05, 18:07 do tego pilota włożyłam czipy, lusterko zawiesiłam , nie mogę zawiesić lampki na motor, brak żarówki - skąd wziąć ? Odpowiedz Link Zgłoś
sasha_m Re: White Chamber 22.12.05, 19:01 Mam wszystko z wyj. klucza do skrytki w motocyklu. Powinien być na suficie i trzeba tam sięgnąć łomem. I.. no właśnie... obklikałam wszystko na tym suficie i kurka, nic Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: White Chamber 22.12.05, 19:22 włożyłam fioletowy czip do pilota ale na garaż nie działa - łom też nie, i co z tym obrazkiem kolorowym - na dole nie można nic wpisać ? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: White Chamber 22.12.05, 19:59 Ten fioletowy czip działa chyba na te same, co poprzednio, drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: White Chamber 22.12.05, 19:56 Do motocykla jest 1 kluczyk i nie ma go na suficie. Tam jest tylko kawałek kartki. Odpowiedz Link Zgłoś
sasha_m Re: White Chamber 22.12.05, 20:04 Hmmm.. to gdzie jest ten kluczyk? Jeden klucz znalazłam pod motorem, to ten od białej skrzynki, ale gdzie jest ten drugi??? No tak mi dobrze szło (( Odpowiedz Link Zgłoś
sasha_m Re: White Chamber 22.12.05, 20:09 Ale ja głupia jestem )) Już mam, w dodatku było go widać gołym okiem. Kartka z sufitu spadła mi BEZ użycia łomu, dlatego tak się tego sufitu uczepiłam )) Dzieki za podpowiedź 1oo Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: White Chamber 23.12.05, 22:57 ja tez jestem glupia... nakierowac pilota na drzwi to potrafie, ale zlozyc go - nie( Pauli -- Na pralkę se przyklej... Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: White Chamber 23.12.05, 23:32 A cóż to za samokrytyka zapanowała na tym forum) Pilota bierzesz na podgląd i klikasz gdzieś tak w okolicy koła. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_b Re: White Chamber 28.12.05, 23:26 pewnie już nikt w to nie gra, ale gdzie jest fioletowy chip? Ten ostatni, który trzeba podmienić w pilocie? Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: White Chamber 29.12.05, 12:20 fioletowe drzwi mi się nie mogą otworzyć - wciskam te fioletowe bloczki tak jak w książce i się nie otwierają Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: White Chamber 29.12.05, 13:48 Trzeba je powkładać w ramkę tak, żeby ułożyć pewne słowo. Dla ułatwienia dodam, że 4 literowe, i że nie jest to brzydkie słowo) Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: White Chamber 29.12.05, 13:49 Dla jeszcze większego ułatwienia dodam, że alfabetem Morse'a. Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: White Chamber 29.12.05, 14:32 wkładam open, door, exit, układam litery (jedna na drugą) i nic Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: White Chamber 29.12.05, 15:16 Może nie rozwalaj, tylko spokojnie wyjedż motocyklem Odpowiedz Link Zgłoś
avarja Re: White Chamber 04.01.06, 19:34 Jak wklepać morse'a tymi purpurowymi klockami do fioletowych drzwi? Odpowiedz Link Zgłoś