10.01.06, 20:58
mam nadzieje, ze podczas mojej nieobecnosci sie nie pojawilo (jesli tak, to
niech admin tnie). nieco przydlugi link:
sandbox.deviantart.com/?
fileheight=400&filewidth=550&filename=fs9:f/2006/008/3/f/Get_Out__1_00___One_S
imple_Room.swf
Obserwuj wątek
    • kalkos Re: get out 10.01.06, 21:10
      cos widze, ze mi link nie wszedl

sandbox.deviantart.com/?
      fileheight=400&filewidth=550&filename=fs9:f/2006/008/3/f/Get_Out__1_00___One_Sim
      ple_Room.swf
      moze teraz lepiej
      • kalkos Re: get out 10.01.06, 21:11
        nie wchodzisad sprobujcie moze polaczyc jakos tego tasiemca. bo gra calkiem
        przyjemna
        • kalkos Re: get out 10.01.06, 21:22
          link jest tez na tej stronie:
          flash.plasticthinking.org/
          • rosa_canina Re: get out 10.01.06, 21:51
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29229&w=34662545
            tak czy owak, ja nie moglam przejscuncertain
            • kalkos Re: get out 10.01.06, 21:54
              wlasnie przeszedlem, uff ale latwo nie bylo. a tak w ogole dzien dobry w nowym
              roku rosasmile
              • rosa_canina Re: get out 10.01.06, 21:58
                witam, witam;]
                jak przeszedles to podpowiadaj, moze znow zaczne, bo poprzednio mi nie szlo, a
                tu nie ma z kim gracuncertain jakos tak pusto na forum.
                • kalkos Re: get out 10.01.06, 22:05
                  chetnie bym i podpowiedzial, ale nie wiem gdzie stanelaswink
                  • rosa_canina Re: get out 10.01.06, 22:15
                    mam monete, kubek, kawalek kwiatka i pilota z bateriami. nie wiem jak zlapac ta
                    krople i jak odkrecic kontakt (ten od tv). a i jak wyciagnac motle i pojeci anie
                    mam gdzie jest lazienka.
                    troche poczytalam na innych forach;]
                    • kalkos Re: get out 10.01.06, 22:19
                      lazienki nie ma. kontakt odkrecic sprobuj moneta. krople lapiesz cierpliwie,
                      przynajmnie trzy. miotle wyciagniesz po otworzeniu szafy odgietym wieszakiem.
                      • rosa_canina Re: get out 10.01.06, 22:29
                        w firefoxie nie moglam odkrecic, w ie odkrecilam.. gram dalej;]
                        • kalkos Re: get out 10.01.06, 22:34
                          a wieszak to tez antena...
                        • rosa_canina Re: get out 10.01.06, 22:55
                          a jak odgiac wieszak? i co z szufladami w szafie?
                          • kalkos Re: get out 10.01.06, 23:02
                            wieszak odegniesz obcegami spod drzwi po wykonaniu telefonu. gorna szuflade
                            trzeba naoliwic czarna mazia z kubka a dolna otworzyc jedna z monet ze skrzynki
                            • rosa_canina Re: get out 10.01.06, 23:06
                              mam tylko jedna moneteuncertain ta z tv, gdzie druga?
                              • kalkos Re: get out 10.01.06, 23:08
                                inne monety (cala mase) dostaniesz po otworzeniu skrzynki na regale. ale
                                najpierw telefon i obcegi. a te co masz pod drzwi wsunac
                                • rosa_canina Re: get out 10.01.06, 23:16
                                  nie moge znalezc karty telefonicznejuncertain
                                  • kalkos Re: get out 10.01.06, 23:19
                                    nie ma zadnej karty (chyba) ja dzwonilem przy wlaczanym i nastrojonym
                                    telewizorz i dostalem obcegi. a kluczyk z kontaktu za telewitorem juz masz?
                                  • rosa_canina Re: get out 10.01.06, 23:19
                                    cofam karte telefoniczna;]
                                    nie moge uruchomic telefonu. cos z kwiatkiem, ale nie wiem co
                                    • rosa_canina Re: get out 10.01.06, 23:28
                                      dzwonilam, dostalam obcegi, wydosalam miotle i pozbiealam troche ziemi.
                                      wlasciwie nie wiem co dalejuncertain
                                      • kalkos Re: get out 10.01.06, 23:30
                                        przewroc kwiatka kijem, zbierz ziemie, oderwij guziki od telewizora obcegami,
                                        nalej wody, podpal slome w kontakcie (szybko do skrzynki) i masz otworzona
                                        skrzynke
                                        • rosa_canina Re: get out 10.01.06, 23:35
                                          podpalanie mi nie idzie. z ziemia juz wczesniej wykombinowalam
                                          • rosa_canina Re: get out 10.01.06, 23:39
                                            juz;]
                                            • kalkos Re: get out 10.01.06, 23:46
                                              wyszlas?
                                              • 1oo Re: get out 10.01.06, 23:49
                                                A skąd woda?
                                                • kalkos Re: get out 10.01.06, 23:53
                                                  zza szafy po przewroceniu kwiatkasmile
                                                • rosa_canina Re: get out 10.01.06, 23:54
                                                  wyszlam, dzieki kalkosbig_grin
                                                  woda kapie jak przewrocisz kwiatka
                                                  • 1oo Re: get out 10.01.06, 23:56
                                                    Kurczę, a ja chciałam napełnić to naczyńko tym, co kapie z sufitusmile
                                                    Tylko, że wszystkie kolory w pudełku mam już zaznaczone, a nie chce się
                                                    otworzyć.
                                                  • kalkos Re: get out 10.01.06, 23:57
                                                    chetnie rosa do nastepnejsmile
                                                  • 1oo Re: get out 10.01.06, 23:58
                                                    Już się otworzyła, klikałam w złe miejsce.
                                                  • rosa_canina Re: get out 10.01.06, 23:59
                                                    musisz kliknac na wieczko skrzynki, nie na te kolorki.
                                                    kalkos, jak tylko cos ciekawego sie trafi, to zawsze;]
                                                  • 1oo Re: get out 11.01.06, 00:07
                                                    Jak wyszliscie? Mam szary klucz, ale drzwi się nie otwierają.
                                                  • rosa_canina Re: get out 11.01.06, 00:11
                                                    bo trzeba mu troche ksztalt zmienic. sprobuj na zarowce.
                                                  • 1oo Re: get out 11.01.06, 00:35
                                                    Coś ciężko mi szło. Muszę na coś zwalić winę, żeby nie stracić dobrego o sobie
                                                    mniemania więc zwalam na późną poręsmile)
                                                    Dzięki za pomoc.
                                                  • kalkos Re: get out 11.01.06, 00:59
                                                    ale wyszlas? dobranoc)...
                                                  • katg1 Re: get out 11.01.06, 14:36
                                                    skąd macie słuchawkę i drugą baterię ? Jak rozwiązać to pudełko ?
                                                  • xemxija Re: get out 11.01.06, 14:38
                                                    a mi obcegow nie dajesad(
                                                    skad one maja wylatywac? bo po zadzwonieniu obklikalam cale drzwi i nic.

sluchawka jest w szafie, wraz z bateria
                                                  • katg1 Re: get out 11.01.06, 15:40
                                                    a jak otworzyć szafę ? I co z tym pudełkiem ?
                                                  • xemxija Re: get out 11.01.06, 15:56
                                                    najpierw musisz pogrzebulic w kontakciesmile
                                                  • katg1 Re: get out 11.01.06, 16:20
                                                    mam śrubkę ale i tak nie wiem co dalej !
                                                  • 1oo Re: get out 11.01.06, 16:48
                                                    Liść i śrubka przyda się do naprawy telefonu.
                                                  • mmmmarta Re: get out 11.01.06, 17:38
                                                    A jak zebrać te krople smaru? Trzeba klikać w jakieś konkretne miejsce? Bo się
                                                    naklikałam a i tak nic z tego sad
                                                  • mmmmarta Re: get out 11.01.06, 17:48
                                                    Dobra - mam ale teraz mam problem ze słuchawką uncertain jak się wybiera numer? Bo
                                                    kłądę ją na telefonie i leży i nic się nie dzieje a jak na nią kliknę jak jest
                                                    na telefonie to pojawia mi się z powrotem w inwentarzu sad
                                                  • mmmmarta Re: get out 11.01.06, 17:57
                                                    Pisanie na forum pomaga tongue_out Kolejny problem to pozbycie się monety smile Nie mogę
                                                    wziąść żadnej ze skrzynki bo mi mówi, że już jedną posiadam uncertain tak
                                                    przynajmniej zrozumiałam sad mam tylko tą monetę z tv a nie wiem jak wziąć ze
                                                    skrzynki kurduśka no smile
                                                  • rosa_canina Re: get out 11.01.06, 18:52
                                                    mozesz miec w danej chwili tylko jedna monete. musisz sie najpierw pozbyc tej
                                                    ktora masz, pokaz ja temu facetowi zza drzwi;]
                                                  • mmmmarta Re: get out 11.01.06, 19:04
                                                    Dzięęęęęęęki przeszłam smile
                                                  • xemxija Re: get out 11.01.06, 19:23
                                                    a mi sie ta skrzynka nigdy nie otworzy, czy w te czerwona czesc to tez cos
                                                    trzeba wsadzic???
                                                  • julka_b Re: get out 11.01.06, 19:27
                                                    Czy ten smar łapie się do niebieskiego kubka z telewizora?
                                                    Może trzeba klikać w konkretne miejsce?
                                                    Drugi dzień się z tym męczę.
                                                  • xemxija Re: get out 11.01.06, 19:30
                                                    Ja sie mecze z cholerna skrzynka...
                                                    Do kubka sie lapie, niebieskiego, musisz klikac wytrwale w kaluze.
                                                  • julka_b Re: get out 11.01.06, 19:35
                                                    Włśnie oddałam 150 kliknięć w kałużę. Przy zaznaczonym kubku.
                                                    To było wytrwałe.
                                                  • xemxija Re: get out 11.01.06, 19:35
                                                    Ale czy z upragnionym efektem?smile
                                                    Masz smar?
                                                  • julka_b Re: get out 11.01.06, 19:37
                                                    Rozumiem, że ten smar w kubku widać "widać".
                                                    Ja go nie widzę
                                                  • xemxija Re: get out 11.01.06, 19:39
                                                    To probuj klikac na spadajaca krople w kaluzy, mi sie udawalo za jakims 5
                                                    kliknieciem zawsze, a klikalam na kaluze. Smar widac, wylewa sie troche z kubka.
                                                  • xemxija Re: get out 11.01.06, 19:40
                                                    Niech sie ktos zlituje i powie mi detalicznie co z ta skrzynka. Podpalam slome
                                                    w kontakcie i lece do skrzynki ale nie mam podswietlonej tej czerwonej czesci w
                                                    zamku na skrzynce, co ja mam tam wetknac, jesli w ogole???
                                                  • xemxija Re: get out 11.01.06, 19:43
                                                    Dobra, juz otworzylam.
                                                  • katg1 Re: get out 11.01.06, 19:53
                                                    a skąd wziąć słuchawkę ?
                                                  • xemxija Re: get out 11.01.06, 19:55
                                                    sluchawka jest w szafie
                                                  • rosa_canina Re: get out 11.01.06, 19:45
                                                    podpal slome (wez ja do inwentarza), lec do skrzynki, podswietl palaca sie
                                                    slomke i kliknij na czerwony fragment skrzynki.
                                                    kubkiem klikasz centralnie na krople, nie wazne czy na wysokosi plamy czy szafy
                                                    czy gdziekolwiek. jak juz ja zlapiesz dostaniesz komunikat, ze sie kubek
                                                    napelnil i bedzie w inwentarzu taki "napelniony" wlasnie. jak otwieralam ta gre
                                                    w firefoxie tez nie moglam, dopiero w ie sie udalo - moze ty masz podobny problem?
                                                  • katg1 Re: get out 11.01.06, 22:01
                                                    a jak otworzyć szafę?
                                                  • xemxija Re: get out 12.01.06, 01:10
                                                    kluczem z kontaktu
                                                  • katg1 Re: get out 12.01.06, 12:30
                                                    nie mogę nałapać smaru... klikam na kałużę przy zaznaczonym kubku i nic
                                                  • rosa_canina Re: get out 12.01.06, 12:53
                                                    bo nie zbierasz z kaluzy tylko lapiesz spadajaca krople.
                                                  • katg1 Re: get out 12.01.06, 13:45
                                                    jestem już przy końcu - jak użyć magnes ?
                                                  • rosa_canina Re: get out 12.01.06, 13:46
                                                    magnes pomoze ci znalezc odpowiedni klucz.
                                                    wystarczy taka podpowiedz, czy mam pisac wprost?;]
                                                  • katg1 Re: get out 12.01.06, 14:07
                                                    dzięki, przeszłam, uff, co za ciężka gra !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka