Dodaj do ulubionych

SILENT HUNTER 3 - opinnie,rady,wyczyny itp...

23.01.06, 21:49
pozdrawiam fascynatów i zapraszam do bractwa szarych wilków....
w jakich flotach pływacie?
na jakich pływaliście u-bootach?
jake torpedy?
herby?
tonaże zat.
itp.itd..
Obserwuj wątek
    • wallenrode Re: SILENT HUNTER 3 - opinnie,rady,wyczyny itp... 21.02.06, 19:10
      podbijam wątek.
    • polynomial Re: SILENT HUNTER 3 - opinnie,rady,wyczyny itp... 26.02.06, 09:51
      Powiem uczciwie: trójka to krok w tył.
      1.Wielogodzinne poszukiwanie jakiegokolwiek celu.
      2.Zbyt wolna kompresja czasu. W skótek tego dojście do rejonu operacyjnego
      zajmuje kolejne godziny.
      3."Mechaniczny" algorytm okrętów osłony konwoju, a z drugiej strony
      kilkadziesiąt bomb głębinowych na jednej korwecie to lekka przesada.
      4. Puste porty, pusty ocean, statki widma (brak załogi). Załoga u-boota stoi
      przez cały rejs w jednym miejscu i smutno kiwa głowami. Nie może wyjść do toalety?
      Gram w symulatory O.P od czasów Silent Service (Atari 65XE) i uważam, że Silent
      Hunter III zawiódł straszliwie.
      Czekam na czwórkę! tongue_out
      • wallenrode Re: SILENT HUNTER 3 - opinnie,rady,wyczyny itp... 07.03.06, 16:06
        chmmmm coś jest w tym co piszesz.
        co do minusów :
        - w SH 2 były ciekawe misje - Scapa flow , fiordy norweskie itp...
        jak na razie mam cały czas patrole i to troche nudne.... `42
        - co do ludzi - tylko na statkach brak ludzi - nie jest jeszcze tragicznie jak
        dlamnie

PS.miałem na amidze "das boot" - mój pierwszy sym.o.podw.
        aces of the deep - jakos tak sie nazywała kiedys -lata 93-95...?
        no i SH2...

SH3 urzekła mnie grafiką zewnętrzną mojego okrętu i możliwością sterowania
        załogą....

pozdrawiam ... napisz jak dlakeo jesteś i jaki masz typ .....
        • dci Re: SILENT HUNTER 3 08.03.06, 15:43
          ja tam też jestem zawiedziony sh3...przeszedłem prawie całą sh2 i była super jak
          wyszła sh3 to jak zobaczyłem grafikę to musiałem ją kupić razem z nowym kompem
          bo ta gra jest wyjątkowo pazerna ale samo sterowanie okrętem jest zupełnie inne
          teraz się przyzwyczaić nie mogę ,chyba ma jakieś błędy bo na samym początku coś
          było nie tak już nie pamiętam ,no i to celowanie i manewry męcząca się załoga
          itp jakoś się wciągnąć nie mogę muzyka zciągnieta z filmu okręt petersena trochę
          nudna usypiająca wręcz ale grafika jest ok dla mnie gra jest bez
          rewelacji...pograjcie sobie w aliens vs predator 2 to majtki wam opadną ze
          strachu... smile hihi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka