derby91 12.02.06, 12:14 Mam problem. Podczas instalowania the sims 2 nightife insalator zada cd4 the sims 2, a nastepnie wyskakuje blad podczas instalacji. Nie mam pojecia dlaczego. POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulcik Re: Problem z nocne życie 12.02.06, 12:59 pousuwaj dodatki sciagane z neta i zainstaluj jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
derby91 Re: Problem z nocne życie 12.02.06, 21:20 Tylko ze nie instalowalem zadnych dodatkow do tej gry. Dopiero podczas wlozenia 4 cd z the sims 2 zeby sprawdzic porawnosc pisze ze wystapil blad podczas instalowania. Nie mam pojecia co zrobic... POMOZCIE Odpowiedz Link Zgłoś
miwako-san Re: Problem z nocne życie 11.03.06, 17:32 Oto porady z pewnego forum: "Spróbuj zresetować kompa wtedy kiedy on poprosi cię o 4 CD do aktualizacji , potem odpal TS 2 NS i jak się nie uruchomi to musisz ściągnąć cracka (bo rozumiem że to wersja piracka) tylko nie podam ci linka bo nie wiem musisz sam szukać. Crack będzie w postaci obrazu plty i musisz go otworzyć za pomocą Daemon Tools." "Poczekaj na ostatni moment przed tym jak klikniesz po nieudanym patchowaniu i bedzie chcial usunac pliki, nie kontynuuj tylko tak jak powiedziasl poprzednik daj reseta. Powinno dzialac - mi zadzialalo..." Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: Problem z nocne życie 11.03.06, 22:36 resetowanie kompa podczas instalacji zbierze swoje zniwa... nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Problem z nocne życie 11.03.06, 18:38 pytanie jeszcze jaki blad;> ma zapewne jakas tresc, poza ta ze jest bledem,to dosc istotne chyba Odpowiedz Link Zgłoś