Dodaj do ulubionych

problem z rangami w ts2:wb

24.03.06, 21:31
Gram w własny biznes! Mam problem z rangami(robotnik, kwaciarz, zabawkarz,
kosmetyka itp.). Wyczytałem gdzieś, że szybciej się je rozwija gdy ma się dużo
odpowiedniej do rangi umiejętności. Znam tulko jedną zależność:
Robotnik-Technika. Dzięki temu szybko zyskałem złotą rangę robotnika!
Pomurzcie z resztą rang!
Obserwuj wątek
    • c.kapturek Re: problem z rangami w ts2:wb 24.03.06, 23:13
      nie wiem ile musi być poszczególnych umiejetności, ja gram simami co mają już na maksa te umiejetności technika, kreatywnośc i insmile))
      to chyba i tak nie ma znaczenia bo jak zaczyna się np produkcje masowa kwiatów czy robotów to pojawia się nad głową sima te "niebieskie próbówki", że tak nazwę i musi kilka sie zmienić żeby zdobył jakiś stopień rangi, począwszy od brązowej przez srebrną do złotej. reszta np sprzedawca, magazynier to juz jak biznes się prowadzi to te gwiazdki trzeba jak najwiecej i namawiać klientów do zakupu towaru, czasem mozna stracić jak kliknie się olsnij a klient się denerwuje bo ma zły nastrój.
      dokładnie nie ma chyba jeszcze nigdzie przedstawione w formie jakiejś tabeli.
      • draker55 Re: problem z rangami w ts2:wb 25.03.06, 10:43
        Ta probuwka nad simem ma Cię powiadomić o tym ile twój sim ma do skończenia tego
        obiektu(robot, kwiaty, zabawki)!!!!!!!!!!!!!!!!
        • c.kapturek Re: problem z rangami w ts2:wb 25.03.06, 13:29
          no dobra niech bedzie, że ma powiadomić....jak juz narobi np w robotach te male, potem może zrobić w następnej randze robota czyścika, wartownika i hydro do podlewania kwiatów coś tam, a potem jak juz kilka tych próbowek pokaze to moze zrobić prócz tamtych dodatkowo robota sługusa. czyli tutaj rangi rosną w zalezności od możliwości wykonywania robotów.
          w kazdym razie nie zakładam firmy simem, który ma mało umiejetności...
          niedługo pewnie bedzie można znaleźć tabele rang, na tym forum: www.simy.pl/index.php?page=games&game=open_for_business
          podobnie jak mają juz opisane fajnie wszystkie kariery wraz z umiejetnościami i zarobkamismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka