Gość: Joanna IP: 212.244.93.* 24.11.04, 08:38 Jak zlikwidować worko pod oczami. Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewka -konewka Re: Help help help IP: *.ras.sth.bostream.se 24.11.04, 19:41 moja mama ma worki pod oczami .uzywala wiele kremow i wlasnie niedawno stwierdzila,ze juz sie poddaje ,bo chyba nie istnieje krem ,ktory naprawde sobie z tym poradzi. chetnie poczytam wypowiedzi innych dziewczyn.moze jednak takie cudo istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hua Re: Help help help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:36 a pijesz jakis alkohol wieczorem, np. kieliszek wina lub piwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Help help help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:13 Ja od zawsze mam worki:( kóre dodają mi lat:( Lekarz powiedział ze nadmiar skóry trzeba wyciąć, a kremy pomagają chwilowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Help help help IP: *.raster.krakow.pl 25.11.04, 14:43 ja też ama ten problem i wypróbowałam już wszystko . Ostatnio pani doktor ( dermatologii estetycznej ) poleciła mi krem na worki firmy Clinique . Jest ok po 2 tygodniach widać efekty dużo lepsze niz po innych kremach. A faktycznie jak ja napiję się jakiegoś alkocholu to na drugi dzień mam worki 33 razy większe. Odpowiedz Link Zgłoś