betola 07.04.06, 12:42 Witam, Pomyślałam, że ciekawie byłoby porównać, jakie były u was dalsze losy simów, którzy byli początkowo w grze (Biedakowie, Przyjemniacy, Marzyciele itp - mieszkańcy Miłowa). Może opowiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elkakub Re: dalsze losy simów 08.04.06, 10:08 No dobra to ja opowiem Zacznijmy od Diny Kaliente No więc u mnie Dina oświadczyła się Mortimerowi, potem wzieli ślub: img154.imageshack.us/my.php?image=lubdinyimortimerawir4gp.jpg. W tym czasie Aleksander stał się nastolatkiem, po kilku dniach Mortimer kipnął, więc Dina znalazła sobie innego: img91.imageshack.us/my.php?image=dinawirikazimierzsiodeko5fj.jpg To był Kazimierz Siodełko. Po kilku dniach wprowadził się do Diny jednak nie wzieli ślubu. Dina ma aktualnie z nim 2 dzieci Karolinę: img91.imageshack.us/my.php?image=urodzinykarolinywir21oc.jpg img91.imageshack.us/my.php?image=kazimierztrzymamakaroline2fq.jpg i drugie jeszcze niemowlę (nie pamiętam imienia) .Aleksandra zeswatałam z Jolantą Kostur : img91.imageshack.us/my.php?image=aleksanserwirrozmawiazjolant5w.jpg . Aktualnie Aleksander jest na studich nie dawno oświadczył się Jolancie : img154.imageshack.us/my.php?image=snapshotd080c06b50e6ab097ia.jpg To narazie na tyle Resztę może napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
betola Re: dalsze losy simów 10.04.06, 13:52 Andzelika i Liliana Przyjemniaczek stały się przyjaciółkami, Andzelika wyprowadziła się, wyszła za Benjamina Wystrzała i miała dwójkę dzieci (Anielkę i Blankę), a Liliana została w domu i wyszła za Szczepana Marzyciela. Teraz mają już chyba trójkę czy czwórkę dzieci. Natomiast prawdziwym protoplastą rodu stał się u mnie Dariusz Marzyciel - naliczyłam, że ma 13 wnucząt Odpowiedz Link Zgłoś