Dodaj do ulubionych

I.G.I. 2 - prośba o pomoc

02.11.06, 12:45
Witam, mam problem z 5 misją. Jest to misja w ktorej są dwie bazy, jedna niżej z lądowiskiem a druga wyżej, nieopodal której jest wieża do której trzeba wejść. I to jest cały problem. Obszedlem obydwie bazy, wszystkich "rozwalilem", zabrałem ładunki - jednak nic nie otwiera wejścia do tej wieży. Pomocy!!
Obserwuj wątek
    • wallenrode Re: I.G.I. 2 - prośba o pomoc 07.11.06, 01:49
      cześć. grałem w obie gry.
      jezeli nadal potrzebujesz pomocy to pisz. chętnie pomogę.
      a na zakończenie powiem ,ze kup koniecznie grę Specnaz oryginalna kosztuje 20zł
      w Empiku-polecam bardzo podobna do igi projekt.

pozdrawiam. konrad
      • xxmarceli Re: I.G.I. 2 - prośba o pomoc 09.11.06, 11:57
        Potrzebuję dalej pomocy, niestety od ostatniego czasu nic nie zdzaiłałem. Tak więc proszę o pomoc jak wyżej. Może jeszcze będziesz pamiętał...
        • wallenrode Re: I.G.I. 2 - prośba o pomoc 09.11.06, 16:52
          witaj. grałem w to dość dawno więc przypomnij mi jak zaczyna sie ta misja i
          powiedz jaka jest w niej pogoda.
          • xxmarceli Re: I.G.I. 2 - prośba o pomoc 14.11.06, 13:33
            Misja zaczyna się na górce a poniżej jest jedna baza ogrodzona drutem w której są ładunki. Idąc w prawo dochodzi się do pechowej wieży, której nie mogę otworzyć. Schodząc jeszcze niżej jest lądowisko helikopterów, baraki żołnierzy i blok obsługi lotniska.
            • wallenrode Re: I.G.I. 2 - prośba o pomoc 15.11.06, 00:25
              witaj.
              hmm....
              coś mi sie kojarzy ale czy to to???
              sceneria pustynna?
              początek to TY i ten gość Priboi? który czeka na ciebie?
              1 baza z helikopterem który trzeba będzie zatankować.
              wieża lotnicza - o nią ci chodzi?

jeżeli to ona , to najlepiej gdybyś z poprzedniej misji miał Dragunowa.

ps. nie wiem o jakie ładunki ci chodzi? C-4 czy ładunki towarowe?
              jeżeli to nie ta to koniecznie napisz mi pokolei misje czyli wg.

1misja .pochmurno. schodzę z góry. wysokie pojemniki na paliwo. most. kolejny
              budynek fabryczny.zjeżdzam na dół windą.

2.podziemia-fabryka .kolejka.pod koniec wychodzę w górę.

3.wyszedłęm. zima. zabieram broń z plecaków z ziemi. potem budynek . idę
              kolejny budynek.....? zaczyna pruszyć snieg ...kolejny budynek sporo
              żołnierzy .nie pamietam jak sie konczy...

4.willa priboja-afryka?

5 i to lotnisko ze śmigłowcem? <afryka>

6. lecisz tym smigłowcem potem lądujesz i musisz "wyczyścić" bazę <afryka>

7....?

pamietam misje ale nie pokolei-pamietam potem chiny . misja zaczynająca sie z
              wody.

potem chyba chińska posiadłość

potem znowu w podziemia - fabryka chemiczna.

nie chcę ci zdradzać wszystkiego ale troche tego jest....

chyba ze prześleś mi swój save na maila i z nim wystartuję <zainstaluję igi2>

• wallenrode Re: I.G.I. 2 - prośba o pomoc 15.11.06, 00:30
                przeczytałem raz jeszcze twój pierwszy post.

chodzi ci o wieżę z taką białą kopułą -ala radar.

a na dole jest duża baza? w której najlepiej wejś do bunkra po lewej gdzie są
                dwie ciężarówki? a potem drabinką na górę i korytarz i wyjście gdzie snajper
                wali do nas z wieży?

• agata444 Re: I.G.I. 2 - prośba o pomoc 04.12.06, 18:34
                czesc ja tez mam problem ale jestem w drugiej misji w libanie i tam jest do
                zrobienia 6 punktów, tam zabijam wszystkich, ale 6 punktu nie da sie zrobic. W
                zasadzie wszystko już jest ale pirbij siedzi za kratkami a one nie chcą sie
                otworzc. można strzelac do bólu i nic, nie wiem czy jestes juz na tej rundzie
                ale grybys cos wiedziała odpisz pliska smile
                agata
                p.s możesz pisac na mail agatha93@op.pl czesciej tam odbieram poczta papap
                • wallenrode Re: I.G.I. 2 - prośba o pomoc 04.12.06, 22:52
                  witaj.
                  znam bardzo dobrze tą misję i jest ona cholernie ciężka.
                  po zabiciu wszystkich gości w tym budynku zabierz sporo amunicji do kałasza-
                  przydadzą ci sie jeszcze.

a co musisz zrobić-skontaktuj sie z pribojem-krótka gadka i potem wróć do drzwi
                  tych tuż przy schodach z piwnicy -te po lewej jak wychodzisz i musisz je
                  otworzyć ale za pomocą wytrycha-czyli przytrzymaj jakiś klawisz teraz nie
                  pamietam -chyba E . i czołgając idź do dziury w siatce i potem na lewo do do
                  budyneczku i zejdź na dól do studni i idź kanałami.

pzdr.
                  • wallenrode errata 05.12.06, 00:14
                    ha dopiero skumałem. chodzi o końcówkę.
                    też na tym stanąłem smile

musisz wejść na samą górę bramy wyjazdowej i stanąć na skrzynce.

w demo będzie pokazane jak zeskakujesz na wyjeżdżającą ciężarówkę prowadzoną
                    przez priboja.

• wallenrode Re: errata 12.12.06, 13:58
                      hej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka