Dodaj do ulubionych

Jak wypromować słabą grę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 16:42
Tym razem nie będzie komentarza w stylu: pierwsza! (bo zakładam, że tylko laski są na tyle tępe, żeby się tym ekscytować). A do artykułu...nawet nie ogładałem tych filmików, bo widać od razu, że lipa.
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: Jak wypromować słabą grę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 21:29
      A ja tam nic nie mam przeciwko gapieniu się na gołe baby, prawdę mówiąć. Skoro taki sposób marketingu działa, to nie ma się na co oburzać.

Swoją drogą na dużych growych targach (jak E3 i niegdysiejsze ECTSy) to dopiero jest sodomia z gomorią - kroku się zrobić nie da bez natknięcia się na jakiś ledwo zakryty cyc wink
      • Gość: m.k. Re: Jak wypromować słabą grę IP: *.eranet.pl 09.01.08, 15:53
        Ale jakby nie patrzeć to jest to prymitywne. Skoro ktoś daje się "uwieść" czy
        złapać na taki chwyt to moim zdaniem świadczy o nim nie najlepiej. Co innego
        kiedy jest to z odpowiednim smaczkiem i pomysłem, a co innego gdy pokazują gołe
        baby. Do mnie to nie trafia bo odruchowo taka reklama mówi do mnie, że jej
        target to ludzie do których myślenia się nie warto odwoływać, lepiej podziałać
        na zmysły.. ale to się raczej nie zmieni, chyba, że średni poziom wrażliwości i
        inteligencji wzrośnie.
    • Gość: Skocz.pl/szok Re: Jak wypromować słabą grę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 04:26
      fajne ma buciki smile Tyle dobrego moge powiedzieć

Skocz.pl/szok

szokujące foty
    • zen0biusz Cyckami i gołą dupą wszystko można wypromować 10.01.08, 12:46
      nic tu dziwnego nie ma
    • Gość: Gość Re: Jak wypromować słabą grę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 15:12
      E tam, ja uważam że ta reklama miała być przede wszystkim z przymrużeniem oka, przecież nikt nie będzie kupował gry tylko z powodu tego że ją jakieś roznegliżowane laski reklamują.

A swoją drogą to moim zdaniem seria MX vs ATV wcale nie była słaba, a "Untamed" na PS3 na pewno nie będzie jakimś gniotem.
    • Gość: mietek Re: Jak wypromować słabą grę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 15:09
      mx vs atv to jedna z najbardziej grywalnych gier enduro sami jestescie gnioty, kto nie slyszal o takich klasykach niech wylaczy komputer bo sobie szkode robi, oburzone pryszczolki ;D
    • Gość: mietek Re: Jak wypromować słabą grę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 15:12
      Do tego motocross zawsze wiaze sie z laskami chodzcie na jakies zawody to przy kazdym raiderze jakas laska sie migdoli zanim pojedzie na linie startu ja sam do dzis gram w mx vs atv unleashed choc grafika jest archaiczna to grywalnosc caly czas niezla

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka