Gość: silling IP: *.dsl.bell.ca 12.01.08, 16:51 w Kanadzie pakiet PS3 (40GB) + Ratchet(albo NBA+Motostorm) + SM3 blueray movie + akcesoria za $399 (ok. 200 funtow) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l_esio Re: Rewelacyjny zestaw PS3 dla Europy 12.01.08, 17:40 Jaaaasne... Tylko w jakim systemie. Później musisz wrzucić w nią jeszcze ok $80-100 za przeróbkę na europejski format. Chyba że już do końca życia będziesz kupował nowości za oceanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAx Re: Rewelacyjny zestaw PS3 dla Europy IP: *.bremultibank.com.pl 12.01.08, 17:44 l_esio poczytaj najpierw a potem komentuj. Gry na PS3 nie mają blokad regionalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axl20 Re: Rewelacyjny zestaw PS3 dla Europy IP: *.and-net.pl 12.01.08, 17:55 i tak w Polsce będzie kosztować jakby funt był dalej po 6 zł, zawsze nas zrobią w przysłowiowego ch*** ja w to nie wchodzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Rewelacyjny zestaw PS3 dla Europy IP: *.chello.pl 12.01.08, 19:36 i tak rządzi Xbox360 a sony poland daje ciała na calej linii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maksimus Re: Rewelacyjny zestaw PS3 dla Europy IP: 80.72.38.* 12.01.08, 19:47 Ja miałem PS1 a teraz mam PS2 jest niezła to jaka będzie PS3 z tymi grami?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziko Re: Rewelacyjny zestaw PS3 dla Europy IP: *.elomza.pl 12.01.08, 20:37 17-go w Avansie maja byc ps3 40gb z Uncharted i Motorstormem za 1800zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenobia Y Re: Rewelacyjny zestaw PS3 dla Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 21:21 Och jej będzie "Lair", "Resistance", nowy "SingStar" och och zaraz zrobię kupę z podniecenia i "Folklore", "Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction" oraz "Uncharted: Drake`s Fortune". Już szczytuję. YES YES YES wchodzę wchodzę och och och Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Rewelacyjny zestaw PS3 dla Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.08, 07:10 Chyba Pan Redaktor dostal konsolke do testowania - a teraz musi wychwalac ale w sumie milo cos tak entuzjastycznego przeczytac: "oraz - uwaga, uwaga - jedną z najlepszych gier ubiegłego roku" Ekspercki blog SEM/SEM www.semguru.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pavlik_Morozov Re: Rewelacyjny zestaw PS3 dla Europy IP: *.icpnet.pl 13.01.08, 11:54 Sony jest chciwe. Sprzedają ponoć konsole poniżej kosztów produkcji, ale nadrabiają cenami gier. Np. na PSP jedna gra to koszt 100-150 zł a Sony sporadycznie wydaje dema na UMD. Więc kupujesz kota w worku, zwłaszcza, że 95% to badziewie i ma słabe tytuły. Jednak PSP cieszy się powodzeniem dzięki talentowi Dark Alexa zwłaszcza, że można odtwarzać gry z innych konsol: PS1/PSX, NES, SNES, Genesis ... itd az do ROM-ów Spectrum, Commodore, Atari itp. Ale tą możliwość daje haker a nie SONY. Odpowiedz Link Zgłoś