m_finka 07.02.08, 16:48 neutralx0.net/home/esc_vision.htm Bardzo ładna i z opcją save Twórców RGB oraz SPHERE. Polecam Ktoś ma ochotę się pomęczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_finka Re: VISION 07.02.08, 16:50 www.escapegames24.com/2008/02/vision.html Na wszelki wypadek, gdyby link nie zadziałał. Bo on podobno jakoś przekierowany jest czy coś...nie znam się Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: VISION 08.02.08, 01:30 No właśnie się męczę I na dzisiaj chyba mam dość. Stanęłam przed kołem na ścianie, do którego powkładałam znalezione części i teraz, jak się domyślam, należy tam włożyć ludzika, ale mam go bez głowy, bo użyłam jej w szufladzie i teraz nie mogę odzyskać. Wiesz jak to zrobić albo w ogóle co zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
m_finka Re: VISION 08.02.08, 08:58 Musisz otworzyć szkatułkę na półce. Tę z 16 kwadratami. Tam znajdziesz głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: VISION 08.02.08, 11:55 Uff! Skończyłam. Bardzo fajna gra, polecam. Dziękuję za podpowiedź, m_finka Zupełnie zapomniałam o tej tablicy w szufladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
szokoladka Re: VISION 13.02.08, 13:22 Może mi ktoś powiedzieć, co należy zrobić na tarasie? Męczę się z tym i nie mogę ruszyć dalej. Widzę cyfry rzymskie, ale nie wiem co z nimi zrobić. Próbowałam je wycisnąć na tych guziczkach u góry, ale nic mi to nie dało. No i co z ta rosiczką? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: VISION 13.02.08, 17:24 Rosiczka da Ci kolejną kulkę, która pomoże w zadaniu na tarasie. Mnie się pokazała znienacka, przy którymś z kolei otwarciu rosiczki w Item. Na tarasie powinnaś znaleźć 4 cyfry. Odpowiedz Link Zgłoś