Gość: hiszpers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 13:59 Jedyna moja reakcja, to ze ta gra jest najgorsza gra w jakakolwiek gralem....Moim zdaniem umiescili ten watek w grze, zeby tylko o nich pisano i zeby ludzie wchodzili na ich strone. Na dodatek slabej grafy to tylko jedna plansza.... co za torf:/:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wk Re: Gra w samobójstwo IP: *.lodz.mm.pl 02.03.08, 16:48 Ot, ktoś miał gorszy dzień, odbiło mu, albo chciał zasłynąć. Zobaczyć, pokiwać głową, wyciągnąć wnioski i przejść dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: Gra w samobójstwo IP: *.chello.pl 02.03.08, 19:40 a suicide bob? www.bleacheatingfreaks.com/flash/games/suicidebob/ Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Gra w samobójstwo 02.03.08, 19:52 jak widać gry w samobójstwo są coraz bardziej popularne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WwW.E-ZaL.PL [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 20:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo [...] IP: *.171.91.241.crowley.pl 03.03.08, 09:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Gra w samobójstwo IP: *.mofnet.gov.pl 03.03.08, 10:43 A JAK TO DZIAŁA?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Gra w samobójstwo IP: *.mofnet.gov.pl 03.03.08, 11:02 w ogóle nie działa, podryguje tylko nogą! i jak tu sie zabić stojąc w miejscu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komentator Re: Gra w samobójstwo IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.08, 19:31 Brrr... Grafika slaba, koles mi tylko podryguje noga, wiec grywalnosc do niczego, jak uslyszalem muze, to calkowicie wylaczylem glos... Na dodatek jedna plansza... Celem jest zebranie 4 przedmiotów, wiec bez sensu, a zwlaszcza, jak sie nie mozna ruszac! Jak ktos walnie temu kolesiowi co to wymyslil to mu chetnie kwiaty posle... Gra nie ma fabuly... Kompletne bezguscie... -99999999 na 10 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ _ _ Re: Gra w samobójstwo IP: *.insat.net.pl 04.03.08, 20:06 Beznadzieja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martwy Re: Gra w samobójstwo IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.03.08, 23:06 udalo sie z 2 razem - czysta ciekawosc co bedzie jak sie uda a co jesli nie. i nawet rozumiem tworcow... poza tym - "sam" zacznij myslec tam jest instrukcja do tej gry -dla ulatwienia to powiem ze jest na poczatku hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: Gra w samobójstwo IP: *.cust.tele2.pl 15.05.08, 20:31 ja myślę tu jak popełnić samobójstwo ku.. a bóg mnie nie nawidzi tak jak i ja jego h.. ku.. dupa ci.. h.. gej to życie!! Odpowiedz Link Zgłoś