Gość: Aris IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.08, 23:39 wg mnie znam dobrze angielski spokojnie dogaduje sie z anglikami face to face. Ale to jak facet gada jest tragiczne. ja bym po polsku nei zrozumial z taka szybkoscia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Zero Punctuation: Devil May Cry 4 IP: *.zone3.bethere.co.uk 09.03.08, 10:20 Widocznie Twoj angielski nie est tak dobry jak Ci sie wydaje. ja wszystko rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fufu Re: Zero Punctuation: Devil May Cry 4 IP: 81.219.144.* 09.03.08, 10:21 zgadzam sie Aris, obejrzalem dwa fragmenty i jest to po prostu meczace a juz na pewno nie jest smieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aris Re: Zero Punctuation: Devil May Cry 4 IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.08, 11:19 no nie o to chodzi ze nic nie rozumiem. Jak zlapie wreszcie to pozniej juz rozumiem tylko po jakims czasie to jest jak napisal fufu meczoace i mnie np boli glowa(ale ja mam problem z takkimi dziwiekami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodi Re: Zero Punctuation: Devil May Cry 4 IP: *.telsten.com 02.07.08, 08:31 Zapowiedź gry Devil May 4 gieromaniak.pl/gra__3755__Devil_May_Cry_4__zapowiedz.html Polecam Odpowiedz Link Zgłoś