Dodaj do ulubionych

Co wiadomo o The Sims 3?

• sejmitarjp Re: Co wiadomo o The Sims 3? 08.06.09, 16:50
      Taaaaa fajnie the sims 3 kosztują tak naprawdę 169.00zł i dzisiaj jest wydana w Polsce (l.o.l.) xD a na oficjalnej gazecie jest gorąca laska!!
      • Gość: bapka Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 18:11
        Fajny filmik o the sims 3.
        Warto obejrzeć...
        www.youtube.com/watch?v=PCEoQH5b4uY
    • sejmitarjp Re: Co wiadomo o The Sims 3? 08.06.09, 17:48
      Acha jeszcze coś o simsach ci którzy twierdzą, że że życie w realu jest ciekawsze i że coś się w nim dzieje to się grubo mylą (nie wiem może jest tak jak mówicie, ale ja się z tymi osobami stanowczo nie zgadzam) , ponieważ w simsach zawsze powtażam "zawsze" coś się dzieje podam przykłady: np. eeeem simsy mogą zostać wampirami, wilkołakami, simoroślami (oczywiście jeśli tylko się postaracie) mogą (możecie) zdobyć laleczkę voodoo, spotkać "Alojzego Wielką Stopę", który oczywiście ma wszyyyystkie umiejętności rozwinięte(wiem o tym bo mam go w rodzinie dołączonego) czarownicę można spotkać, można nauczyć się teleportacji , breakdancea, sztuczek z ognia' można podczas deszczu z błyskawicy oberwać (raz mój sim wchodząc do jackuzzi oberwał i dwa razy pod drzewem) itd., itp.
    • sejmitarjp Re: Co wiadomo o The Sims 3? 08.06.09, 18:21
      Ale z Was cioty (oczywiście nie wszyscy) z samego początku weszły "The sims historie", później weszły "The sims 2" a teraz są "The sims 3"!!!
    • sejmitarjp Re: Co wiadomo o The Sims 3? 08.06.09, 21:30
      ten no SJP
    • sejmitarjp Re: Co wiadomo o The Sims 3? 09.06.09, 12:58
      Hello!!!(czytaj eem... nie czytaj)!!! w TS2 i TS3 akurat sobie sprawdzałem w necie (na oficjalnej stronce oczywiście) iii jak wpisujecie "ctrl+shift+c=kod" tooo wpisujecie sekretny kod: "boolProp testingdefors mildren hops on/off lub true" i macie nowiusieńkie ciuchy i rózne bajery (np. kosa, można chodzić o kulach, miecz świtlny he he , maskę darth vadera, maskę emm. lepiej nie mówić :$, siekerę/ motykę, motorek ... itd.,itp.), ale pamiętajcie zawsze powtażam "zawsze" z samego początku w chodzimy na jakąś inną stworzoną rodzinkę (a jak nie mamy to na jakąś z otoczenia , później wpisujemy ten o to zaje***** kodzik, wychodzimy z rodzinki, tworzymy sobie nową rodzinkę i cieszymy się nowiuśkimi bajerami SERDECZNE PROSZĘ!!!
    • Gość: Ewa Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.centertel.pl 09.06.09, 16:47
      Jeżeli dziecko dostaje kieszonkowe niech sam zbiera na gry które chce mieć.
      Ja tak zrobiłam sprawdza się.
      i][/i][/b][/b]
    • Gość: :O Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 17:39
      surprised fajne są the sims 3 mam je już od 28 maja wiecej inf. na mojej stronie : moja-wlasna-stronka.pl.tl
    • Gość: Ada Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.range81-159.btcentralplus.com 10.06.09, 13:44
      Mam tą grę od wczoraj tongue_out Może być nie ma dużych wymagań ale żadna rewelacja parę rzeczy się zmieniło , jest tylko jedno miasto no i drugie można odblokować przez internet
    • Gość: Karolcia Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 15:06
      O boże!Kto panu karze kupować simsy? No właśnie nikt .A w ogóle to kto się trochę zna na komputerze ten może je spokojnie ściągnąć
    • Gość: Julka Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 16:11
      Mam pytanie czy w The Sims 3 są pory roku tak jak w dodatku do The Sims 2 ' Cztery pory roku ?

Prosze o szybką odpowiedź bo zastanawiam się nad kupnem wink
    • sejmitarjp Re: Co wiadomo o The Sims 3? 11.06.09, 12:59
      "Wszyscy mają tację, mam i ja!"
    • Gość: pau Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.chello.pl 12.06.09, 11:07
      Mam juz od 7.06.09r. i sąąą suuperr
    • sejmitarjp Re: Co wiadomo o The Sims 3? 12.06.09, 11:13
      TSH, TS2 i TS3 były, są i będą "superowe" do końca życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Sandra Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.09, 11:27
      Nie ma na razie pór roku ale pewnie zrobią dodatek wink) a ja mam simsy od 22.05.09r i mi się nie znudziły heh. pozdro dla fanów simsów1,2,3. ;*
    • Gość: Smok11 Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.09, 11:44
      Ja już mam sims3 i powiem szczeze ze sie zabardzo nie postarali jest tam mało zeczy....
      Ale tak to s super...
      Pozdrawiam wszystkich...
    • Gość: Aga Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.cpe.marton.net.pl 21.06.09, 10:48
      To jest super gra
    • Gość: Gość Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.progman.park.gdynia.pl 24.06.09, 13:49
      Udalo mi sie znalezc kody do the sims 3 !!! Dla wszystkich zainteresowanych: algorytm.net/kody-do-the-sims-3.html
    • Gość: Gość Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.progman.park.gdynia.pl 24.06.09, 13:50
      Udalo mi sie znalezc kody do the sims 3 !!! Dla wszystkich zainteresowanych: algorytm.net/kody-do-the-sims-3.html
    • Gość: Gość Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 09:31
      Mam simsy trójkę i uważam że są bardzo podobne do dwójki, chociaż wprowadzono wiele innowacji. Jeszczse jedno... niektórym proponuję zajrzeć do słownika. Pozdrawiam i życzę miłej gry
    • Gość: Gość Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.stk.vectranet.pl 25.06.09, 15:00
      No cóż moje córki uwielbiają tą gre,bardzo je interesuje życie simów.Myśle że córkom zakupiłam wszystkie części the sims2 i 1,teraz czas na 3.A z drugiej strony ciesze się że będe uczyły się jak prowadzić i dbać o swoją rodzine,przyznam się szczerze że ja też czasami grałam...najbardziej lubie chyba grać w sims,,CZAS WOLNY``,moim skromnym zdaniem nigdy nie jest za późno by zacząć grać,przecież to nie jest jakaś dziecinna gierka(pełna jakiś walk i agresji)tylko komputerowi ludzie którzy mają swoje własne życie-a my nim kierujemy!Szczerze mówiąć niedługo mąż i moej dwie córki wylatujemy do Włoch i napewno zabiore ze sobą laptopa by mogły sobie pograć w simsy.
    • Gość: Michal Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.ghnet.pl 25.06.09, 15:28
      The Sims 3 można ściągnąć za darmo i po polsku z tej strony, spróbujcie - mi się udało, trzeba tylko trafić w sesję www.bestdownload.pl/pobierz,1755227,The-Sims-3.html. Jest to darmowa wersja, okrojona co za tym idzie legalna, ale i tak jest tam ogromna ilość opcji dostępnych jak na demo the sims 3. Sprobujcie www.bestdownload.pl/pobierz,1755227,The-Sims-3.html
    • Gość: Kamil Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.84-48-223.nextgentel.com 05.07.09, 12:38
      ta gra jest zajefajna motherlode 50000zł aging on strzela się polecam!!!
    • Gość: gość Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 17:55
      Chwila, kto tu mówił że w simsy gra się od 7-8 lat, ja grałam jak miałam 6 lat i uzależniłam się od simsów ponieważ są genialne.Teraz mam the sims 2 uniwersity są czadowe ale teraz zbieram na simsy 3 ponieważ musiałam mieć nowego Windows'a to smutne straciłam wszystkie rodzinki a teraz co noc mam łzy w oczach ponieważ tęsknie za moimi simsami nikomu nie życzę takiego cierpienia.Ale luz, jutro jade po simsy 3 z mamą.Hej je i żyć się chce co nie?
    • Gość: sexlala Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.cust.tele2.pl 08.07.09, 17:14
      ludzia ja w simy garam od 3 lat cało rodzinę zaraziłam graniem mam wszystkie dodatki do the sims,2 i mam już 3, a w pażdzierniku dodatek bendzie
    • Gość: ciekawa Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.68.65.201.kutno65.tnp.pl 13.07.09, 10:57
      jaki dodatek ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka