Dodaj do ulubionych

Enemy Front

11.06.14, 12:55
Z racji E3 na recenzję pewnie jeszcze chwilę poczekamy, stąd pytanie do was:

Grał już ktoś? Warto?

Strasznie brakuje mi klimatów WW II ale nie mam tyle zaufania do CI Games, żeby w ciemno kupować ich produkt. Na metacritic szału nie ma ale raczej tym się nie podpieram wybierając gry.
Obserwuj wątek
    • coletrain Re: Enemy Front 11.06.14, 16:44
      osobiście nie grałem ale kumpel ma od wczoraj i gra w pewnym stopniu przypomina multiplayer starego medal of honor: allied assault, ogólne wrażenia dobre ale żeby sobie zdanie wyrobić to trzeba zagrać i to trochę dłużej niż jeden wieczór.
      • motoswinia Re: Enemy Front 11.06.14, 17:03
        Jak dla mnie tragedia smile Mortyr tylko trochę ładniejszy. Na multiplayerze jest tak niski poziom, że się nie chce grać. Lepiej odpalić Call of duty 2.
        • darkmuminek Re: Enemy Front 11.06.14, 18:23
          No właśnie tak myślałem, że pupy nie urwie. Szkoda, że prawie nikt już dem nie wypuszcza. Wtedy można by spróbować i ewentualnie kupić pełniaka. 39 zł to niby niedużo ale z drugiej strony za tą kasę będzie można kupić coś fajniejszego na steamowych wyprzedażach startujących za tydzień.
    • jareso Re: Enemy Front 11.06.14, 20:52
      Szczerze powiedziawszy to mam już tą grę i sobie w nią gram. Czy polecić? Jeśli o mnie chodzi to tak. Gra jest warta uwagi ma fajny klimacik, możliwość wyboru misji, broni, a tym samym tego w jaki sposób zlikwidujesz wroga. 39zł to nie jest dużo, a można sobie przypomnieć jak fajnie grało się w gry z czasów II Wojny Światowej. Do tego multi też jest dużym plusem tej gry. Co do grafiki to wg mnie wygląda lepiej niż na gameplayach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka