Dodaj do ulubionych

Zero Punctuation: Oblivion

IP: *.derby.waw.pl 05.06.08, 12:22
dziwna osoba, brak argumentow i duzo agresji. widac, ze to prawdziwy gracz skoro teraz sie bierze za oblivion. w jego fachowej opinii widac jak duzo wie o grach. powinien zostac przy WoW, ja gralem tylko w demo WoW i mi to wystraczylo.
Obserwuj wątek
    • Gość: mw Re: Zero Punctuation: Oblivion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 14:59
      Akurat w tym przypadku Yahtzee ma sporo racji, dialogi, npc, fabuła, nuda i praktycznie brak rpg. Szkoda, że tak późno, ta "recenzja" mogła być przyjemną odmianą zaraz po premierze i tej całej 10/10 histerii.
    • Gość: Legolus Re: Zero Punctuation: Oblivion IP: *.chello.pl 05.06.08, 17:14
      Wszystko zależy od gustu, jedni kochają Gothic'a (np. ja) inni bardziej płytkiego Oblivona. Gothic to jezioro Bajkał, a Oblivion to morze Kaspijskie.
    • Gość: j.w. Re: Zero Punctuation: Oblivion IP: *.xdsl.centertel.pl 05.06.08, 17:30
      j.w.
    • Gość: Augustus Re: Zero Punctuation: Oblivion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 18:08
      Ale Ci co kochają Obliviona dzielą się na świadomych faktu iż mają do czynienia z action RPG, i na tych co dają sobie wmówić że jest to pełnoprawny c(omputer)eRPeG.
      Czekając na F3 mamy powtórkę z rozrywki, bo znowu nam się wmawia że gra akcji z elementami RPG może być nazywana RPGiem.
    • Gość: fedaros Re: Zero Punctuation: Oblivion IP: *.xdsl.centertel.pl 06.06.08, 19:54
      Poradniki i kody s2.bitefight.onet.pl/c.php?uid=134834
      zapraszam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka