Gość: zumek IP: 62.148.79.* 03.07.08, 12:58 Heh. W SS kiedys byly fajne komiksy ech... *sight* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mag Re: Zero Punctuation: webkomiksy o grach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.08, 15:51 gamer9.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triv Re: Zero Punctuation: webkomiksy o grach IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.08, 16:03 gamer9 ma przebłyski, ale rewelacyjne nie jest. Gorszą rzeczą jest fakt, że to praktycznie jedyny polski komiks, który trzyma poziom. A tym którzy z engliszem sobie radzą polecam Ctrl+Alt+Del. Obok Penny Arcade chyba najlepszy komiks okołogrowy. VG Cats też daje rade, pełno śmiechowych tekstów, ale to nie dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triv Re: Zero Punctuation: webkomiksy o grach IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.08, 16:05 Wybaczcie podwójny komentarz, ale prewencyjnie chciałem zatkać usta wszystkim pieniaczą, którzy obrażą się na "praktycznie jedyny polski komiks, który trzyma poziom". Chodziło mi o komiksy o tematyce gier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triv Re: Zero Punctuation: webkomiksy o grach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 18:33 Jest i triple comment, bo chciałbym jeszcze odnieść się do samego występu Croshawa, którego obejrzałem dopiero teraz i jak się okazało jest to w dużej mierze krytyka wobec wyżej wspomnianego Ctrl+Alt+Del. I po tym marnym show Yahtzee stał się w moich oczach kolejnym pasożytem, który zarabia na życie opluwaniem pracy innych. Dobrej pracy dodam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Newgerx Re: Zero Punctuation: webkomiksy o grach IP: *.CNet.Gawex.PL 03.07.08, 20:46 gwtb.chanibal.net/komiks/01._Dlaczego_walczymy Niezły komiks po zpolszczony polecam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Zero Punctuation: webkomiksy o grach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 23:32 CAD byl fajny ale dawno temu... wszystko co nawala w tym odcinku Yahtzee jest 100% prawdą... przeciez jak komiks, ktory w zamierzeniu powinien kręcić sie wokół gier i do tego być zabawny itd zaczyna traktować o poronieniu... no co tu wiecej komentować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kef Re: Zero Punctuation: webkomiksy o grach IP: *.centertel.pl 20.08.08, 13:01 "A tym którzy z engliszem sobie radzą polecam Ctrl+Alt+Del" Heh, cudowna, cudowna ironia losu Odpowiedz Link Zgłoś