Dodaj do ulubionych

Final Fantasy XIII także na PC

• Gość: nunuma hey Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 12:08
      hahah ha jkie typy nie da sie bububibu mam konsole nie lubie blaszakow fuj ale macie juz w glowie poprzestawiane konkretnie chlopy leczyc sie z uzaleznienia. dokladnie jak mowi kamikazze
    • Gość: Taucer Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.08, 21:34
      Grałęm w FF7-10. FF7-8 przeszedłem i na PS i na PC.
      Mam jedno pytanie - co za różnica, na którym sprzęcie kto gra.
      Każdy kupuje sprzęt, na który są gry jakie się lubi. Ja wolę Warcrafta, Starcrafta, Diablo więc gram na PC. Inny woli Halo to gra na X360... itd.
      Takie gadanie jest nudne....

BTW - GAMECORNER <
    • Gość: denis Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 12:49
      jestem fanem ff oz zawsze od v czesci i nie posiadam playa i jes to wiadomopsc dla mnie jak z niebatongue_out
    • Gość: bleidd_ Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 22:02
      HEEEEELLLLLL FUCKIN' YEAH!!!!! grałem w kazdą część FF do 9, przeszedłem kilka z nich, z czego 7,8,9 po kilka razy, ps2 nie posiadam więc nie było mi dane odpalić x, x-2 i xii, a teraz będzie xiii na piecyki.... czuję się szczęśliwy.... T.T
      • Gość: zDG najpier sciagnijcie pcsx2 i IP: *.chello.pl 28.05.09, 13:59
        zagrajcie w FF 10, FF 10 X2 i oczywiscie w maga czadowe FF12...
    • Gość: Gość Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 00:30
      cholerna banda pro pieprzonych pedałów, i co z tego że pingwiny dają jebać się pod ogon i feudalni w Japonii też, każdy kto jest za homoseksualizmem ma najebane w głowie, sprzedajecie swój własny gatunek, więc śmiało można sądzić że skoro z taką chęcią sprzedajecie swoje dupy to sprzedajcie i matki, nie róbcie im złudzeń, jesteście błędem i chorobom genetyczną, wam nie należy pobłażać was trzeba się pozbyć!! A w kwestii FF mam blaszaka i nie mogę się doczekać, więc pieprzcie się pedały, ja się dalej bawię!!
    • Gość: - . . . - " Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.chello.pl 25.12.08, 16:22
      Jeśli ktoś nie lubi FF to niech grzecznie powie dlaczego, a nie jedzie, że gra jest do dupy.

To samo dotyczy wszelkich innych poglądów. Hetero czy homoseksualista - co za problem? Trochę tolerancji. Skoro homo należy wytępić to wytępmy też wszystkich innych mających jakieś choroby genetyczne. I od razu sparaliżowanych, bo przecież według natury człowiek powinien być w pełni sprawny.
      Idiotyzm.
      //wielu wybitnych ludzi były przecież homoseksualistami//
    • Gość: Gość Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 22:06
      Zastanawiam się o co tyle krzyku. Lepsza konsola czy pecet? W jakim sensie? Przeszkadzają ci homoseksualiści? Przecież z żadnym na randkę iść nie musisz. Większość rzeczy jakie tutaj ludzie piszecie jest poprostu śmieszna. Po co te nerwy? Przecież każdy gra na tym co ma. Ja zaczynałem z ps one, później zakupiłem komputer. Konsola dobra i komp dobry. Niektóre świetne gry wychodzą tylko na konsolę inne tylko na kompa. Gdybym miał kasę to kupiłbym sobie ps'a 3 ale niestety nie mam. Zahaczajęc jeszcze o FF 13. Czekam.... i mam nadzieję, że wyjdzie na peceta, bo niby dlaczego ja, którego nie stać na zakup konsoli nie może również cieszyć się z tego tytułu? Wg mnie to nie fair... Tak więc czekam na ff 13, jeśli komuś się takie gry nie podobają to nie musi zaraz rzucać błotem, nikt go do grania zmuszał nie będzie, a zdania fanów i tak nie zmieni, to tak jakby się kłócić jaki kolor jest najładniejszy. Paranoja. Jeszcze raz - opanujcie emocje.
    • Gość: Likki Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 17:58
      O w mordeczkę... dobra, ja tam chrzanie wszystko i kupuję tylko Square na PC. Myślę że Final XIII na PC-ty będzie, ale po jakimś czasie od premiery na konsolach. Zauważcie kilka rzeczy:

- Square kupiło Eidos chyba nie "od tak sobie". Eidos ma duże doświadczenie jeśli chodzi o gry na PC.
      - The Last Remnant na PC.
      - Square robi exclusiva na PC, a to o czymś świadczy.

Osobiście jestem wielkim fanem serii Final Fantasy i wręcz modlę się aby wyszło na PC, ponieważ nie stać mnie na kupowanie urządzenia służącego tylko do gier... Jeśli tylko pojawi się na PC, zamawiam w ciemno w przedsprzedaży.

Do konsolowców - ludzie opamiętajcie się, to że wasz ukochany tytuł wychodzi nie tylko na waszą platformę, niczym wam nie ubliża - może inni też chcieliby pograć, a? Nie zachowujcie się jak rozwydrzone dzieci, bo nawet nie zdajecie sobie sprawy, ilu jest fanów Finala wśród pecetowców...

Zaś wszystkim piratom, którzy odważą się zassać Finala (lub cokolwiek od Square-Enix) szczerze życzę efektownej śmierci komputera w wyniku kontaktu z wirusem w cracku :] Joypad wam w oko!
    • Gość: aki ross Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: 83.1.197.* 14.10.09, 10:05
      Hahaha, zaleski - kolejny domorosły psycholog/seksuolog/socjolog. Najpierw zasięgnij informacji w tematach na które się wypowiadasz 'ekspercie' bo inaczej możesz zrobić z siebie idiotę.
    • Gość: szmokol Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.chello.pl 31.12.09, 11:14
      Ja będę grał na PS3 więc na szczęście będę miał najlepszą wersję FFXIII.
    • Gość: krzysiuMMz Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.10, 11:34
      ja mam i PC i PS3 lecz konsola słuzy mi tylko do Tekkena 5 i czekam na GranTurismo5 a na PC jest lepsza grafika i możliwosci smile Pozdrawiam i życze miłej gry
    • Gość: Gość Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.vspace.pl 10.01.10, 18:23
      ja tam nie grałem w żadne FF lecz w to zagram na 100%
    • Gość: Jaki... Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.chello.pl 20.01.10, 18:12
      Żal. Wy wszyscy się znacie, kurde, połowa komentarzy jest nie na temat. Ogarnijcie się!
      A w FFXIII zagram na 100% !
    • Gość: pomocnik batmana Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.chello.pl 05.02.10, 10:30
      To chyba jakaś ściema, przecież nie będzie na PC?
    • Gość: fan ziobry Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.chello.pl 18.02.10, 11:21
      Na stronie polskiego wydawcy FFXIII nic nie ma o wersji piecowej... dziwne.
    • Gość: Gość Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.vspace.pl 21.02.10, 11:30
      ja kupuje xboxa 360 tylko dlatej gry
    • Gość: FAN FF Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.xdsl.centertel.pl 15.03.10, 23:30
      kurwa square enix to banda kurw. Final powinien być dalej i tylko wyłącznie prowadzony przez square soft i tylko i wyłącznie na konsole sony a te chuje zjebały wszystko. JA TEŻ JESTEM ZA NIE TO SĄ CWELE I TYLE RUCHAĆ ICH TYLKO W DUPSKO SKURWYSYŃSTWO JEBANE
    • Gość: final fantasy Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.xdsl.centertel.pl 15.03.10, 23:37
      Final umarł na seri 10!! NAJLEPIEJ niech zmienia tytuł i powiedzą, że final umarł bo te tępaki z SQUARE ENIX tylko i wyłącznie wszystko zjebały. To juz nigdy nie będzie final i nigdy już tego nie będzie mozna nazwać finalem!! Koniec!! FAN FF ma racje zjebali wszystko SQUARE SOFT powinno dalej robic i wszystko było by git lecz niestety teraz cierpimy my fanisad ps. final tylko na konsole sony microsoft to ch*je i ped*ły więc jebać blaszki i xklocka
    • Gość: FINAL FANTASY Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.xdsl.centertel.pl 15.03.10, 23:38
      Final umarł na seri 10!! NAJLEPIEJ niech zmienia tytuł i powiedzą, że final umarł bo te tępaki z SQUARE ENIX tylko i wyłącznie wszystko zjebały. To juz nigdy nie będzie final i nigdy już tego nie będzie mozna nazwać finalem!! Koniec!! SQUARE ENIX zjebali wszystko SQUARE SOFT powinno dalej robic i wszystko było by git lecz niestety teraz cierpimy my fanisad ps. final tylko na konsole sony microsoft to ch*je i ped*ły więc jebać blaszki i xklocka
    • mare666 Re: Final Fantasy XIII także na PC 27.03.10, 21:48
      Niestety - Square Enix wyjaśnia, że doniesienia na temat pecetowej wersji wynikły z nieporozumienia.

Twórcy doprecyzowali - gra powstaje na pecetach, ale nie ukaże się na tę platformę jako finalny produkt. Wspominana przez pana Yoshinori Kitase multiplatformować dotyczyła tylko i wyłącznie wersji X360 i PS3.

Niestety te dane są potwierdzone...
    • kamyck89 Re: Final Fantasy XIII także na PC 29.03.10, 13:27
      No i muszę was rozczarować. Wspaniałego Final Fantasy niestety nie będzie na PC.
      Squere podał informację jako że powstaje na PC... Czyli PC jest wykorzystywane w tworzeniu gry... Gra nigdy na tą platformę się nie ukarze... A specjalnie dla FF nie kupię XBoxa... Wielka szkoda. Pozdrawiam Fanów Final Fantasy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka