Dodaj do ulubionych

Pierwszy gameplay z Pro Evolution Soccer 2009

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 15:36
"Piłka jest jedna a bramki są dwie. "

tylko autor ciągle jeden sad
Obserwuj wątek
    • blacq Re: Pierwszy gameplay z Pro Evolution Soccer 2009 21.08.08, 17:36
      Na PC dużego wyboru nie mamy,więc nie ma co wybrzydzać.
      Nie znaczy to jednak,że wg mnie PES2009 wygląda słabo,wręcz przeciwnie.
    • Gość: struna Re: Pierwszy gameplay z Pro Evolution Soccer 2009 IP: 78.8.107.* 21.08.08, 19:23
      Panie S.S.(man) - twoj gust jest tu na szczescie malo wazny. wazne jest to, abys na tej stronie wzbudzal kontrowersje co zacheca czytelnikow do polemiki...
    • Gość: antyserafin Re: Pierwszy gameplay z Pro Evolution Soccer 2009 IP: *.acn.waw.pl 21.08.08, 21:22
      Panie struna, nie karmmy trolla o zlowieszczych incjalach SS bo on zapewne sie siedzi i cieszy, ze ma taka popularnosc, a przy kazdym tekscie ma milion komentarzy. Proponuje bojkot GC smile
    • Gość: paya Re: Pierwszy gameplay z Pro Evolution Soccer 2009 IP: *.eltronik.net.pl 21.08.08, 23:23
      Chcesz zarobić Wejdź tu: bux.to/?r=Paya1988
    • Gość: dosadamos Re: Pierwszy gameplay z Pro Evolution Soccer 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 00:32
      nie no Panowie z Konami... przecież to wyglada tak samo jak z wersji 08!! jak dla mnie żenada i wpadanie w syndrom Fify (notabene Fifa09 wyglada duzo ładniej ,a ruchy zawodników sa bardziej realistyczne). juz pes08 byl DUŻYM krokiem wstecz jesli chodzi o grywalność, a ja naiwny myślałem ,że powróca złote czasy pes6. nic tego nie zapowiada ,ale czekam na premiere z niecierpliwością wink moze się myle???
    • dj_sasek Re: Pierwszy gameplay z Pro Evolution Soccer 2009 26.08.08, 10:52
      dosadamos chyba nie wiesz co mówisz... że niby 6-ka lepsza od 08?
      A w nowej Fifie nic oprócz grafiki się nie zmieniło... nadal sztywnie się postacie poruszają. W PESie jest dużo lepiej, chodź wielkich zmian nie będzie.
    • Gość: En Re: Pierwszy gameplay z Pro Evolution Soccer 2009 IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.08, 10:03
      w fifie 2009 nic sie nie zmieniło mówisz? w jakim ty świecie żyjesz ?
    • Gość: gidlu Re: Pierwszy gameplay z Pro Evolution Soccer 2009 IP: *.ken.airbites.pl 20.09.08, 01:18
      Fifa- moze i lepsza ale tylko pod wzgledem grafiki(minimalnie!!!) tylko to staraja sie porawic.

PES- (wsumie leje na grafike) dba o realistyke, kondycje, rozwijanie sie druzyn, czyli praktycznie druzyna jak i wlasna tak i przeciwnika(komputera) wyciaga wnioski co zle robi i staraja sie to poprawic jeszcze podczas meczu(czyli inteligenta gra,komputer)podczas rogrywanych pucharow(druzyny sie ucza) itd nastepna rzecz to to ze kazdy zawodnik jest inny pod wzgledem umijetnosci, charakteru, kondycji itd tak jak w rzeczywistosci. w pes rozgrywajac np jakis puchar druzyna z meczu na mecz sie meczy(kondycja, forma druzyny)mogl bym wymieniac jeszcze bardzo dlugo ale nie chce mi sie hehe a to jest dopiero poczatek jezeli chodzi o PES

fifa od paru dobrych lat stara sie rozgryzc PES i kradnie duzo od nich ale duzo im brakuje i bdzie im brakowac zawsze! fifa stara sie nadrobic grfika ale to duzo za malo hehe wole grac na odrobine gorszej grafice ale za to 100 razy bardziej realnej czyli PES big_grin

ogolem fifa to gra dla dzieci od 1roku do 10roku zycia,no i dla ludzi ktorzy graja w pilke tylko na kompie, ogladaja mecze w tv i moze czasami pokopia na podworku.

PES jest dla ludzi znajacych sie na pilce i lubiacych dobre symulatory.
      ale sie rozpisalem hehe

PES naj naj lepszy jest i zawsze bedzie !!!
    • Gość: lukasz Re: Pierwszy gameplay z Pro Evolution Soccer 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 14:34
      hahaha fifa i lepsza grafika....grywalnosc...realnosc... nigdy fifa nie zrobi bardziej dorobionej rzeczy niz pes... moge to wyprzec na dowolnym przykladzie
    • Gość: goku Re: Pierwszy gameplay z Pro Evolution Soccer 2009 IP: *.acn.waw.pl 08.10.08, 19:15
      Demo fify09 wyłączyłem po 3 minutach i już wiem, że na pewno jej nie kupię. Ale niestety i PES09 nic nowego nie prezentuje, a przynajmniej nie na tyle, żeby go kupić mając jego poprzednika
    • abcd-3 Re: Pierwszy gameplay z Pro Evolution Soccer 2009 11.10.08, 11:37
      do goku, co nic nowego, gameplay jest idealny ,co tu zmieniać jak jest ok, to fifa niech się męczy, chopki się ruszają jak kołki i panowie fifa to arkade a my chcemy grać w symulator piłki
      PS.PES2009 KING
    • Gość: gość wisniowy Re: Pierwszy gameplay z Pro Evolution Soccer 2009 IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 12.10.08, 08:38
      Mam nadzieje ze w końcu rozbudują rozgrywki pucharowe w single ,master lige .Dodadzą masę drużyn i dadzą aktualne składy ,bo skoro nie ulepszają grafiki to mogli by dopracować składy i rozgrywki.

Nie wiem jak wygląda singiel w 6,7 ,bo nie grałem .Ale wydaje mi się ze od czasów 4,5 nic się nie zmieniło ,wiec może to być nudne ,bo wymagało to wiele zmian jeszcze .Choć było dobrze ale to za mało patrząc na pryzmat możliwości grania najróżniejszych turniej w fife.

Podsumuwując fifa będzie fifa zawsze nienaturalne ruchy zawodników w tej piłce nigdy nie ulegną zmianie
      i efekt przyklejonej piłki do nogi zawodnika nigdy się nie zmieni

Ci co grają od pierwszej części chodzi mi o iss96 nadal będą grać i to się nigdy nie zmieni ,bo wiedzą co dobre co to jest futbol i po prostu to kochają
    • Gość: obiektywny *mazi* Re: Pierwszy gameplay z Pro Evolution Soccer 2009 IP: 212.9.30.* 13.10.08, 20:23
      Nie rozumiem waszych sporo na temat pro vs fifa ,kazdy kto jest normalny wie ze pro jest najlepsze i nawet fifa2015 nie przebije game play jaki ma pro,natomiast chcialbym odnosic sie do tej najlepszej wersi pilki kopanej.Chce rozpoczaac od tego ze kocham pro i gram w nie juz niezlych pare lat poczawszy od iss na ps1 pozniej 2 teraz doszedlem do 3 i niestety powiem ze troche mnie irytuje to np ze kupujac lapsza wersje cofamy sie w czasie. Chodzi mi tu przedewszytkim o jakby nieprofesionalne lub leniwe podejscie tworcow gry. Obecnie gram w wersje 2008 na ps3 i nie moge zrozumiec czemu jest tak malo drozyn ,tak malo stadionow ,koszulki wiekszosci druzyn sa stare lub wogole nieaktualne !!!! najbardzie bulwersuje mnie to drugie ,czyli ilos stadionow ;niepamietam ile dokladnie ich bylo w poprzedniej czesci ale cos okolo 45 ,ta zawiera jedynie 15??????? pytam dlaczego ??? glupie jest granie jesli gram Aston Villa w lidze angielskiej a moim stadionem jest comp nou barcelony i bodajze pare drozyn z ligi tez gra na tym stadionie ,czy stworzenie stadionu dla kazdej drozyny jest jakim problemem ,jak Konami moze mowic o jakis orginalnych drozynach w pro2008 jesli te drozyny graj na innych stadionach ,dla mnie to nie zrozumiale????
      To jest jak dla mnie najwiekszy minus tej gry i bardzo bym chcial zeby sie to zmnienilo w tej czesci.Niechce zebyscie mnie zle zrozumieli ,kocham pro ,jest to najlepsza gra na swiecie ale osobiscie uwazam ze mozna by bylo wyeleminowac te drobne wady by stala sie najlepsza gra we wszechswiecie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka