aleksandra_75 25.08.08, 11:41 Witam. Chcę kupić dziecku na imieniny grę - symulator lotniczy, jakieś walki w powietrzu. Niestety w temacie gier jestem zielona. Jakie tytuły polecacie - oczywiście muszą być w polskiej wersji językowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polynomial Re: Symulator Lotniczy 03.10.08, 21:53 Polecam "Lock-On". Niewygórowana cena, polskie menu. Odpowiedz Link Zgłoś
justapaczus7 Re: Symulator Lotniczy 19.03.09, 17:24 Witam, Poszukuję dobrą symulację do symulatora lotu samolotem – zręcznościowego, który obsłużyłby 3 monitory – Th2go. Zbudowałem ten symulator (lotu samolotem) i szukam najlepszych gier, które nie wymagają dużego zaangażowania od gracza. Chodzi o typową strzelankę, zręćznościówkę lotu samolotem. Jeśli masz jakieś pomysły pisz!!! na marketing@mabu.pl Symulator można zobaczyć na www.vreal.pl Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
grenzoid Re: Symulator Lotniczy 14.05.09, 16:32 Lock On : Modern Air Combat. Owszem - świetna rzecz. Ale nie piszesz ile lat ma twoja pociecha. A poniżej pewnego wieku ten tytuł może okazać się zbyt skomplikowany w obsłudze. Natomiast żeby pograć w "jakieś walki w powietrzu" to Hawx wydaje się tytułem godnym polecenia, jako fajna zręcznościówka w świetnej oprawie AV. A ze starszych tytułów to niezłe były Wings Over Vietnam i Wings Over Europe. Odpowiedz Link Zgłoś
lajf_entusiast [...] 17.05.09, 10:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiekxo Re: Symulator Lotniczy 12.08.09, 17:06 Jeśli nie musi to być koniecznie symulator lotów, to proponuję Ci poszukać wśród innych równie ciekawych. Osobiście grałam we wszystkie gry z strony symulatory. Gry nie są trudne i myślę, że Twoje dziecko sobie z nimi doskonale poradzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
www.playseat.pl Re: Symulator Lotniczy 23.09.09, 14:56 A może symulator wyścigowy? Więcej na www.playseat.pl Odpowiedz Link Zgłoś
xforce1 Re: Symulator Lotniczy 06.10.09, 15:56 Bardzo fajna gra komputerowa - ostatnio non stop w nią gram. Szybko się nie znudzi. hehe www.alfakomp.pl/game-whirlwind-vietnam-operacja-dolinie-p-3105.html lub ewentualnie ta też jest fajna : www.alfakomp.pl/flight-simulator-2002-p-3420.html Odpowiedz Link Zgłoś