Gość: Gość: seth_xx IP: *.cnb.com.pl 09.09.08, 11:47 Tak. To jedna z tych gier które wyglądają super na screenach a są zupełnie niegrywalne i mocno denerwujące - jak Gothic III. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ploxx Re: Arcania: A Gothic Tale - trailer IP: *.adsl.szeptel.net.pl 09.09.08, 12:55 Bo to jest trailer trailera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arcania: A Gothic Tale - trailer IP: *.elartnet.pl 09.09.08, 16:42 Naprawdę, aż tak brakuje im materiałów reklamowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccccxiiiiiii Re: Arcania: A Gothic Tale - trailer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 18:19 LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscc Re: Arcania: A Gothic Tale - trailer IP: *.warszawa.supermedia.pl 09.09.08, 19:49 czy winter 2009 oznacza styczen/luty czy bardziej listopad/grudzien? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Arcania: A Gothic Tale - trailer IP: *.chello.pl 09.09.08, 21:33 cos takiego jest raczej nazywane w branzy 'teaser' a nie 'trailer'. roznica jest taka, ze teaser co najwyzej oznajmia 'bedzie', nadchodzi' ale jeszcze nic lub prawie nic nie pokazuje. pomijajac kwestie nazewnictwa faktycznie nedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Arcania: A Gothic Tale - trailer IP: *.chello.pl 09.09.08, 21:38 w przypadku risen (obejrzalem film z linka w artykule) faktycznie mamy do czynienia z trailerem. to mowilem ja, jarzabek waclaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Arcania: A Gothic Tale - trailer IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.08, 22:29 coz chyba taka zapowiedz istnienia gry. Fatalne to nie bylo, bo chyba zrobili to w takiej konwencji. Ja bym plakal jakby pokazali kawalki gry i wyszlo fatalnie. A to to taka prezentacja z power pointa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Arcania: A Gothic Tale - trailer IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.08, 23:12 nie specjalnie wierze by seria odebrana Pirhania Bytes jakoś mnie powaliła w nowej odsłonie, ale jakieś tam nadzieje mam. Może powrócić do dobrych rzeczy z jedynki i dwójki, dać grafikę i wydajność na miarę naszych czasów i już. Gothic 1 i 2 są zdecydowanie najlepszymi grami w jakie grałem, 3 jest raczej przeciętna aczkolwiek fan gothica zabawy mieć będzie sporo. Zobaczymy też co zrobi PB z ich Risen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Arcania: A Gothic Tale - trailer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 12:14 jak graliście na czitach to normalaka że Gothic 3 was niewćągnoł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor(fan Gothic) Re: Arcania: A Gothic Tale - trailer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 19:08 Extra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fangotgosc Re: Arcania: A Gothic Tale - trailer IP: *.cust.tele2.pl 02.02.09, 10:50 Obejrzałem trailer Risen i poczytałem trochę komentarzy i uznałem, że lepiej powinna wyjśc Arcania, ponieważ, jak wyczytałem tam będzie związek z poprzednią częścią. A w trailerze Risen nic nie zromiałem oco kaman i myślę, że ten pomysł z grą niezwiązaną z poprzednią częścią jest że tak powiem niedobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Arcania: A Gothic Tale - trailer IP: *.xdsl.centertel.pl 21.02.09, 13:08 lol Risen nie związany jest z tamtą częścią, ale może też będzie dobry.Przecież Gothic I też z niczym nie był związany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -TD-dia8el Re: Arcania: A Gothic Tale - trailer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.09, 14:50 Nie jestem pewny na ile poważnie brać ten film, ale jest film z gameplay w G4 zrobiony niby po "cichaczu" na GC 2008. Sami oceńcie, czy to fake, czy nie. Ja skłaniam się raczej do wersji, że to może być to... www.youtube.com/watch?v=kSyCf3bVuNc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Arcania: A Gothic Tale - trailer IP: *.32.radom.pilicka.pl 30.03.09, 20:15 trailer bez sensu , jezeli w ogóle można nazwać to trailerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gar Re: Arcania: A Gothic Tale - trailer IP: 89.108.202.* 08.04.09, 17:10 chłam i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makak12 Re: Arcania: A Gothic Tale - trailer IP: *.icpnet.pl 10.06.09, 17:36 ale dno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Arcania: A Gothic Tale - trailer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 13:46 Chujnia z grzybnią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arcania: A Gothic Tale - trailer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 09:22 ja mam nadzieje że będzie to udana gra (choć wiem że kompletna klapa) i od razu to mówiłem jak tylko JoWooD wyjebało PB a wzięli Spellbound bo że gothic 3 było takim błędem z błędami to była wina JoWooD że tak poganiali PB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszaczek Re: Arcania: A Gothic Tale - trailer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 11:42 popie...lo ich dothic 1 tobyla giera gothic 2 mialo swoj klimat jak wyszedl dodatek pszebilo wszystkich mistrzowski klimat i kontynuacjia cos pieknego gothic 3 to byla porazka Nuda szajs zŁOM gowno jak dali zmiezch bogow to juz mi rece opadly a teraz to tylko niezostanie mi nic tylko sie z mostu zucic i wstydzic za JOWOOD z tak pieknej gry robiom taki szmaciany brukowiec ludzie dajcie se spokuj to jest mystyfikacjia zakaczcie cierpienia graczy i se odpusccie to cale G4 i inne jak macie w planach wymyslcie cos nowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhm Re: Arcania: A Gothic Tale - trailer IP: *.net.pbthawe.eu 25.08.09, 13:48 co to to jest ??? to był trajler lepsze cos to ja we fleszu zrobie... zal po prostu zal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdtg Re: Arcania: A Gothic Tale - trailer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 10:56 wiecie co jest dziwnego w gothicach?? BRAK KOBIET! I DZIECI np gothic 3 niby kontynent gdzie zylo duzop ludzi a dzieci wogule niema ;/ a kobiet to niedojz ze zwykla buntowniczka to jeszcze jakies 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Arcania: A Gothic Tale - trailer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.09, 10:21 W g2 kobiet było całkiem dużo i można było z nimi rozmawiać . Dwie czy trzy nawet Questy dawały do wykonania. Ale jeżeli w g4 bedą dzieci to będzie nowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1111 Re: Arcania: A Gothic Tale - trailer IP: 80.48.144.* 09.12.09, 01:49 cos takiego jest raczej nazywane w branzy 'teaser' a nie 'trailer'. roznica jest taka, ze teaser co najwyzej oznajmia 'bedzie', nadchodzi' ale jeszcze nic lub prawie nic nie pokazuje. przeczytajcie jak ktos to fachowo wyjasnil i przymknac ryje. poczekamy zobaczymya co do wypowiedzi Pluszaczek to sie zgodze. g1 zajebista zylem swiatem gry a nie realnym g2 faktycznie z dodatkiem trafiony tytol. a g3 niestety sie nie wypowiem bo mam zaslabego kompa chyba bo nie sprawdzalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alossław Re: Arcania: A Gothic Tale - trailer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 15:14 GothicIII był spoko ale GothicII to Jest wielkie Odpowiedz Link Zgłoś