Dodaj do ulubionych

Pro Evolution Soccer 2009 demo - ściągnij już t...

02.10.08, 15:15
Już 3 raz ściągam,raz się zatrzymało na 13%,drugi raz na 94%,jakaś paranoja,teraz załączyłem na torrencie i mam nadzieje że się zassa
Obserwuj wątek
    • blacq Pro Evolution Soccer 2009 demo - ściągnij już teraz 02.10.08, 15:16
      Ja dwa dni temu sprzedałem kompa i niestety sobie nie pobiore bo i po co,ale jak ktoś grał to podzielcie się opiniami.
    • Gość: prezii Re: Pro Evolution Soccer 2009 demo - ściągnij już IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.08, 16:39
      Ja zaraz odpalam, napiszę później co i jak. Jedna myśl - po premierze demka fify 09 na pc widzieliśmy pełno komentarzy w newsie, tutaj pustki. Dlaczego? - dlatego, że gracze zamiast grać w fife woleli pisać, natomiast teraz zamiast pisać wolą grać w pesa. Tyle.smile
    • Gość: Przemoooo Re: Pro Evolution Soccer 2009 demo - ściągnij już IP: *.toya.net.pl 02.10.08, 16:56
      gra świetna. smile PES 08 idzie na półkę, a nie mogę się doczekać aż będzie pełna wersja dostępna.
      Polecam! Warte ściągnięcia demo!
      A ja spadam grać dalej. Pozdro.
    • randal20 Re: Pro Evolution Soccer 2009 demo - ściągnij już 02.10.08, 17:53
      Demko właśnie się instaluje, więc po krótkim tescie rowniez cos napisze na ten temat.
    • Gość: bodzio Re: Pro Evolution Soccer 2009 demo - ściągnij już IP: *.petrus.pl 02.10.08, 18:09
      gra miodzik!
    • rodzyn08 Re: Pro Evolution Soccer 2009 demo - ściągnij już 02.10.08, 18:10
      4 raz,ściągłem z torrenta i wyskakuje error przy instalacji,czy ma ktoś sprawdzoną strone z ką to można pobrać? bo już szału dostaje
    • Gość: Przemooooo Re: Pro Evolution Soccer 2009 demo - ściągnij już IP: *.toya.net.pl 02.10.08, 18:12
      Rodzyn..
      Ja rano ściągnąłem z neta z filefronta, bodajże 2 wynik po wpisaniu w google komibnacji: pes 08 demo download.
      Cały czas max speed downloadu leciało.
    • Gość: Przemooooo Re: Pro Evolution Soccer 2009 demo - ściągnij już IP: *.toya.net.pl 02.10.08, 18:14
      Rodzyn..
      Ja rano ściągnąłem z neta z filefronta, bodajże 2 wynik po wpisaniu w google komibnacji: pes 08 demo download.
      Cały czas max speed downloadu leciało.
      Btw.
      Jedyne co chciałbym się przyczepić do samej gry to:
      - dźwięk kopnięcia w pudło przy podaniu (wtf?)o.O
      - fatalny wygląd m.in. Robbena. już nie chodzi o twarz, ale włosy. co do odwzorowania twarzy to duży krok w tył z tego co widać w demo.
      Ale w końcu nie o to tutaj chodzi, tylko o grywalność, która jest jeszcze lepsza niż w poprzednich częściach. smile Pozdrawiam fanów PESa.
    • randal20 Re: Pro Evolution Soccer 2009 demo - ściągnij już 02.10.08, 18:38
      No więc tak to wygląda.
      +Fajna muzyczka w Intrze
      +Grafika
      +podawanie pilki, jakos lepiej niz w edycji 2008
      +obrona rzeczywiscie uczy sie naszych zagran, za pierwszym razem szybkie podanie do Ronaldo i mamy bramke, chwile potem taka sama proba i juz obronca czuwał nad Krystianem ;3
      +Strzały, wygladają o wiele lepiej niż wczesniej

-Szybkosc kopaczy, bardzo powoli sie nasi panowie poruszają
      -sedzia nadal jest przeciwko nam

Tyle narazie, wracam do gry.pozdrawiam.
    • Gość: Ktos Re: Pro Evolution Soccer 2009 demo - ściągnij już IP: *.2-0.pl 02.10.08, 19:18
      Nie mówcie, że znowu sędzia przeciwko nam, tego dłużej nie zniosę!
      A przy okazji tutaj jest świetna VIDEO RECENZJA (chyba pierwsza w sieci) PESa 2008:
      pl.youtube.com/watch?v=rDnACqdocZU
    • Gość: prezii Re: Pro Evolution Soccer 2009 demo - ściągnij już IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.08, 19:27
      Próbuję hamować entuzjazm ale z meczu na mecz coraz bardziej mi się podoba. Zacząłem od top player ale jednak za nerwowo było jak na razie. Po przerzuceniu się na normalny poziom trudności zacząłem przyzwyczajać się do nowego pesa. Nadmienię, że pomimo irytujących błędów cały rok grałem w pesa2008 i dopiero w wakacje udało się we 2 co-op za jednym podejściem rozwalić mistrzostwa świata Polską.

Po rozegraniu jakichś 10 meczyków nie zauważyłem jak dotąd żadnych uciążliwych błędów. I to już jest dobra wiadomość. Gra się świetnie, wprowadzenie nowego sposobu prowadzenia piłki dodało grze dynamiki, dopracowano długie podania prostopadłe, zwykłe podania też wydają się poprawione. Zawodnicy wreszcie w tempo reagują na ruchy kontrolerem czy wciskanie przycisków. Zlikwidowano męczące przestoje, gdy trzeba było czekać na gwizdek sędziego, żeby rozpocząć grę. Piłka w moim odczuciu ma poprawioną fizykę, zmianę widać szczególnie przy podkręconych strzałach czy długich przerzutach piłki z jednej strony na drugą. Poprawiono system kolizji, na replayach wreszcie dobrze widać, że piłkarz uderza w piłkę a nie w kawałek powietrza przed nią. Bardzo przyjemne, szybkie menu. Z nowości - zmodyfikowano podanie prawym analogiem, nie trzeba wybierać kierunku i przyciskać, teraz wystarczy wychylić w odpowiednią stronę, - w opcji kontrolera można wybrać całkowity manual, czyli jak nie włączymy się na zawodnika, do którego podajemy to komputer będzie nim sterował. Nie zauważyłem jak dotąd durnego zachowania bramkarzy, czego najbardziej się obawiałem ani sędziowania na korzyść przeciwnika. Wydawało mi się, że znowu będzie problem z faulami a mianowicie nie faulowaniem przez komputer wogóle i jedną żółtą kartką na 5 meczy jak w 2008, jednak po oswojeniu się z nowym systemem i lepszą kontrolą nad piłką komputer zaczął faulować, było parę żółtych, jeden rzut karny, czyli ok.

Graficznie jest lepiej, jakoś realistyczniej niż w zeszłym roku. Dobrze dobrane kolory nie tak przejaskrawione jak w fifie. Muzycznie i dźwiękowo bardzo dobrze, przyśpiewek kibiców jakby więcej.

Błędy pewnie się pojawią po n-tym meczu, ale nie ma gier idealnych. Z ostateczną oceną wstrzymam się do wydania pełnej wersji, zobaczymy, czy wreszcie online będzie chodził tak jak powinien, ocenimy tryb Become A Legend oraz ligę mistrzów. To co zobaczyłem wystarczy mi jednak do podtrzymania kredytu zaufania jakim darzę konami. Jest ewolucja, poprawa błędów i mnie to wystarcza, rewolucji potrzebuj raczej fifa w wersji PC bo to co sobą reprezntuje to żenada, nawet nie jako porównanie do pesa ale jako "symulator" piłki nożnej wogóle. Nie mam konsoli więc nie wiem jak tam ale na PC nadal rządzi PES.
    • Gość: Ktos Re: Pro Evolution Soccer 2009 demo - ściągnij już IP: *.2-0.pl 02.10.08, 20:56
      Czy podobnie jak w demo PES2008 musimy ściągnąc plik na dysk na którym mamy system zainstalowany? Mi wywala błąd, ze mam za mało miejsca, co jest nieprawdą! O Boże Konami, znów Ci idioci dają ciała ...
    • maderfucker Re: Pro Evolution Soccer 2009 demo - ściągnij już 02.10.08, 21:47
      PES miażdży FIFE to tak jak by porównać rzeczywistość z fantazją. Fifie ludziki się ruszają jak kopane kołki strzały i reszta akcji. PES symulator, Fifa nie wiem jak to określić kopanie piłki drewnianymi kołkami.
    • maderfucker Re: Pro Evolution Soccer 2009 demo - ściągnij już 02.10.08, 21:51
      Tak się zastanawiam jak PES wygląda na konsoli a jak jest jeszcze lepszy jak na PC no to FIFA to gra z której można się pośmiać grając w nią
    • Gość: galekanalek Re: Pro Evolution Soccer 2009 demo - ściągnij już IP: *.e-wro.net.pl 02.10.08, 22:19
      Ja bym trzymał się z daleka od twierdzenia, że jakakolwiek gra w piłkarzyki na rynku jest symulatorem.
    • dj_sasek Re: Pro Evolution Soccer 2009 demo - ściągnij już 02.10.08, 23:34
      Muhaha teraz to chciałbym jeszcze tylko zobaczyć miny fanów FIFY xD. Ta gra jest boska big_grin WRACAM DO GRY smile
      PES 4ever smile
    • Gość: BUNCH Re: Pro Evolution Soccer 2009 demo - ściągnij już IP: *.2-0.pl 03.10.08, 02:19
      TO JEST PRZEGIĘCIE PAŁY, KOLEJNE! BY ZAGRAĆ TRZEBA ZAINSTALOWAĆ GRE NA DYSKU GDZIE ZNAJDUJE SIĘ SYSTEM. JA MAM KILKA DYSKÓW, ALE TEN SYSTEMOWY TO TYLKO 10GB I WIĘKSZOŚC MAM ZAPCHANY. DLATEGO TEŻ USUWAM CO MOGĘ, KOMPREZUJE, ROBI SIĘ WOLNE 2,5 GB ALE I TO ZBYT MAŁO! GRA SIĘ ROZPAKOWUJE, ZOSTAWIA MI 300MB WOLNEGO MIEJSCE, ALE JEJ MAŁO,T ERAZ ZNOWU NIE MOGĘ ZAINSTALOWAC PO ROZPAKOWANIU GRY NA INNYM DYSKU NIŻ ZNOWU SYSTEMOWYM, WIĘC OPRÓCZ TYCH 2,5GB WOLNEGO WYMAGA DODATKOWO 1,7GB - TO JEST CHORE!
    • vico777 Re: Pro Evolution Soccer 2009 demo - ściągnij już 03.10.08, 11:31
      gram,gram i gram,ciagle gram i nie moge sie oderwac.Nowy PES to inny i lepszy od poprzedniego.Momentami jakby wolniejszy a niekiedy jakby zdecydowanie szybszy.mam kilka zastrzezen ale ogolnie moze bys swietnie.Gre testuje na 360-siatce 32LCD HDTV.Grafika nieco poprawiona,choc twarze jakby bardziej przyciemnione,Dudek i Kuszczak jakby podobni,Krystek wyglada niezle tylko sedziowie wiecznie ta sama geba.Za to animacje zdecydowanie lepsze,duzo nowych ruchow,zawodnicy poruszaja sie bardziej naturalnie choc przy niektorych przyspieszeniach jest czasami troche smiesznie.Widac walke na boisku zarowno w powietrzu jak i na glebie.Do sterowania nalezy sie troche przyzwyczaic bo niby takie same a czuje sie pewna innosc no i doszla prawa galka.Menu fajne,muza zdecydowanie poprawiona.Jak na razie to moge sie czepic odglosu kopanej i nie wiem przy uzyciu jakich instrumentow/przedmiotow/tworcy osiagneli tak ciekawy efekt.Zawodnicy tez potrafia przenikac sie wzajemnie ale to sie zdarza we wszystkich grach.Jest o wiele,wiele lepiej jak dotychczas ale dopiero online pokaze co naprawawde konami splodzilo w tym roku.A fifa09?No tak podobno jet taka gra ale nie jestem blizej zorientowany o co w niej chodzi.To tak na wstepie....
    • Gość: marcin Pro Evolution Soccer 2009 demo - ściągnij już t.. IP: *.tktelekom.pl 07.12.08, 13:34
      pes 2009 poprostu jest to zajebista gra
    • Gość: hwdp Pro Evolution Soccer 2009 demo - ściągnij już t.. IP: *.ip.netia.com.pl 09.02.09, 15:44
      nie no ku... to demo to nawet fajna gra ale wole pes-a 06
    • Gość: gość prezii Pro Evolution Soccer 2009 demo - ściągnij już t.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.09, 11:18
      lubię tą grę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka