Gość: m IP: 80.51.232.* 07.10.08, 16:01 kogo o obchodzi? mass efekt to cienizna slabe, strzelanka jak dla dzieci wiem, ze wy w gamecornerze myslicie tak samo bo recenzja byla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anty m Re: Kooperacja w Mass Effect 2? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 16:58 kogo to obchodzi? mnie bo dla mnie gra jest świetna i chcę jak najszybciej jej kontynuacji.. A, że nie podoba się tobie czy redakcji to nie oznacza, że nie może być niusa... lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Kooperacja w Mass Effect 2? IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.08, 17:22 m juz wylales swoje zale? Gra jak gra rpg to to nie bylo shooter tez tak nie dokonca ale fabula znosnia i lacznie dawalo porzadny kawalek gry. Gdyby lepiej zrobiony cale to rpg szczegolnie skille to gra bylaby jeszcze lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Kooperacja w Mass Effect 2? IP: *.astral.lodz.pl 07.10.08, 20:25 m - wiemy, że czekasz na simsy, a w ME nigdy nie grałeś bo jest dla ciebie zbyt skomplikowany. Idź grać w NFS'a dzieciaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keerk Re: Kooperacja w Mass Effect 2? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 11:56 właśnie gram na PC - dawno żadna gra tak mnie nie wciągnęła, chyba KoTOR ostatnio, gram po nocach i w pracy jestem pół-żywy a zatem 'm' - może byś zagrał, a potem wylewał swoje żale, a nie odwrotnie..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Kooperacja w Mass Effect 2? IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.08, 13:50 Nie no, "fajna" gierka, ale RPG z tego słaby. Gra choć grywalna to ma setkę rzeczy do których można się przyczepić + oklepana fabuła. Dla mnie 7/10 i "warto zagrać". Chcesz RPGa? Odpuść sobie. Chcesz action-adventure-shooter-pseudo-RPG? GRAJ! GRAJ! Zabawa przednia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasprzyn Re: Kooperacja w Mass Effect 2? IP: *.cnb.com.pl 08.10.08, 16:21 Nie mówcie że będzie kontynuacja tej mass nudy. I nagle wszyscy kopiują EA z trybem kooperacji - żenada. Do tego pozostaje kwestia czemu CDP nie kwapi się z wypuszczeniem patcha do spolszczonej wersji Mass Effect. Po zainstalowaniu orginalnego patcha gra nie rozpoznaje krążka w napędzie - żenada. I punkt dla piratów - przynajmniej nie ma nerwów że się 100 złociszy wywaliło na bubel jak w moim przypadku. Żadnych więcej gier bez dema. Basta! Odpowiedz Link Zgłoś
falcion Re: Kooperacja w Mass Effect 2? 08.10.08, 22:32 Gralem, przeszedlem i raz wystarczy 90% reakcji na nasze wypowiedzi i akcje sa tak oczywiste ze bija w oczy a reszte latwo sie domyslic. Prynajmniej dla mnie nie byla ta gra jakims wyzwaniem. Gdyby podkrecili element RPG wlasnie jakies lepsze rozbudowanie skills i jakies widoczniejsze roznice w prowadzeniu roznych klas...tak napawde czy bylo sie zolnierzem czy psionikiem [tak to sie chyba zwalo] to po prostu szlo sie naprzod prujac tym co sie mialo w magazynku i na pasku skilli. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Kooperacja w Mass Effect 2? 09.10.08, 08:57 Autorowi tekstu proponuje nauczenie sie zasad uzywania "sic!" - mozna to zrobic np. czytajac wpis na blogu Wojtka Orlińskiego: wo.blox.pl/2008/04/Sic-I-pfuj.html Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Kooperacja w Mass Effect 2? 09.10.08, 17:50 Mass Effect jest świetną grą. Natomiast zamiast newsa o nadchodzącej 2giej części, wolałbym jakieś info na temat kompatybilności patcha i dodatku do podstawki. CD Projekt milczy i mam nadzieję że w Polsce wyda grę EA. Tryb współpracy bardzo ciekawy, ale do tego trzeba by dodać możliwość gry innymi rasami, bo troszkę nudne będzie granie samymi ludźmi. Do 5 osób na raz hmm? W porządku, ale ja chcę jeszcze więcej osób w drużynie, bo trójka to za mało... Pozdrawiam fanów ME Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Kooperacja w Mass Effect 2? 09.10.08, 17:51 * chodziło mi że EA wyda drugą część, przepraszam pomyliłem się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KWAS Re: Kooperacja w Mass Effect 2? IP: 80.50.33.* 29.10.08, 19:50 Witam wszystkich fanów Mass Effect i zapraszam na Forum tejże gry masseffect.iq24.pl Forum dopiero co ruszyło więc świeci pustkami ale mam nadzieję że pomożecie je szybko zapełnić. Czekam na nowe pomysły i propozycje dotyczące forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Kooperacja w Mass Effect 2? IP: *.aster.pl 29.12.08, 20:35 Cienizna??? Mass effect to najlepsza gra w jakią grałem. Widać ,że nie znasz się na dobrych grach. Polecam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś