folksdojcz1 17.05.03, 12:53 Dla mieszkancow Katowic majacych widok na Sosnowiec. Mam pomysl - mozna postawic wzdluz Brynicy konstrukce 50-metrowej wysokosci, pokryta folia z nadrukowanym widokiem szumiacego lasu:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
folksdojcz1 Re: Wyrazy wspolczucia 17.05.03, 12:57 Zapraszam do dyskusji na ten temat: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=13193 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiyks Re: Wyrazy wspolczucia IP: *.kat.cdp.pl 17.05.03, 13:28 chopie co tam katowice. Jo miyszkom we wieżowcu w Mysłowicach i widza goralija łod Byndzina aże po Szczakowo. To dopiyro czowieka przignymbio. Bołech we administracyji coby jaki upust mi dali skiż tego ale tam tyz same gorole siedzom i niy rozumiom co żech im padoł. Ale wpodech na pomys i dołech sa uszyć takie gardiny na kierych namalowane som bardzi swojskie widoki, i jak mi widok na goralija zbrzidnie to sie łokna zaciągom i fertich. Zarozki mi lepi. pozdrowiynia - Kiyks ze Mysłowiców Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Wyrazy wspolczucia 17.05.03, 16:54 Gość portalu: kiyks napisał(a): > chopie co tam katowice. Jo miyszkom we wieżowcu w Mysłowicach i widza goralija > łod Byndzina aże po Szczakowo. To dopiyro czowieka przignymbio. Bołech we > administracyji coby jaki upust mi dali skiż tego ale tam tyz same gorole > siedzom i niy rozumiom co żech im padoł. > Ale wpodech na pomys i dołech sa uszyć takie gardiny na kierych namalowane som > bardzi swojskie widoki, i jak mi widok na goralija zbrzidnie to sie łokna > zaciągom i fertich. Zarozki mi lepi. > > pozdrowiynia - Kiyks ze Mysłowiców No ja. We Myslowicach i Siymianowicach majom tyz tyn problym. Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Wyrazy wspolczucia 18.05.03, 01:31 -to mam do takich jak ty -ty jestes zdrowo pokrecony, jakby zaczarowany obsesja na punkcje Sosnowca -podejrzewam, ze z wyjatkiem wiedzy, ktora zdobyliscie na zoldzie polskim to ta reszta to siki veroniki""!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Wyrazy wspolczucia 18.05.03, 01:40 builder napisał: > -to mam do takich jak ty > -ty jestes zdrowo pokrecony, jakby zaczarowany obsesja na punkcje Sosnowca > -podejrzewam, ze z wyjatkiem wiedzy, ktora zdobyliscie na zoldzie polskim to > ta reszta to siki veroniki""!!! Tyn polski zold przeklado sie na podatki kiere placa na utrzymanie tego warsiawskigo syfu. Umisz cosik pedziec ze synsym mrW? Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Wyrazy wspolczucia 18.05.03, 01:55 arnold7 napisał: > builder napisał: > > > -to mam do takich jak ty > > -ty jestes zdrowo pokrecony, jakby zaczarowany obsesja na punkcje Sosnowca > > -podejrzewam, ze z wyjatkiem wiedzy, ktora zdobyliscie na zoldzie polskim > to > > ta reszta to siki veroniki""!!! > > Tyn polski zold przeklado sie na podatki kiere placa na utrzymanie tego > warsiawskigo syfu. > > Umisz cosik pedziec ze synsym mrW? -a jakie ty podatki placisz?, pewnie takie same jak kazdy inny w Polsce, czyli normalne i nic wiecej cie nie interesuje i tu mam do ciebie pytanie: ile placisz podatku z zarobionego tysiaca? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Wyrazy wspolczucia 18.05.03, 02:03 builder napisał: > arnold7 napisał: > > > builder napisał: > > > > > -to mam do takich jak ty > > > -ty jestes zdrowo pokrecony, jakby zaczarowany obsesja na punkcje Sos > nowca > > > -podejrzewam, ze z wyjatkiem wiedzy, ktora zdobyliscie na zoldzie pol > skim > > to > > > ta reszta to siki veroniki""!!! > > > > Tyn polski zold przeklado sie na podatki kiere placa na utrzymanie tego > > warsiawskigo syfu. > > > > Umisz cosik pedziec ze synsym mrW? > > -a jakie ty podatki placisz?, pewnie takie same jak kazdy inny w Polsce, czyli > normalne i nic wiecej cie nie interesuje i tu mam do ciebie pytanie: ile > placisz podatku z zarobionego tysiaca? Kole 800 zlotych. Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Wyrazy wspolczucia 18.05.03, 02:13 arnold7 napisał: > builder napisał: > > > arnold7 napisał: > > > > > builder napisał: > > > > > > > -to mam do takich jak ty > > > > -ty jestes zdrowo pokrecony, jakby zaczarowany obsesja na punkcj > e Sos > > nowca > > > > -podejrzewam, ze z wyjatkiem wiedzy, ktora zdobyliscie na zoldzi > e pol > > skim > > > to > > > > ta reszta to siki veroniki""!!! > > > > > > Tyn polski zold przeklado sie na podatki kiere placa na utrzymanie te > go > > > warsiawskigo syfu. > > > > > > Umisz cosik pedziec ze synsym mrW? > > > > -a jakie ty podatki placisz?, pewnie takie same jak kazdy inny w Polsce, > czyli > > normalne i nic wiecej cie nie interesuje i tu mam do ciebie pytanie: ile > > placisz podatku z zarobionego tysiaca? > > Kole 800 zlotych. Co ty na to? -czyli od 1 tys. placisz 0.8tys. podatkow?, dobrze zrozumialem? -zebysmy sie zrozumieli? -chodzi mi o kwote, ktora musisz oddac by byc w porzadku do skarbu panstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Splash Re: Wyrazy wspolczucia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.05.03, 08:38 mrW, co cie to obchodzie wela lon steueru placi ? Tu ino lazi oto ,ze podatek mo w jakij tam formie do niego wrocic, np szkoly, drogi, ochrona przed gorolamo, itp. Pyrsk Odpowiedz Link Zgłoś
iloraz Re: Wyrazy wspolczucia 18.05.03, 11:17 ale wy jesteście p o j e b . . . . To sie nazywa szowinizm albo nacjonalizm, a tłumaczy sie patriotyzm lokalny. A Wrocławianie to też gorole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Wyrazy wspolczucia IP: 213.186.78.* 18.05.03, 11:30 iloraz napisał: > ale wy jesteście p o j e b . . . . > To sie nazywa szowinizm albo nacjonalizm, a tłumaczy sie patriotyzm lokalny. > A Wrocławianie to też gorole? W Twoim wypadku to sie nazywa chyba brak poczucia humoru. Pyrsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiyks Re: Wyrazy wspolczucia IP: *.kat.cdp.pl 18.05.03, 11:49 Wrocławianie? Ja chopie, te ftorym wrocław bardzi sie kojarzy na Breslau, to niy. A te ze Wrocławia kierych ojce prziszły zza Buga to pewnikiym Gorole. Komunisty chciały Ślązoków zgnymbić i zniszczyc ich inszość regionalno. Bezto tyz naściongali tu gorolskich gasarbajtrów. I to tyz som gorole. Odpowiedz Link Zgłoś
folksdojcz1 Re: Wyrazy wspolczucia 18.05.03, 23:01 Gość portalu: Kiyks napisał(a): > Wrocławianie? Ja chopie, te ftorym wrocław bardzi sie kojarzy na Breslau, to > niy. A te ze Wrocławia kierych ojce prziszły zza Buga to pewnikiym Gorole. > Komunisty chciały Ślązoków zgnymbić i zniszczyc ich inszość regionalno. Bezto > tyz naściongali tu gorolskich gasarbajtrów. I to tyz som gorole. Wracajonc do tymatu - folia czy lepij siata, co by jij wicher niy zerwou? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiyks Re: Wyrazy wspolczucia IP: *.kat.cdp.pl 18.05.03, 23:10 nojlepi to by było coby tam za Przymszą aże pod horyzont kartoflisko było. Trocha juz zaczyli i załorali kopalnie Niwka-Modrzejów i Jaworzno. Ale na razie to by tako drobno siatka starcyła coby tu wiyncyj goroli sie niy złaziyło. Odpowiedz Link Zgłoś
folksdojcz1 Re: Wyrazy wspolczucia 18.05.03, 23:13 Gość portalu: kiyks napisał(a): > nojlepi to by było coby tam za Przymszą aże pod horyzont kartoflisko było. > Trocha juz zaczyli i załorali kopalnie Niwka-Modrzejów i Jaworzno. > Ale na razie to by tako drobno siatka starcyła coby tu wiyncyj goroli sie niy > złaziyło. Heh, uoni sie sam zuazic i tak bydom. Ala estetyka widokow ze uokna mogiymy poprawic:) Odpowiedz Link Zgłoś