Dodaj do ulubionych

Fifa 09 - faule i brameczki

14.10.08, 08:48
Nie lepiej sprawdzic to samemu,grając w demo?
Obserwuj wątek
    • Gość: Psubrat Re: Fifa 09 - faule i brameczki IP: *.multimo.gtsenergis.pl 14.10.08, 09:05
      45 sek. to nożyce, przewrotka jest tyłem do bramki.
    • Gość: Yaro Re: Fifa 09 - faule i brameczki IP: *.ngates.nasze.pl 14.10.08, 09:21
      widzę, że nie tylko mi spodobała się piosenka z pierwszego filmiku smile
      The Veronicas - Untouched --> pl.youtube.com/watch?v=4NLs3odG2Kc
    • Gość: bodzio Re: Fifa 09 - faule i brameczki IP: *.petrus.pl 14.10.08, 09:43
      zal gralem w demo i widze po full ze to samo nawet jak bym mial kase to bym nie kupil w 100% wole w pes'a w fife wcisniesz d i gol w pesie na regular takiego czegos nie ma!
    • Gość: nacho Re: Fifa 09 - faule i brameczki IP: *.ptr.magnet.ie 14.10.08, 10:35
      co w tych bramkach takiego? Szczegolnie tych 'sam na sam'?
    • Gość: qck Re: Fifa 09 - faule i brameczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 10:36
      a nutka z drugiego filmiku? tongue_out
      Co to gry to jedyna fifa w którą miło mi się grało była 2000 i bodajże 2003. Reszta to kupa.
    • Gość: qck Re: Fifa 09 - faule i brameczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 10:37
      aha, tak to jest jak się nie patrzy do końca i zadaje pytania. Teddybears - Cobrastyle.
    • Gość: cac Re: Fifa 09 - faule i brameczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 10:54
      ale beznadziejna ta FIFA. Komentarz do filmików pisał chyba jakiś amator kopanek szmacianych bo przecież te wszystkie "kolizje" to jest normalnie parodia.

PES RULES !!!!
    • Gość: Franciszek Re: Fifa 09 - faule i brameczki IP: *.tsi.tychy.pl 14.10.08, 11:40
      Za bramki takie jak w 39-tej sekundzie nie lubie fify ;]
      Ogólnie to samo co FIFA 08.
    • Gość: RB Re: Fifa 09 - faule i brameczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 12:38
      FIFA była. Przez jeden wieczór. Już upłynniona na aukcji.
      Dajcie spokój, nawet jeśli PES będzie skopany na jak wersja 2008 i tak nie widzę sensu porównywać.
      Naprawdę nie jestem w stanie zrozumieć tych entuzjastycznych recenzji nowej fifki.
    • Gość: Cube Re: Fifa 09 - faule i brameczki IP: *.strazgraniczna.pl 14.10.08, 12:57
      zgadzam sie z RB. przeciez to niemal to samo co fifa 2008, te same ruchy postaci, animacje w przerywnikach sa żywcem przeniesione z poprzedniczki. widownia wygląda przefatalnie. naprawde nie widze zbyt wielu zmian, a nawet jeśli są to kompletnie mnie to nie przekonuje żeby zakupić tą gre. forget about it..
    • vico777 Re: Fifa 09 - faule i brameczki 14.10.08, 13:31
      Co wy wszyscy chcecie od fifki. Przeciez filmiki sa Swietne a i sama gra jest The best. Napewno spodoba sie dzieciakom/5-12lat/.Przeciez nie wszystkich rodzicow stac na zabranie pociech do cyrku a tu przybajmniej mamy virtualny hehe...
    • Gość: misiekbarcelona Re: Fifa 09 - faule i brameczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 13:52
      Grałem w fife 09 i musze napisac, ze z kazda akcja, podaniem... normalnie plakac mi sie chcialo ;/ ta gra jest tak beznadziejna na PC ze szkoda slow. PES 2009 to gra na topie i zawsze tak bedzie smile przynajmniej na PC pozdro.
    • maciekson Re: Fifa 09 - faule i brameczki 14.10.08, 14:28
      Omg, każdy faul czy (prawie) każda bramka zdarzyła mi się już ze 100 razy!! Najbarzej rzuca się w oczy jeden powtarzający się z 10 w filmiku z faulami!! Nic nowego, nic ciekawego, a ten o robił te filmiki chyba nigdy nie grał w poprzednie fify!

PES jest najlepszy i tyle!
    • alien_000 Re: Fifa 09 - faule i brameczki 14.10.08, 14:53
      Nowa FIFA wygląda ładniej niż rok temu ale rozgrywka jest taka sama od czterech lat. Gram w te grę od pięciu lat i takich bramek to setki już strzeliłem. Jedyny duży plus fify to tryb zostań gwiazdą-jest świetny. Choc zawsze lubiłem fifę bardziej niż pesa to co roku jestem coraz bardziej zawiedziony serią, zwłaszcza, że pes wprowadza coraz nowsze poprawki a fifa niestety nie. A filmiki rzeczywiście kiepskie.
    • Gość: pesowiec Re: Fifa 09 - faule i brameczki IP: *.toya.net.pl 14.10.08, 16:55
      Fifa przestala byc fajna chyba od 98........ od tamtego czasu rzadzi tylko i wylacznie PRO EVOLUTION SOCCER. PES!!!
    • Gość: Gość Re: Fifa 09 - faule i brameczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 21:15
      w drugim filmiku ktoś zbeszcześcił moją ulubioną piosenke taką jakościa i wykonaniem uncertain
    • Gość: bylem fanem fify;p Re: Fifa 09 - faule i brameczki IP: *.subscribers.sferia.net 15.10.08, 12:36
      grałem w demka fify09 i pes2009...fifa to dalej to samo drewno co bylo,a porownywanie jej do pesa to jak porownac Rasiaka z Messim...wink
    • Gość: Patryk Re: Fifa 09 - faule i brameczki IP: *.mmj.pl 15.10.08, 19:23
      skoro PES jest tak dobry od kilku lat to dlaczego właśnie FIFA jest najbardziej rozwiniętą sportówką w gamingu. Dlaczego to w nią robi się Mistrzostwa Polski na ogromną skalę. Dlaczego to w nią gra tyle osób w ESL.

Imho o ogromnej słabości Fify piszą frustraci, którzy zainstalowali grę, weszliw tryb online, dostali bęcki i polecieli do rodziców z płaczem, że ta gra jest słaba.
    • Gość: Marquess Re: Fifa 09 - faule i brameczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.08, 20:06
      Nie długo gwiazdka i jedziemy z prezentami.
    • Gość: BUNCH Re: Fifa 09 - faule i brameczki IP: *.2-0.pl 15.10.08, 21:42
      No, no, no. Nic szczególnego, ale...
      MUZYKA FAJNA. Już mi się ściąga ten utwór...
    • Gość: Arex4 Re: Fifa 09 - faule i brameczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.08, 21:22
      Polecam gre metin2 prosze wejsc na stronne www.metin2.pl i tam sie prosze zarejestrowac i sciagnac gre i zycze milej gry.
    • Gość: gość Re: Fifa 09 - faule i brameczki IP: *.tktelekom.pl 12.12.08, 15:42
      w FIFE "zajezdzalem" sie od 97' przez 2001, 2002 po 2008. bledy w FIFA - jak w kazdej grze - sa natomiast w 2001 sa najmniej odczuwalne (kto gral to wie o co mi chodzi) fanem FIFA'y bylem od poczatku i uwazalem ze PES to kompletna porazka gier sportowych. ale pewnego pieknego dnia kumpel przyniosl mi PES 2009. zainstalowalem wlaczylem i wlaczylem tryb BECOME A LEGEND: bardzo podobal mi sie tego typu tryb w FIFA ale PES duzo bardziej go rozbudowal. teraz gram w tylko PES'a ale od czasu do czasu wlaczam FIFA '08 i wtedy rozmyslam: "jak ja moglem grac w takie g...o?!"
      sorki ze zabralem prawie 15 linijek strony, ale

PES RULES ! ! !
    • Gość: XdeX Re: Fifa 09 - faule i brameczki IP: *.chello.pl 27.12.08, 21:02
      Noooooo gole kiepskie lepiej wyglada na Xboxie 360 ale i tak lepsza fifa od pes 09
    • Gość: fabus Re: Fifa 09 - faule i brameczki IP: *.dream.net.pl 29.12.08, 14:00
      na jakim poziomie jest ten bramkarz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka