Gość: henio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 09:54 sam mam psa i uważam że psiaki są ekstra ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mr zoom Re: Fable 2 - zabawy z psem IP: *.chello.pl 17.10.08, 10:42 No fajna sprawa z psem... ale bardziej mi się podoba muzyka w tej grze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scavenger Re: Fable 2 - zabawy z psem IP: 193.138.241.* 17.10.08, 12:01 Czy mi się wydaje, czy interfejs interakcji z NPC wygląda jak z Simsów? Ta cała rzecz z psem może i radosna, ale nijak nie pasuje mi do konceptu dobrej gry, budzi za dużo skojarzeń z Simsami. Fable to była gra dla "konsolowych małpek", trywialna do bólu, obawiam się że Fable 2 podąża dokładnie tą samą drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Fable 2 - zabawy z psem IP: *.k2.pl 17.10.08, 13:13 sam jesteś konsolowa małpka Fable było fajne, nie angażujące i przyjemne a skoro wszysyc narzekają, że gry są trzaskane na jedno kopyto to skąd ten negatywny post skoro dostajemy wreszcie coś co nie wpływa na grę a jest po prostu fajne i oryginalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yourek Re: Fable 2 - zabawy z psem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 15:08 Psy Górą ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJJ Re: Fable 2 - zabawy z psem IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.08, 16:12 Nie można tego porównać do Simsów. Wpływ na psa w czasie właściwej rozgrywki jest bardzo niewielki. Nie można go też w żaden sposób kontrolować. Pies może dzięki graczowi nauczyć się różnych sztuczek, skuteczniejszej walki z przeciwnikami (w praktyce jest do raczej atakowanie oszołomionych, powalonych na ziemię wrogów). Dochodzi jego uleczanie, karcenie, pocieszanie, aportowanie, zmiana nazwy oraz niewielki wpływ poprzez zmienianie obroży. Poza tymi wszystkim elementami pies jest jednostką towarzyszącą, ale bardzo samodzielną. Dosłownie żyje własnym życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Fable 2 - zabawy z psem IP: *.legnica.vectranet.pl 17.10.08, 21:36 No ale to prawda - fable to była boska gierka, fakt, ale dla dzieciaków tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
falcion Re: Fable 2 - zabawy z psem 18.10.08, 06:54 Pozwole sie nie zgodzic. Fable byla naprawde ciekawa pozycja dajaca sporo swobody graczowi. Proces starzenia, rosniecia wlosow dajace pokaz uplywu czasu....mozliwosc skladania ofiar mrocznym bostwa, zmiana wygladu, ubran, mieszania profesji. Nie ne byla gra trudna ale naprawde wciagajaca swoimi mozliwosciami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Fable 2 - zabawy z psem IP: *.aster.pl 05.01.09, 18:55 Ej Fable 2 juz na PC wyszedl ? Odpowiedz Link Zgłoś