Gość: Goku Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 14:38 Znowu FF prowadzi? Ludzie... W finale Fallout powinien zmierzyć się z Baldurem. To jedyne rozsądne wyjście. Nie chcemy w finale Baldur vs. KOTOR(bo co do tego, że KOTOR wygrałby z FF jestem prawie pewien xP). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcza Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.111.226.244.static.crowley.pl 04.11.08, 14:40 KOTOR? Wygrałby z Finalem? Que? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emjoot Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 193.200.216.* 04.11.08, 14:41 wystarczy jeden link do tego GCDC na forum fanowskim jRPG i Fallout będzie miał spore problemy --- Prosimy nie podpowiadać "blacharzom" co mają zrobić by Fallout wygrał Ponoć gra miała sama się obronić A bez żartów - ludziska tutaj piszą tylko o FF VII, a ja stwierdzę, że chociaż FF7 jest świetne, to FFVI (ah, ten śmiech Kefki) czy FF5 (ExDeath rox) też wspominam z rozrzewnieniem. Ah, to były czasy. No i nie zapominajmy o współczesnych Finalach - FFX, czy FFXII to typowe jRPG (no może XII już tak nie do końca), ale fabularnie zmiatają wiele innych pozycji RPG z innych platform. IMHO ofkoz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soldat2333 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 14:43 co tam z FF7 w FF9 trzeba było zagrać ale widzę gry legendy łeb w łeb idą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emjoot Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 193.200.216.* 04.11.08, 14:45 ale widzę gry legendy łeb w łeb idą - Odpowiedz Link Zgłoś
luki1945 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 04.11.08, 14:46 heheheh widze ze ktos niezle nabija FF //// co 1 sekunde przybywa 1 głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soldat2333 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 14:48 tak tez to widzę, swoją drogą szkoda by było tych gier ja rozumiem 2 z grupy wychodzą a za 4 lata nowe mistrzostwa ? PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vicen Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.uni.lodz.pl 04.11.08, 14:49 Ultima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helixKing Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.11.08, 14:52 "heheheh widze ze ktos niezle nabija FF //// co 1 sekunde przybywa 1 głos" idąc takim tokiem rozumowania to fallouta też ktoś nieżle nabija, bo idą łeb w łeb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 195.33.116.* 04.11.08, 14:53 I tak nie wygra gra najlepsza, ani najbardzej lubiana przez większość. Wygra gra , której zwolennik lub zwolennicy pobawią się w wykorzystanie luk w systemie glosowania....skończy się tak samo jak z W i P:T.... Już widzimy rezultaty.....dalsze fazy tej walki sa bez sensu. ktoś wogóle mysli jak bedzie wyglądal pólfinal albo finał? Teraz jest palga nabijania...co bedzie później.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alkomat Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.one.pl 04.11.08, 14:56 No i parę (-dziesiąt?, -set?) osób już zapoznało się z systemem wypaczania wyników encyklopedycznie wyłuszczonym w poprzednim meczyku i tym sposobem jakieś japońskie wynalazki będą się ścigać ze wspaniałym Falloutem. A może aktualny wynik to konsekwencja głosowania nie "za" Final Fantasy, ale "przeciw" Falloutowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goku Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 14:57 Ludzie! FF? To ja już Ultimę wolę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emjoot Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 193.200.216.* 04.11.08, 14:58 I tak nie wygra gra najlepsza, ani najbardzej lubiana przez większość. --- Nie zgodzę się. Wygra gra, którą DEMKRATYCZNA WIĘKSZOŚĆ uzna za najlepszą. Każdy przecież (w założeniu) głosuje na grę (serie gier), którą uznaje za najlepszą, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
luki1945 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 04.11.08, 14:58 "heheheh widze ze ktos niezle nabija FF //// co 1 sekunde przybywa 1 głos" idąc takim tokiem rozumowania to fallouta też ktoś nieżle nabija, bo idą łeb w łeb -------------------------- Moze i tak, ale jestem pewien że w uczciwym głosowaniu wygrałby fallout... Po prostu jest teraz na fali i tyle a teraz obserwujemy wojne nabijaczy co jest żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 195.33.116.* 04.11.08, 15:01 @Emjoot:Wygra gra, którą DEMKRATYCZNA WIĘKSZOŚĆ W glosowaniu demokratycznym każdy ma 1 głos.... Idz na wybory np. parlamentarne i spróbuj oddac więcej niż jeden glos na kandydata....proszę spróbuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emjoot Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 193.200.216.* 04.11.08, 15:06 Idz na wybory np. parlamentarne i spróbuj oddac więcej niż jeden glos na kandydata....proszę spróbuj... --- Wybacz, ale mój komputer umożliwia mi oddanie tylko jednego głosu w tym głosowaniu więc nie rozumiem o co ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qb Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 15:08 Dzieci przyszły ze szkoły, podłączyły neostrade i biorą się za głosowanie heh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 04.11.08, 15:08 dlatego tutaj to co się odbywa to farsa... cholerne cwaniactwo popsuło cała dobra zabawę deathmatchu... wy już nie umiecie nie oszukiwać, wstydzcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 193.201.137.* 04.11.08, 15:10 flame war F-FF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qb Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 15:10 Ehh, odświeżyłem i FF ma 10 głosów więcej. Tylko tak dalej. Przecież tutaj nie ma nagród... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emjoot Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 193.200.216.* 04.11.08, 15:10 dlatego tutaj to co się odbywa to farsa... cholerne cwaniactwo popsuło cała dobra zabawę deathmatchu... wy już nie umiecie nie oszukiwać, wstydzcie się. --- A gdyby wygrywał Fallout to oczywiście nie byłoby mówione że to farsa, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emjoot Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 193.200.216.* 04.11.08, 15:12 dlatego tutaj to co się odbywa to farsa... cholerne cwaniactwo popsuło cała dobra zabawę deathmatchu... wy już nie umiecie nie oszukiwać, wstydzcie się. --- Gdyby wygrywał Fallout, to ta śpiewka byłaby zupełnie inna. Nie byłoby problemów, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzieci Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.11.08, 15:12 "Dzieci przyszły ze szkoły, podłączyły neostrade i biorą się za głosowanie heh." Nie. Dialog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 04.11.08, 15:13 Jestem ciekaw co chcecie pokazać ze umiecie ominąć możliwość jednorazowego oddania głosu? To fantastycznie ale oby was nigdy nikt tak nie wyruchał w życiu tylko dlatego ze ma taką możliwość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marloon Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.chello.pl 04.11.08, 15:13 Uczciwiej by było zapisywać głosy tylko z zarejestrowanych kont, a nie tak jak jest teraz. W Operze to ja nawet nie widzę aktualnego stanu rywalizacji, bo usuwa mi cookies po każdym zamknięciu i mogę głosować od nowa. Mogę, ale nie głosuję. Jak robią inni? Odpowiedz Link Zgłoś