Dodaj do ulubionych

The Sims 3 - zobacz jak się gra

07.11.08, 14:01
moze byc warte zagrania
Obserwuj wątek
    • Gość: el Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: 212.76.37.* 07.11.08, 14:06
      tyle ze jak ktos ma sims 2 to ma i psy i ple ple ple ple ple, a w sims 3 znów bedzie 10 mebli na krzyz i trzeba bedzie czekac na 9437873458489 dodatkow zeby gra miala sens uncertain//
    • Gość: y Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.k2.pl 07.11.08, 14:29
      za to Sima można utopić w basenie już w podstawce wink bez czekania na dodatki big_grin
      • sami130 Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra 17.11.08, 21:00
        Gość portalu: y napisał(a):

> za to Sima można utopić w basenie już w podstawce wink bez czekania na dodatki big_grin

Yyyy.... Po co ci topic sima ?A jak juz to ile mozna ?? ;/
    • Gość: kmp Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.08, 14:54
      niczym się nie różni od tytułowego sims 2 ... nie ma sensu kupować
    • Gość: wiesiek777 Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.telgam.pl 07.11.08, 17:08
      kkkkooooooollllllllleeeeeeejjjjnnnyyyyyyyyy..... odgrzewany kotlet aż szkoda że są ludzie którzy na to marnują kase....
    • Gość: Damian Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 19:50
      Nom tak, ale moim zdaniem gra się znacznie róźni. Jesli ktoś nie chce kupować no to niech nie kupuje. Ja mam zamiar sprawić sobie ta grę, bo wiem, że jest dobra smile
    • Gość: BUNCXH Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.2-0.pl 07.11.08, 23:12
      Przecież to WSZYSTKO JUŻ BYŁO, jeżeli chodzi o tworzenia SIMa... sad

Wszystkod a się zmienić a buty nadal pozostają nie do zmiany.
    • Gość: zal.ru Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 00:07
      jaki żal... Gry to teraz te same tylko w nowej oprawie wizualnej i nowe miesje.A co sie tyczy the smis to zwykla ubieranka dla bab...Bo czym rozni sie 2 od 3?Nowymi pomyslami?nowymi meblami?nowymi animacjami?Nie wszystko już bylo.
    • Gość: Gość Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 18:28
      A więc tak Zawiodlem sie heh

Gdyz spodziewalem sie skoku wzwyż a nie skoku przez płotek uncertainuncertain Graficznie nic nie uleglo zmianie oprocz dodaniu pewnie kilku wielobokow tu i uwdzie Silnuik graficzny ehhh daje duzo do zyzcenia:/uncertain jest lepiej ale to jzu zrecz ktora powinno sie zmienic mowa tutaj o shader 3.0 przynajmniej!! a tutaj textury palskie bez faktury itp ehhh a wiec silnik nie ulegl zmianom uncertainuncertain duuzy minus rozwineli ejdynie okolice ze widzimy wsyztsko jak w gta uncertain tylko takim strasznie zminiaturyzowanym bo maisto mozna pewnie ebdzie miasteczko co ja mowie heh przejechac w ciagu kilkunastu sekund ujmujac jest lepiej ale nie ejst dobrze jak na tytu;l na ktory tzreba tyle czekac heh Gra moim zdaniem zle jest ukierunkwoana uncertain i to mzoe przyniesc mniejsze zyski z jej spzredazy no ale o to sie juz nie martwie bo to nie moja brozka jako grafik smile dla mnie taka grafika o juz pzrezytek smile
    • Gość: dunka Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 19:07
      Hmmm... szkoda że jest taka słaba grafika w porównaniu z innymi nowymi grami, oczekiwałam większej rewolucjiuncertain i jest niestety nadal sztuczność wirtualnych ludzi (chodzi tu o chód) oczekiwałam również, że będzie więcej wszystkiego(ubrań,fryzur)sad a tu napewno twórcy znowu stworzą dodatkowe części sims 3 na ktorej zbiją kupę pieniędzy bo gracze będą w nadziei, że gra okaże się choć trochę ciekawsza od podstawowej. Jedynym plusem gry narazie jest chodzenie simem po okolicy tak to dla mnie nie ma większej różnicy między sims2 a sims3.
    • Gość: gość Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 19:08
      Hmmm... szkoda że jest taka słaba grafika w porównaniu z innymi nowymi grami, oczekiwałam większej rewolucjiuncertain i jest niestety nadal sztuczność wirtualnych ludzi (chodzi tu o chód) oczekiwałam również, że będzie więcej wszystkiego(ubrań,fryzur)sad a tu napewno twórcy znowu stworzą dodatkowe części sims 3 na ktorej zbiją kupę pieniędzy bo gracze będą w nadziei, że gra okaże się choć trochę ciekawsza od podstawowej. Jedynym plusem gry narazie jest chodzenie simem po okolicy tak to dla mnie nie ma większej różnicy między sims2 a sims3.
    • Gość: Gościu Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.centertel.pl 10.11.08, 07:57
      A moim zdaniem będzie Super ! )(*&&^%$##!@!
    • basic1234 Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra 10.11.08, 11:54
      Witam,

simsy sa naprawde rewelacyjne jeszcze ta trzecia czesc z tej serii
      no ciekay jestenlsmile the sims2 byly naprawde bardzo fajne zobaczymy
      czesc 3.

pozdrawiam
    • Gość: y Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 16:36
      JESTESCIE CH...EEEE
    • Gość: kij Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.08, 17:09
      jestem ciekawa co oni tam znów wymyślą???smile
    • Gość: gość Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.acn.waw.pl 12.11.08, 17:25
      I tak njlepsza była pierwsza część
    • Gość: kacper Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: 78.136.91.* 16.11.08, 13:59
      Moim zdaniem gra różni sie bardzo w sims2 nie dało się jeździć na rowerze ani prowadzić asamochodu wink tak jak to zaprezentowno w filmiku powyżej moim zdaniem gra jest dużo warta chocby tych malutkich szczegółow które jednak naprawde dodaja więcej relaxu niż w poprzedniej częśi.I apropo dodatków przeciez ten sim ma żyć a bez oddatków nie umrze najpierw pomyślcie zanim gadać o czymś co nie ma koplentego związku z fabułą gry .Ny nie mamy miec jak najładniejszej chaty tylko mieć sima sczęsliwego z dobrą pracą a dodatki typu ubrania,kotki,psy czy ,meble uszczęśliwiaja naszego sima tylko o troszeczke więcej .
      • sami130 Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra 17.11.08, 21:08
        Zgadzam sie z ->Kacprem nawet takie male szczegoly urozmaicaja gre. Szczerze to
        bylo sims 2 wtedy tez myslam ze to juz nie bedzie wiecej pomyslow a tu prosze -
        studia, biznes zwierzaki czy nawet nocne zycie, cztery pory roku. To wszystko
        rozni sie od podstawy ! A zreszta nie chcecie nie kupujcie !
        Ale moim zdaniem jeszcze tyle mozna zmienic czy dodac -
        jazda na rowerze , wozki, smycze dla psow moglabym wymieniac i wymieniac... A co
        do tych " 3 meble na kżyż " nawet nie wiesz ile nowych bardziej rozmaitych
        mebli mozna zmieniac.
    • Gość: anka Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 19:59
      ja z the sims 2 mam wszystkie dodatki i z tej serii historie.... tez i powiem ze to wciaga na tydzień miesiac sie nie chce grać a później znowu gram wydałam na te dodatki kupe kasy ale nie załuje i nie moge sie doczekac aż wyjdzie the sims 3 ale też tam będzie tak że nie można wyjść poz swoja parcele?
    • Gość: fifi Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: 80.48.145.* 30.11.08, 19:35
      najfajniejsze sa the sims 2 ale myśle ze the sims 3 będą jeszcze lepsze i ciekawsz choc mogą być drogie ok 150 zl ale wymagania beda male-jak dla mnie
    • Gość: Kala Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.08, 19:42
      Ja również zgodze sie z KAcprem smile ma świętą racje co do innych poniżających osoby które je lubia!!!!
      Bo to z ich strony bardzo nie ładne i chamskie
    • Gość: Emullaa Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.pl 10.12.08, 17:46
      Moim zdaniem będzie zarąbista i jak coś to gra bardzo się różni od 2 a już od 1 to najbardziej moim zdaniem jesteście debile jak nie wiecie jak dużo w to pracy włożyli i jaki jest wilki skok producenci zrobili !
    • Gość: Gość: lkdb Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.astral.lodz.pl 10.12.08, 20:11
      Jaka gra, to jednak się okaże dopiero, kiedy już wyjdzie. Same zdjęcia ani filmiki niewiele mówią. Czy mi się wydaje, czy w TS3 pojawia się wrażenie ciągłości zmiany oświetlenia w zależności od pory dnia? Miałem wrażenie, że na jednej scenie cień budynku się przesuwał... To mogłoby być ciekawe, gdyby w każdej chwili okolica wyglądała trochę inaczej i zmieniała się w ciągu całych 24 godzin... Dla mnie byłaby to zasadnicza różnica pomiędzy TS2 a TS3...
    • Gość: Magda :) Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.08, 19:53
      hmm nice smile! Ciekawe by to bylo Ikdb smilez tym sie zgodze heheh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja chce simsy 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: dziewczynaszamana Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: 89.171.218.* 13.12.08, 08:40
      ,,Moim zdaniem gra różni sie bardzo w sims2 nie dało się jeździć na rowerze ani prowadzić asamochodu wink tak jak to zaprezentowno w filmiku powyżej moim zdaniem gra jest dużo warta chocby tych malutkich szczegółow które jednak naprawde dodaja więcej relaxu niż w poprzedniej częśi.I apropo dodatków przeciez ten sim ma żyć a bez oddatków nie umrze najpierw pomyślcie zanim gadać o czymś co nie ma koplentego związku z fabułą gry .Ny nie mamy miec jak najładniejszej chaty tylko mieć sima sczęsliwego z dobrą pracą a dodatki typu ubrania,kotki,psy czy ,meble uszczęśliwiaja naszego sima tylko o troszeczke więcej .,,

zgadzam się co do tego komentarza xD
    • Gość: ja Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 13:20
      NIe ukrywajmy - czekaliśmy na to od The Sims 1 , zeby wyjsc poza mury działki : iść do sąsiadów, spotkac sie z nimi w parku itp. To jest ogromny plus. Ja kupuję smile i czekam na The Sims 4 !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka