Dodaj do ulubionych

The Sims 3 - zobacz jak się gra

• Gość: inka Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 16:47
      dlamnie trche glupie bo tak
    • Gość: inka Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 16:48
      a pozatym lepsze jest the sims 2
    • Gość: Alutka Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 20:07
      The Sims 3 jest świetne!
      Gdyby ktoś chciał się czegoś o niej dowiedzieć to :
      gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,5042538.html
      ja nie spodziewałabym się zbyt szybko 4 .
      The Sims 3 to i tak arcydzieło w porównaniu do The Sims 2 ;]
    • Gość: Gość:Paula Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 26.12.08, 13:13
      eextraa gdy bedzie u nas w sklepach odrazu kupuje !
    • Gość: Ola^^ Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.08, 13:14
      o.O A ja sie własnie zastanawiam czy kupowac.
      W zasadzie to wydaje mi sie dużo lepsza od TS2 ,ale nie wiem czy warto tą forsę wydawac ;o
    • Gość: prenti...;* Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.08, 17:56
      a skąd wiecie że to będzie arycdzieło w porównaniu do the sims2 jak nie graliście, a poza tym w 2 dało się jeździć samochodem, i tak kupe the sims3 żeby mieć no nie ;***I<3U
    • Gość: PauLa Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 13:37
      Ja nawet lubię simy jednak szybko mi się nudzą;p trojka może być fajna ale na pewno jej nie kupię ;] (szkoda kasy na gry) Ogólnie to gra bardzo wciąga chociaż niby nic takiego się tam nie dzieje.Fajne jest to, że można w pewnym sensie uczyć się prowadzić dom itp. ( ale to w minimalnym stopniu , bo jakże gra mogłaby nauczyć nas np. opieki nad dzieckiem;p ) Ja ogólnie mam 15 lat i czasami lubię pograć w smisy (najczęśćiej ze względu na to, że lubię kręcić simowe filmy ^^ i potem je przerabiać itd.)
      * Denerwujący są Ci rodzice którzy tu piszą różne głupie rzeczy o simsach ^^ . Zapewne sądzą ,że gra jest bezsensu ... (przepraszam ale żal mi was) wszystko ma sens i ta gra również, każdy coś lubi i wy nawet swoim dzieciom nie macie prawa zabronić im lubienia czegoś. Zapewne każdy z was mówi : " Ja w tym wieku ino po boisku latałem i grołem w piłe" - przykro mi czasy się zmieniły, są komputery i są gry. Wiem ,że niektórzy przesadnie grają po 7-8h( jak raz mój mlodszy brat;/) co moze się odbić na ich zdrowiu czy poggorszyć oceny w szkole więc jeśli chodzi o długie granie to sama nie zalecam bo wtedy nawet gra wam się szybciej znudzi wink.
      No to się rozpisałam , ale co prawda to prawda. Nie jestem fanką simsów, tylko po prostu lubię w nie grać i wymyślać swoje życie . - co nie znaczy, że nie mam swojego życia ( mam super życie i ta gra w ogóle na to nie wpływa a więc prosze nie piszcie , ze jest to gra dla ludzi bez życia ^^)
    • Gość: olam Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: 82.160.83.* 03.01.09, 15:07
      sims 3 już są na ( www.empik.com/the-sims-3-pc-multimedia,prod6290015,p )
    • Gość: domroz Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 15:09
      "sims 3 już są na ( www.empik.com/the-sims-3-pc-multimedia,prod6290015,p )"
      Przedsprzedaż!!! Gra będzie w lutym
    • Gość: Mateusz xD Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 13.01.09, 21:43
      Co to znaczy, ze przedsprzedaz???A pojdzie na maxymalnych detalach na GeForce 8600GT Core 2 Duzo 2,4ghz 2GB RAMU PLYNNIE???
    • Gość: SiNo Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 19:11
      kolego znaczy to ze juz zamawiasz gre w sklepie interetowym, ale dostaniesz ja jak bedzie premiera
      (poczta polska;p jakies 5dni:]) wlasnie to samo pytanie : mam taki sam sprzet pojdzie plynnie ?
      PoZdRo SiNo
    • desertclans1 Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra 20.01.09, 14:03
      hmm.. Fajne gry i filmy mozna sciagnac z tej strony :Kliknij tutaj ->

Polecam najnowsze gry (gta 4; nfs udercover i inne) i filmy (transporter 3;
      madagaskar 2; w cieniu chwaly i inne)

chomikuj.pl/?page=35608
    • Gość: misia Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 16:03
      nnnnnnnnnnnnnnnnnnooooooooooo kocham simsiaki ma juz 3
    • Gość: ania Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.09, 14:14
      simy są nawet spoko, tylko jeśli ktoś ma dodatki bo bez dodatków to jest dno. Czekam na 3 żeby porównać 2 z dodatkami a 3.
    • Gość: Grzesiulekxxx Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: 212.87.240.* 23.01.09, 19:08
      moim zdaniem o wiele gra się poprawiła jestem za ja kupuj ę sims 3 ponieważ są tego warte
    • Gość: paulab Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.09, 18:01
      simsy są bardzo fajne i nie mogę się doczekać 3 a tak przy okazji pozdrawiam wszystkich fanów simsów
    • Gość: karolina199621 Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 12:44
      ja na pewno kupie the sims 3 a dodatków sobie chyba nie będę kupować tylko będę kupować te podstawki bo do the sims 3 na pewno będą takie same dodatki jak do the sims 2 tylko będą lepsze te dodatki
    • Gość: Alicja Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.instalnet.com.pl 31.01.09, 09:43
      Ta strona służy ocenie samej gry a nie wypowiadaniu się, czy ktoś ją lubi, czy nie i dlaczego.
      Moja ocena dotychczasowych gier z serii The Sims jest bardzo wysoka. Jest to fajna symulacja życia wirtualnej społeczności, bez krwawych jatek i przymusu zdobywania kolejnych poziomów. The Sims 3 zapowiada się o tyle ciekawiej, że będzie można zbudować swoje własne, żyjące miasto, w którym będzie można wejść do każdego budynku, do każdej instytucji nie tracąc czasu na denerwujące wychodzenie z parceli. W The sims 2 wybudowałam sobie wszystkie możliwe budynki komunalne - ratusz, kinoteatr, szpital, cmentarz, kościół, klasztor, dworzec, szkołę (dodatki - wprost oszałamiające znalazłam w sieci), ale po pracowitym wybudowaniu parcele te są martwe, bo tak naprawdę nie spełniają swoich funkcji tak, jak np w dod. podróże - wchodzisz do hotelu i hotel jest hotelem, postaci NPC wypełniają swoje zadania - jest więc pokojówka, recepcjonista, obsługa hotelu robi swoje.... Spodziewam się, że tę lukę wypełni kolejna wersja gry - że wchodząc np do szpitala będziemy mogli widzieć pacjentów, pielęgniarki, sami możemy stać się pacjentem, że w szkole zobaczymy dzieci w klasach i nauczycieli... Bardzo chciałabym, aby właśnie takie możliwości dała ta lub kolejna odsłona gry... Czekam z niecierpliwością... Oprócz tego chciałabym wiedzieć, czy pracowicie ściągnięte z sieci piękne okna i drzwi, meble i rośliny (oprócz postaci) będzie można wykorzystać w The Sims 3?
    • Gość: fanka Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.eastwest.com.pl 01.02.09, 14:46
      ja jako fanka the sims uważam że warto kupić tą grę
      jesli ktos nie chce niech tego ne robi i nie wypowiadsa się tak o fanach i samej grze
      Są naprawdę zmiany jest otwarte sroodowisko życia i nowe opcje jednakże wolałabym woisać wik sima np. 11 a jego kszałty wzrost itp. udształtowałby sie do wiku a nie kiedy jet dziecko nastolatek dorosły i stary
      ale tak GRA BĘDZIE SUPER\\tylko nieby premiera przełożina a w empikum juz przedsprzedaż...
    • Gość: Gość: Alu$ Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 17:23
      Ja uważam że to świetna gra! Lepsza grafika, itp. I żal mi ludzi którzy uważają że TS3 to to samo co TS2... Tam można dużo fajnych rzeczy, np.: wychodzić na ulicę, zmieniać najmniejsze szczegóły postaci i domu a nawet wychodzić do miasta z laptopem lub zmieniać dzwonek w telefonie komórkowym Sima! A co do dodatków: ja już widziałam w necie zdjęcia z TS3 jak Simsy się bawią z psami. Więc dodatek o przykładowej nazwie ,,Zwierzaki,, mamy już z głowy. Można zakładać własny biznes, chodzić na studia i dużo innych rzeczy które występują w TS3 a w TS2 można tylko spotkać w poszczególnych dodatkach... smile Gorąco polecam tą gre... I pewnie zapytacie skąd tyle o niej wiem... Jak byście też prawie każdą chwile przy kompie spędzali oglądając zdjęcia, filmiki i artykuły o TS3 to też byście tyle wiedzieli. Denerwuje mnie to że nażekacie i mówicie że ta gra jest głupia, wogóle nie zaglądając na strony o tej grze... Żal...
      _ O_ __ __ _
      Alu$ - Fanka (_ ][ | \ / | (_
      _) ][ |_|\/__| _)
    • Gość: Deidara Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 16:22
      niektórzy powiedzą że jestem głupia ale kupie tą gre. Uwielbiam simsy a ta podobno ma wszystkie dodatki poza zwierzakami średnio w to wierze ale i tak git. P.S-już oszczędzam
    • Gość: magdalena Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.centertel.pl 06.02.09, 19:04
      Ja kocham simsy abojętnie które ale ja czekam zawsze na nowsze części tak samo jak na 2 to na 3 i 4 jeżeli będzie
    • Gość: nati Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 12:35
      Superowe te simy jestem ich prawdziwą fanką mam ich całą kolekcję!!!
    • Gość: Karinka Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.gprs.plus.pl 25.04.09, 15:30
      Mnie tam się podoba, choć zanim kupie wypytam zaufanych znajomychwink
    • Gość: 15-latka Re: The Sims 3 - zobacz jak się gra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.09, 16:59
      Już nie mogę się doczekać tej części. Nie grałam specjalnie w gre the sims 2 i nie miałam jej w posiadaniu więc nie bd żałować kasy na 3 wersje ;p
      Ta 'otwarta przestrzeń' zapowiada się całkiem ciekawie..

Po co wyzywacie tych co grają w simy? Rozumiem że wy wolicie gta, nfs itd. ale to nie powód żeby tak nazywać tych co grają w ts ;/
      Skoro nie lubicie tej gry to po co tu wchodzicie wogóle? dla mnie jest to dziwne

Pozdro dla fanów TS Nie żałujcie kasy dajcie na chleb producentom xD xD xD

Ps. Wszystkie komy czytnełam xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka