Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch - GRUPA D

• furry Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 19.11.08, 02:26
      Zadajcie sobie pytanie, którą grę zabralibyście na bezludną wyspę? Którą grę wysłalibyście w sondzie z przesłaniem dla innych cywilizacji?

www.youtube.com/watch?v=D5OgYPzDKp4
      www.youtube.com/watch?v=qQOyUCegZaM
    • wolver_revolver Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 19.11.08, 03:13
      O nieee, UFO przegrywa sad To byla gra, bylem chyba w 3 kl. podstawowki jak w to gralem, pamietam ze wtedy "Sectoidy buszujace w zbozu" powodowaly ciarki na plecach smile
    • Gość: 3x Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.08, 08:30
      Wszystkie gry są super. Mom był moim czarnym koniem ale w takim gronie to nie ma niestety szans. Ufo super, ale też nie najsilniejsze w tej grupie. Gdyby nie Civ4 to głosowałbym na Alpha Centauri (lepszą od pierwszych civ ciekawsze rozwiązania więcej możliwości i ten klimat) No ale jak mawiają najstarsi górale "There can be only One" Więc pada na civ.
      P.s zwycięzca tej grupy jakikolwiek by nie był powinien wygrać cały deathmatch.
    • Gość: gilthanas Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 217.153.86.* 19.11.08, 09:55
      grupa smierci - wszystkie gry rewelacyjne, ale moj glos idzie na Alpha Centauri - glownie za dyplomacje i mozliwosc zwyciestwa na rozne sposoby.
    • Gość: bydgoszczanin Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 193.27.6.* 19.11.08, 10:09
      UFO UFO UFO UFO!
    • Gość: AtoL Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.e-wro.net.pl 19.11.08, 11:56
      Dylemat, mam obie gry na dysku i meczy mnie codziennie dylemat: Civ4 czy X-COM:TFTD uncertain
    • Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.k2.pl 19.11.08, 12:56
      miałem dylemat AC czy Civ (1 i 2 w szczególności) ale jednak padło na AC za niepowtarzalny klimat (frakcja naukowców mhm) no i z tego względu, że bliżej mi do wszystkiego co kosmiczne (MOO, GalCiv itd.) niż naziemne smile
    • Gość: sarkun Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.jmdi.pl 19.11.08, 13:21
      odseparowywanie alphy od cywilizacji...
      dla mnie to czesc serii. bardzo dobra, ale nie lepsza od civ4 bts.
    • Gość: mv Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 89.174.58.* 19.11.08, 14:26
      esz ta koszmarna, żałosna cywilizacja...
      tyle straconych godzin, pierszy zbudowany czołg zniszczony przez militię, w dwójce beznadziejne rozwiązanie korupcji, wszechwiedzący, oszukujący komputer...

i niedoceniany master of magic, na którego sobie wbrew większości kliknę ;P
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 19.11.08, 14:28
      bardzo dobra, ale nie lepsza od civ4 bts.

----

bo nie ma nic lepszego niż Civ 4 BTS smile
    • Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.k2.pl 19.11.08, 15:25
      @furry

szczerze? w sondzie żadną, bo by nas wzięli za fanatycznych morderców tongue_out za ufo ostro by się nam dostało w AC obcy to jakieś pokraczne robale szlajające się po planecie, MoM i Civ to rozpierducha na tury tak po prawdzie smile za to na bezludną wyspę również żadną z nich tylko jak już jagged alliance lub master of orion tongue_out
    • Gość: OldSkull Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 16:32
      aaaaaaaaa, moje Alpha Centauri przegrało crying Najlepsza z Cywilizacji i druga z najbardizej innowacyjnych (bo najbardziej innowacyjna była oczywiście jedynka).
    • Gość: Bri Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.devs.futuro.pl 20.11.08, 10:12
      Ufo przegrało? chlip chlip.... :,(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka