furry Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 19.11.08, 02:26 Zadajcie sobie pytanie, którą grę zabralibyście na bezludną wyspę? Którą grę wysłalibyście w sondzie z przesłaniem dla innych cywilizacji? www.youtube.com/watch?v=D5OgYPzDKp4 www.youtube.com/watch?v=qQOyUCegZaM Odpowiedz Link Zgłoś
wolver_revolver Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 19.11.08, 03:13 O nieee, UFO przegrywa To byla gra, bylem chyba w 3 kl. podstawowki jak w to gralem, pamietam ze wtedy "Sectoidy buszujace w zbozu" powodowaly ciarki na plecach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3x Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.08, 08:30 Wszystkie gry są super. Mom był moim czarnym koniem ale w takim gronie to nie ma niestety szans. Ufo super, ale też nie najsilniejsze w tej grupie. Gdyby nie Civ4 to głosowałbym na Alpha Centauri (lepszą od pierwszych civ ciekawsze rozwiązania więcej możliwości i ten klimat) No ale jak mawiają najstarsi górale "There can be only One" Więc pada na civ. P.s zwycięzca tej grupy jakikolwiek by nie był powinien wygrać cały deathmatch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilthanas Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 217.153.86.* 19.11.08, 09:55 grupa smierci - wszystkie gry rewelacyjne, ale moj glos idzie na Alpha Centauri - glownie za dyplomacje i mozliwosc zwyciestwa na rozne sposoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 193.27.6.* 19.11.08, 10:09 UFO UFO UFO UFO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AtoL Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.e-wro.net.pl 19.11.08, 11:56 Dylemat, mam obie gry na dysku i meczy mnie codziennie dylemat: Civ4 czy X-COM:TFTD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.k2.pl 19.11.08, 12:56 miałem dylemat AC czy Civ (1 i 2 w szczególności) ale jednak padło na AC za niepowtarzalny klimat (frakcja naukowców mhm) no i z tego względu, że bliżej mi do wszystkiego co kosmiczne (MOO, GalCiv itd.) niż naziemne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarkun Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.jmdi.pl 19.11.08, 13:21 odseparowywanie alphy od cywilizacji... dla mnie to czesc serii. bardzo dobra, ale nie lepsza od civ4 bts. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mv Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 89.174.58.* 19.11.08, 14:26 esz ta koszmarna, żałosna cywilizacja... tyle straconych godzin, pierszy zbudowany czołg zniszczony przez militię, w dwójce beznadziejne rozwiązanie korupcji, wszechwiedzący, oszukujący komputer... i niedoceniany master of magic, na którego sobie wbrew większości kliknę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 19.11.08, 14:28 bardzo dobra, ale nie lepsza od civ4 bts. ---- bo nie ma nic lepszego niż Civ 4 BTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.k2.pl 19.11.08, 15:25 @furry szczerze? w sondzie żadną, bo by nas wzięli za fanatycznych morderców za ufo ostro by się nam dostało w AC obcy to jakieś pokraczne robale szlajające się po planecie, MoM i Civ to rozpierducha na tury tak po prawdzie za to na bezludną wyspę również żadną z nich tylko jak już jagged alliance lub master of orion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OldSkull Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 16:32 aaaaaaaaa, moje Alpha Centauri przegrało Najlepsza z Cywilizacji i druga z najbardizej innowacyjnych (bo najbardziej innowacyjna była oczywiście jedynka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bri Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.devs.futuro.pl 20.11.08, 10:12 Ufo przegrało? chlip chlip.... :,( Odpowiedz Link Zgłoś